Отговори
# 180
  • Ямбол
Не съм започнала още новия сезон на Абито.Не съм се настроила още за него след последните събития от миналия сезон.  Sad

Изгледах Рани, много приятно сериалче. Също и Рим - великолепен!

Днес започнах Борджиите и Викинги, че само те ми останаха от историческите. И двата ми харесват засега.

# 181
За Абатството колко серии има преведени за 4 сезон, че не намирам ни една?

# 182
# 183
А "Рай" откъде го теглите?

# 184
# 185
  • Разпиляна във въображението
Не знам дали знаете този филм - http://www.youtube.com/watch?v=GutPMQhTJGs

# 186
  • в сърцето на един мъж...

Имаше информация за него в едно от ревютата, на филми, които ще излязат тази година. Много добре изглежда Heart Eyes

# 187
На мен пък "Devil's whore" никак не ми хареса. Толкова слаба игра, глупав сюжет и грам въображение дори в декорите.. Изобщо, чиста загуба на време.
Чакам Абито да струпа повече серии, че удоволствието ми да трае по-дълго Wink
И Рай, и Рай Heart Eyes

Е кое му е глупавото на сюжета? Част от английската история...И чак пък слаба игра...

Глупав сюжет наричам аз развитието на скучно и нереалистично действие на фона на някаква историческа действителност, използвана основно заради костюмите. Изобщо не коментирам хронологията на историческите случки, които са така оплескани, че мърдат с по половин век, да не говорим, че се изпреварват една друга и нямат логическа последователност дори за лаиците в британската история. Но там няма даже да задълбавам, предвид очакванията според сериалността на филма. И все пак- като ще е история, поднеси я повърхностно дори, но грамотно. Защото тя не е две -три отрязани глави, въргаляне в легла, едно бойно поле и големи рокли.
Играта е слаба, когато актьора не успява да те вкара във филма. А аз през цялото време си мислех как гротескно стои целия имидж върху главната героиня, която беше като излязла от фръцкав чиклит. И не само тя.
Затова не ми хареса.

# 188
  • Резерват "Северозапад"
Леле, а аз си мислех, че само на мен не ми е харесал този филм Wink....не можах да го догледам даже.

# 189
  • в сърцето на един мъж...
Одет, явно сме гледали различни филми Mr. Green

# 190
Със сигурност сме гледали различно.

# 191
  • София

тц, не става при мен. не знам защо в последно време субтитрите от адиктед все така ми излизат.

За кои субтитри говориш? Ако са за Даунтън Аби, сега се разчитат.

пример са последните субове на The good wife, както и предишни епизоди на Абатството. Вече трябва да изчакам да ги поправят и да качат по други преводачески сайтове.

# 192
И в Замунда, и в Мастърс вече  я има първата серия на "Reign" /сериалът за Мери Шотландска/ Сигурно скоро ще има субтитри. thumbsup

# 193
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Одет, твоето е първото негативно мнение за сериала, което виждам тук, чак се учудих.
На мен ми хареса много- вярно сме гледали различно Peace.

Само аз ли чинно си изгледах Peaky Blinders Embarassed?

# 194
  • Резерват "Северозапад"
Моето е второто Wink...
Peaky Blinders днес изгледах 3 епизода - разкошен е Heart Eyes...много ми харесва мрачната атмосфера, а саундтрака е трепач Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт