Отговори
# 210
Ехааааа, Katrine, цяло съкровище си Hug Благодаря!

# 211
  • Варна
Изгледах и аз 1 серия на Рай, това да не е по Дамско щастие на Емил Зола? Чела съм книгата преди много години, на нея ми прилича

# 212
  • в морето до колене
Мда, по Зола е.
Щях да питам тези, които са чели книгата и са гледали целия първи сезон, доколко е близка фабулата... или е просто "по мотиви" и с всяка следваща серия все повече се отдалечава от книгата?

# 213
.

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 02:26 от Oдет

# 214
Мячик, почти нищо общо няма филма с книгата. Като изключим имената на Дениз и Полин и любовта между собственика на магазина и обикновената продавачка, приключваме с приликите. Хубаво е поне, че никой не се опитва да те заблуждава, че ще филмира Зола. Да, пише в началото, че е по негов роман, но в същото време тръгва толкова различно, че място за подвеждане няма. И съответно няма разочарования. Напротив- сериала има своя цветност, своя атмосфера и характер, които очароват.

# 215
Одет, свалих си го от добрата стара приятелка..замунда или арена..не помня вече Laughing много ми е красив този сериал, особено тоалетите на Катрин Гленденинг са невероятни...отделно магазина, абе като приказка ми е всичко, наслада за окото разкошна Flutter иначе не помня тук кога се коментираха епизодите и докога се пише в скрит текст, тъй че ще си мълча Laughing

почнах и новия епизод на Аби, но не го догледах- Мишел Докъри с всеки следващ епизод е все по- добра Flutter Flutter Flutter

# 216
  • в морето до колене
Мячик, почти нищо общо няма филма с книгата. ...

Благодаря.
Подозирах, че е така, но все пак е друго да получа потвърждение за съмненията си.

# 217
  • София
почнах и новия епизод на Аби, но не го догледах- Мишел Докъри с всеки следващ епизод е все по- добра Flutter Flutter Flutter

Пфуууу, като каза Мишел Докъри - лейди Мери започна отново яко да ме дразни, както по времето преди Матю. Отношението към сестра ѝ е ужасно. Признавам си, че Идит ми е на сърце, и може и затова така да се ядисвам на Мери.

Съвсем съм забравила какво ставаше в Рай, освен основното - примерно Мъри и Катрин разделиха ли се, официално, или не стана ясно?

# 218
  • в морето до колене
Lana, разделиха се Мъри и Катрин.
Според развитието на действието в еп.1 от новия сезон от това по-официално няма накъде  Wink

# 219
  • София
Според развитието на действието в еп.1 от новия сезон от това по-официално няма накъде  Wink
Laughing
Изгледах го, поприпомних си някои неща, други предполагам в следващите серии...не знам защо имах спомен, че Мъри и Катрин се ожениха и после разделиха...но си изясних нещата де  ooooh!

# 220
има ли суб за Аби? 2 01?

# 221
  • София
Момичета, издирвам новия епизод на Agatha Christie: Poirot - сезон 13, епизод 2 The Big Four, излязъл на 4-ти окотомври.
В замунда нет го няма епизода, както и тези от предишния сезон ги няма... а в замунда se не мога да се логна и да проверя.
Моля ако някой има информация да сподели. Невероятен фен съм на сериала и нямам търпение да го гледам - остават само 4 епизода до края на този невероятен, велик сериал, започнал да се излъчва още през 1989 година... направо не е за вярване.

# 222
Момичета, издирвам новия епизод на Agatha Christie: Poirot - сезон 13, епизод 2 The Big Four, излязъл на 4-ти окотомври.
В замунда нет го няма епизода, както и тези от предишния сезон ги няма... а в замунда se не мога да се логна и да проверя.
Моля ако някой има информация да сподели. Невероятен фен съм на сериала и нямам търпение да го гледам - остават само 4 епизода до края на този невероятен, велик сериал, започнал да се излъчва още през 1989 година... направо не е за вярване.

Ето, тук го има

# 223
  • София
Katrine, много, много ти благодаря!   bouquet
Надникнах в адиктед с надежда за субтитри, но ... все още няма. Преди време имаше един тим много мили хора, които превеждаха и Поаро и Марпъл много качествено, но не зная какво се случи с тях...

# 224
Katrine, много, много ти благодаря!   bouquet
Надникнах в адиктед с надежда за субтитри, но ... все още няма. Преди време имаше един тим много мили хора, които превеждаха и Поаро и Марпъл много качествено, но не зная какво се случи с тях...
Има в subsunacs, за първи епизод: http://DMCA-removal-from-Google/get.php?id=92742
Вероятно и вторият ще преведат, на по-късен етап. Peace
Там, можеш да провериш и другите епизоди, въведи в търсачката Poirot и ще се покажат. Simple Smile

п/с Ако някой чака субтитри за Рай, вече са готови: http://www.addic7ed.com/serie/The_Paradise/2/1/Series_2,_Episode_1

Общи условия

Активация на акаунт