Отговори
# 240
Първият епизод от втория сезон на Ripper Street, вече е качен. Изглежда интересен.

О, благодаря, аз го чакам  Party.

# 241
  • срещу двата комина :)))
Първият епизод от втория сезон на Ripper Street, вече е качен. Изглежда интересен.

О, благодаря, аз го чакам  Party.

оооо, не знаех , че сега излиза  Party суууупер

# 242
  • Пловдив
На "Рай" са излезли две серии и двете ги има в Замунда/аз свалям от .se/ със субтитри.

На мен само на първия ми дава субтитри Sad

# 243
На "Рай" са излезли две серии и двете ги има в Замунда/аз свалям от .se/ със субтитри.

На мен само на първия ми дава субтитри Sad
Ето за втори епизод: http://dox.bg/files/dw?a=3d8bb21c2e  Simple Smile
Трябва да се разчитат така.

О, благодаря, аз го чакам  Party.
оооо, не знаех , че сега излиза  Party суууупер
Каня се да го изгледам, но кога ли... Crazy

# 244
  • Пловдив
Благодаря, Катрин, всяка седмица ме снабдяваш   bouquet

# 245
Великолепен Джонас във втори епизод на "Рай". Радвам се, че го върнаха този "дикенсов" образ, много полезна работа върши. Любопитна гледка беше Катрин Гленденинг в разкошната рокля с книга на главата - учи детето на добра стойка  hahaha.  И говори за справедливост? Дениз едва дето не остана на заден план, с толкова промени около нея. Мистър Уестън ме удивлява. "Мадмоазел" беше над всякакви коментари  Grinning,  а Миртъл... "право куме, та в очи", а?
Благодаря и аз за субтитрите   bouquet, то с това трябваше да почна. Ядосаха преводачката и тя загуби желание да превежда, ужас ужасен... 

# 246
  • Пловдив
Сега лягам и си го пускам. За Джонас се радвам и аз, много ми харесва героят.
Гложди ме отдавна един въпрос, дали само аз си мисля, че бащата и майката на Артър ги познаваме много добре  Crazy

# 247
  • Не съм от тук и съм за малко
Момичета иска ми се да прочета книгата на Емил Зола "Дамско щастие", по която е "Рай", но се оказа, че е трудно намираема.  Sad В читанката я няма. Намерих я само на руски, но не ми се чете така.  Rolling Eyes Да сте я срещали по торентите случайно? Някакви идеи?  newsm78

# 248
  • на изток от рая
Гложди ме отдавна един въпрос, дали само аз си мисля, че бащата и майката на Артър ги познаваме много добре  Crazy
Вещи, ти направо ме втрещи. Хич и не ми е минало през ума да се питам за това. Бъди добричка и сподели.

# 249
  • Пловдив
 Не ми се ще да ви заблуждавам, но просто имам чувството, че бащата е чичото на Дениз, а майката може би ...  госпожица Одри  Embarassed Въпреки, че се колебая, тя е много благовъзпитана и прилична. Нито съм чела книгата, нито някакви резенции, просто останах с такова впечатление като гледах някои от сцените.

# 250
  • на изток от рая
Одрито? Абсурд! Ще видим, но не мисля, че от този храст ще изскочи заек. Все още, обаче, остава неясна причината за смъртта на първата жена на Мърей, дали няма там да се оформи интрига?

# 251
Това беше интригата от първи сезон, разбра се как е станало. Одри не е като Клара, не ми се връзва, но изненади край Артър като нищо може да се изтърсят. Според мен мистър Уестън го побърква неяснотата около чувствата на Катрин и там ще е интригата. Нали се говореше за кръстосване на шпаги и той й напомни, че се е омъжила за войник... и без това разиграва магазина като топка за голф. Добре че се върна Джонас, ще бъде отличен балансьор. Учудващото е, че Катрин стана по-интересен образ от Дениз.

# 252
Здравейте,
искам да препоръчам филм, който гледах днес, много забавен и свеж. Забавлявах се искрено с него.
Филма е  The Abduction Club свалих го от:  http://big-boss-tracker.net/index.php?page=torrent-details&i … 58caec389ca8cdb71  не ми трябваше регистрация за да сваля торента.
Ето и линк към трейлъра   http://www.youtube.com/watch?v=NPMaNudz2RY#t=18
извинявам се ако вече сте го споменавали във форума.

# 253
  • Ямбол
Ха, този не го знаех. Мерси.   bouquet

# 254
Дано  ти хареса  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт