Ясновидци/врачки - тема 19

• 177 976
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте на всички  bouquet
Отново да попитам:
организираме посещение при Искра от с. Бистрица - тръгване от Пловдив.
За сега сме се събрали три жени, ако има и други желаещи моля да ми пишат.
Лек и усмихнат ден newsm53

# 151
 Тъй като няколко човека ме питат за Деса от Казанлък реших да публикувам тук. Моя приятелка ми каза,  че  на влизане в Казанлък от Ст. Загора на първия светофар се завива надясно. Къщата се намирала м/у някакви блокове и огради от ляво. Засега това мога да кажа , незнам колко е таксата и нямам никакви телефони за връзка. Тъй като  моята приятелка не е в града в момента другата седмица като се прибере пак ще я попитам. Не искам да звучи като реклама, но жената е много добра. На моята приятелка е познала много неща, а преди може би 10 години на майка ми е казала ,че ще имам дете от чужденец , но няма да сме заедно( което вече е факт), а ще бъда с друг когото много ще обичам и ще си имам още едно дете. Затова и аз искам да отида, но... Моля ако някой е от Казанлък да поразпита може пък да разбере нещо. Надявам се да съм била полезна...

# 152
Тъй като няколко човека ме питат за Деса от Казанлък реших да публикувам тук. Моя приятелка ми каза,  че  на влизане в Казанлък от Ст. Загора на първия светофар се завива надясно. Къщата се намирала м/у някакви блокове и огради от ляво. Засега това мога да кажа , незнам колко е таксата и нямам никакви телефони за връзка. Тъй като  моята приятелка не е в града в момента другата седмица като се прибере пак ще я попитам. Не искам да звучи като реклама, но жената е много добра. На моята приятелка е познала много неща, а преди може би 10 години на майка ми е казала ,че ще имам дете от чужденец , но няма да сме заедно( което вече е факт), а ще бъда с друг когото много ще обичам и ще си имам още едно дете. Затова и аз искам да отида, но... Моля ако някой е от Казанлък да поразпита може пък да разбере нещо. Надявам се да съм била полезна...
Благодаря ти за полезната  информация!
Ще очакваме с интерес координати за свързване с жената,когато имаш възможност да ги намериш.

# 153
 Момичета, искам да ви споделя за една моя среща с гледачка. Беше януари2010. Бях в пловдив на изпити си спах при една приятелка в Асеновград. Случайно отидохме на гости на баба и. От дума на дума уж на шега отидохме при  нейна съседка да  ни гледа. Жената не взимаше пари и купихме от магазина разни коли сладки и други. След като си изпих кафето жената започна : имаш чернокоса приятелка, не ти мисли добро, имаш по- възрастен обожател очаквай предателство с цел да ти отмъсти има мъж когото много обичаш и той те иска заедно ще сте, да вмъкна тогава бяхме разделени, до 40 дни този човек ще ти се обади, ще имаш връзка с чужденец той е от близо и др. които на са толкова значителни неща и не ги помня. За вас лъжа за мен истина на 12. 02. 2010 мой приятел ми се обади и ма каза за моята приятелка, която беше с моя по- възрастен обожател. на 14.02.2010 се запознах с бащата на детето ми- грък, бях в четвърти месец когато моят бивш едва ли не ми предложи брак. А на 30. 12 . 2010г са роди Алекс. С баща му се разделихме на 9. 06. 2011. Тази жена ми скри шапката. За съжаление  гледа само на близки приятелки, но много рядка.
 това е, искам да ви пожелая всеки да намери една такава гледачка, която наистина има дарба. 

# 154
Момичета, искам да ви споделя за една моя среща с гледачка. Беше януари2010. Бях в пловдив на изпити си спах при една приятелка в Асеновград. Случайно отидохме на гости на баба и. От дума на дума уж на шега отидохме при  нейна съседка да  ни гледа. Жената не взимаше пари и купихме от магазина разни коли сладки и други. След като си изпих кафето жената започна : имаш чернокоса приятелка, не ти мисли добро, имаш по- възрастен обожател очаквай предателство с цел да ти отмъсти има мъж когото много обичаш и той те иска заедно ще сте, да вмъкна тогава бяхме разделени, до 40 дни този човек ще ти се обади, ще имаш връзка с чужденец той е от близо и др. които на са толкова значителни неща и не ги помня. За вас лъжа за мен истина на 12. 02. 2010 мой приятел ми се обади и ма каза за моята приятелка, която беше с моя по- възрастен обожател. на 14.02.2010 се запознах с бащата на детето ми- грък, бях в четвърти месец когато моят бивш едва ли не ми предложи брак. А на 30. 12 . 2010г са роди Алекс. С баща му се разделихме на 9. 06. 2011. Тази жена ми скри шапката. За съжаление  гледа само на близки приятелки, но много рядка.
 това е, искам да ви пожелая всеки да намери една такава гледачка, която наистина има дарба. 

Ами сподели и поне името, може да излезем роднини. Ако ли не, да търсим връзки.

# 155
 Наистина, не го запомних. Ще питам моята приятелка, която ме заведе и ще пиша пак. Поздрави.

# 156
  • Перник
Здравейте. Изписали сте много теми и нямам време да прочета всички.. та искам да ви попитам чували ли сте за Величка Димитрова от Бистрица?

# 157
Здравейте,

Да се запиша и аз. Интересувам се от темата, но не съм ходила при гледачка от години. Сега мисля, че имам нужда. Ще ми препоръчате ли добра такава в София или околностите?

Благодаря!

# 158
Търся телефоните на Деси от Казанлък.

# 159
Здравейте момичета. Отдавна съм регистрирана и ви чета редовно но досега не съм писала. Исках само да споделя че Цеца от Надежда вече си е тук. Преместила се е в Надежда 3 но телефонът и е същият. Аз я посетих преди 3 дни и засега мога само да кажа че минало и настояще позна на 100%. Остава само да чакам и да видя дали ще се сбъдне това което ми каза за в бъдеще.

# 160
е- maila на Ивайло Илиев е magivo@abv.bg

# 161
Здравейте момичета. Отдавна съм регистрирана и ви чета редовно но досега не съм писала. Исках само да споделя че Цеца от Надежда вече си е тук. Преместила се е в Надежда 3 но телефонът и е същият. Аз я посетих преди 3 дни и засега мога само да кажа че минало и настояще позна на 100%. Остава само да чакам и да видя дали ще се сбъдне това което ми каза за в бъдеще.

Аз като нова в темата ще попитам: на какво гледа тази жена? И това ли е тел. й, който е в списъка?

# 162
За Сирма.....

Тази жена може и да си е много приятна иначе, да.
Насясно съм също, че стопроцентов феномен няма като Ванга към днешна дата, да.
Насясно съм също и че има и някаква изменяемост на съдбата, да.
И все пак...

Ето какво. При разговор, проведен с нея преди месец. С доста подадена от мен информация за отношенията ми с човека, пречки, проблеми и т.н. Сирма заяви, че вижда чувства, все по-засилващи се във времето при това) и развитие на нашите отношения през септември тази година. (Пак казвам - разговорът се провежда точно преди месец)

Днес ѝ се обадих. Но не знам защо тоя път не подадох никаква информация. Казах само имената  и рождените дати. И попитах какво е отношението на този човек към мен (Не че не предполагам какво е и не че не знам, но реших да не подавам никакво, абсолютно никакво инфо)  и вижда ли тя някакво развитие.

Честно казано не се изненадах много когато чух съвсем друг отговор - не, никакви чувства. Никакво развитие. Значи в разстояние от само месец тя два пъти за едно и също нещо подаде две съвсем противоположни прогнози. Естествено в момента не вярвам на нито едната от двете. Нито на добрата, нито на лошата. Но какво да ви кажа... То просто...

Някой има ли подобни отзиви за тази жена? Любезна е, да, пари не ти взема, да. Но чак толкова противоположни неща. И то в рамките на месец. Е, струва ми се малко прекалено.

Сега искам да питам за тази леля Искра. Дали човек може да й се обади и в почивен ден?

# 163
момичета , случи ми се нещо много странно... преди около 3 месеца звънях на леля Искра и едно от нещата , които ми каза тогава , се сбъдна.другите , които са за по-далечно бъдеще , ми ги каза 1:1 , само че разликата е , че първия път ми каза , че ще бъда с мъжа , който сега обичам , а сега ми каза , че съм щяла да се влюбя в друг.възможно ли е съдбата да се е променила по някакъв начин заради нещата , които се случиха за тези 3 месеца ? макар че за семейството ми тя предрече същите неща , само че с различни мъже ? или пък да ме е запомнила ? не знам вече какво да си мисля.. Sad

# 164
момичета , случи ми се нещо много странно... преди около 3 месеца звънях на леля Искра и едно от нещата , които ми каза тогава , се сбъдна.другите , които са за по-далечно бъдеще , ми ги каза 1:1 , само че разликата е , че първия път ми каза , че ще бъда с мъжа , който сега обичам , а сега ми каза , че съм щяла да се влюбя в друг.възможно ли е съдбата да се е променила по някакъв начин заради нещата , които се случиха за тези 3 месеца ? макар че за семейството ми тя предрече същите неща , само че с различни мъже ? или пък да ме е запомнила ? не знам вече какво да си мисля.. Sad
Със сигурност не те е запомнила, много хора се обаждат.

Общи условия

Активация на акаунт