Ясновидци/врачки - тема 19

• 177 987
  • 722
  •   2
Отговори
# 165
и аз така си помислих - няма начин да запомни 1:1 какво ми е казала преди толкова много време.. само че едно и също ми казва , но с различни мъже.. и за този , който сега искам , тя тогава каза , че до 1-2 години ще имаме вече много сериозна връзка , а сега ми казва , че в рамките на този период ще приключим окончателно и ще имам сериозна връзка , но с друг... всъщност си признавам , че втория път й се обадих , за да видя дали ще ми каже същите неща и тя ме хвърли в тази дилема Grinning

# 166
Ох, всички, всички си въртят и сроковете, и прогнозите и хората. Не знам...

# 167
в интерес на истината за настоящето беше точна , с изключение на основната причина за проблемите ни с този човек.нея не я видя и двата пъти , но пък за повечето неща позна , а и едно от нещата , които каза за бъдеще , се сбъднаха.но това нещо днес ме обърка и ми разпали любопитството..дали пък не ми е казала , че ще е този , за да ме успокои първия път ? затова реших да споделя с вас.

# 168
Относно Сирма - каза ми нещо, което трябва да стане през август. За другото нещо трябваше да разваля магия и защита - вече  не помня 200 или 250 ми поиска. Ами просто ще зачакам. Ако онова стане,  ще си помисля за другото. Аман! В предишна тема някоя от вас беше казала, че тези врачки за продавачи на надежда, но зависи и от цената. Хубаво е да чакаш нещо хубаво да ти се случии, програмираш го в подсъзнанието си, привличаш го един вид. Ноооооооо, като не се случи, сривът е страшен.

# 169
в интерес на истината за настоящето беше точна , с изключение на .........

Настояще и минало много от тях познават. Бъдещето - то е проблемът. Иначе и аз ще ходя при Искра в края на тази седмица.

# 170
Относно Цеца от Надежда....ами мислех да ходя, но прочетох, че била в чужбина...някой да знае нещо повече по този въпрос. Колко й е тарифата и на какво гледа?  Flutter

# 171
Относно Цеца от Надежда....ами мислех да ходя, но прочетох, че била в чужбина...някой да знае нещо повече по този въпрос. Колко й е тарифата и на какво гледа?  Flutter

Вече си е тук. Гледа на карти и кафе - 20 лв. Simple Smile

# 172
Здравейте момичета. Отдавна съм регистрирана и ви чета редовно но досега не съм писала. Исках само да споделя че Цеца от Надежда вече си е тук. Преместила се е в Надежда 3 но телефонът и е същият. Аз я посетих преди 3 дни и засега мога само да кажа че минало и настояще позна на 100%. Остава само да чакам и да видя дали ще се сбъдне това което ми каза за в бъдеще.

Аз като нова в темата ще попитам: на какво гледа тази жена? И това ли е тел. й, който е в списъка?
да, телефонът е този в списъка. Гледа на кафе и карти

# 173
  • София
Здравейте. Изписали сте много теми и нямам време да прочета всички.. та искам да ви попитам чували ли сте за Величка Димитрова от Бистрица?

От коя Бистрица имаш впредвид? До София или до Банско?

# 174
  • Перник
Здравейте. Изписали сте много теми и нямам време да прочета всички.. та искам да ви попитам чували ли сте за Величка Димитрова от Бистрица?

От коя Бистрица имаш впредвид? До София или до Банско?
   Мисля,до София но не съм сигурна още не съм ходила.Имам нейни имена,адрес и телефон от моя близка,останала доволна.

# 175
Здарвейте момичета,

видях в анкетата, че сте намерили телефона на гледачката от Казанлък. Нека ако някой има впечатления от нея да сподели. Аз писах за нея, но ще ми бъде интересно да чуя и други отзиви.
Благодаря Ви.

# 176
Освен Сирма има ли друга ясновидка , която да отговаря на въпроси по телефона?Говорих със Сирма два пъти единия път беше в началото на лятото и тя каза че въпроса ми ще се реши през есента.Онзи ден и се обадих и отговорът беше че ще има резултат до 2 месеца.А това значи Октомври. Тогава ще споделя мнение за нея  ....newsm78

# 177
за пореден път ще кажа,че от сирма нищо нестава и не се лъжете да и давате пари,аз съм и дала 800-900 лв и то да слушам всеки ден пълни измислици и прични защо нещата не се получават.да неговорим че нищо от това което ми каза не се случва

# 178
ако някой се е свързал с деси от казанлък,моля да сподели отзиви

# 179
Момичета , не се лъжете за Деси от Казанлък, посещавали сме я на 2 или 3 пъти.Нито веднъж не е познавала - каза преди много години на майка ми, че 1998 година ще се омъжа-дори нямам приятел, нито до момента съм семейна..Аз миналата година януари отидох-пита ме за рождена дата и ми каза, че имам едно много хубаво дете..Нямам деца..Майка ми преди 4-5 години ходи и единственото което позна че баща ми ще претърпи нелека операция наистинасеслучи,а нямаше
 изгледи за такова нещо.Така че си преценете Вие-понякога излизат някои верни неща но само понякога....

Общи условия

Активация на акаунт