Ясновидци/врачки - тема 19

• 178 030
  • 722
  •   2
Отговори
# 180
Хм...що  неграмотно написани хули отнесох за това, че "ясновидците" ,видиш ли, не ми били познали, а един поне средноинтелигентен и коцентриран поглед върху целия хаос от изписано тук, лесно и ясно ще види какво чудо...или по-скоро мазало е и то тотално  масово и да си направи съответните изводи как  реално стоят нещата, всъщност!Най-тачените майсторки не можаха да уцелят дори дали  едни загубени ключове ще бъдат намерени до еди кога си или не ( да не говорим за сложни упражнения на тема къде, аджеба, са самите ключове)...Хора, дали по 800-900 лв нон стоп получават брътвежи за никога несбъдващи се в реалността глупости от тотално нетрогваща се от "познаевамостта" си  ненаситна касиерка, размятаща банкови записи и ритуал-колети от майсторския си щаб в бургаските села.

Друга , силно изтъкната в сферата на ...познаването,един път съзряла -"С тоз ще живееш до най-стари старини!", след месец отсякла -"Ник'ва работа нямаш с тоз, разделяте се!" ...за съвсем баш същият  "кармично даден " допреди месец индивид...И още, и още, и още,  та до отвъд безкрай.Само малко интелект и обективност да има!

Последна редакция: вт, 20 авг 2013, 01:36 от ryannn

# 181
в интерес на истината за настоящето беше точна , с изключение на .........

Настояще и минало много от тях познават. Бъдещето - то е проблемът. Иначе и аз ще ходя при Искра в края на тази седмица.

тя и за бъдещето ми каза нещо , което наистина стана.обаче за по-далечно време съвсем ме обърка , както писах преди Sad то каквото има да става , ще става. проблемът е , че се чудя кой от двата пъти ми каза истината

# 182
Хм...що  неграмотно написани хули отнесох за това, че "ясновидците" ,видиш ли, не ми били познали, а един поне средноинтелигентен и коцентриран поглед върху целия хаос от изписано тук, лесно и ясно ще види какво чудо...или по-скоро мазало е и то тотално  масово и да си направи въответните изводи как  реално стоят нещата, всъщност!Най-тачените майсторки не можаха да уцелят дори дали  едни загубени ключове ще бъдат намерени до еди кога си или не ( да не говорим за сложни упражнения на тема къде, аджеба, са самите ключове)...Хора, дали по 800-900 лв нон стоп получават брътвежи за никога несбъдващи се в реалността глупости от тотално нетрогваща се от "познаемостта" си  ненаситна касиерка...

Друга , силно изтъкната в сферата на ...познаването,един път съзряла -"С тоз ще живееш до най-стари старини!", след месец отсякла -"Ник'ва работа нямаш с тоз, разделяте се!" ...за съвсем баш същият  "кармично даден " допреди месец индивид...И още, и още, и още,  та до отвъд безкрай.Само малко интелект и обективност да има!
ryannn ,самата ти си изпитала на гърба си какво става с човек,когато е тъжен,уязвим,депресиран..обръща се към каквото и когото може.за съжаление можеш да смачкаш самочувствието на някого,но сивото му същество не можеш набразди с гънки,които да влизат в употреба.хулите винаги са към най-силните,които биват един вид модел на подражание на подсъзнателно ниво.не е необходимо да си ясновидец,за да проумееш,че с клизма запълнените страници,постовете с търсещи добри хора да им помогнат,говорят недвусмислено,че такива като цяло няма или до момента не са открити.не се наемам за процент,но е близък до пълния обем информация до тук,че познаваемостта е близка до нулата,а ритуалите им са успешни за източване на банкови сметки и прииждаща тълпа,която носи още и още.при повечето  ,,магесници,, трябва да ходиш няколко пъти,с по стотачка за първи път,то е като наддаване на търг...(щеше да е смешно,ако не беше отвратително долно и безскруполно).та ако си направиш една съвсем малка сметка,ще потрошиш хилядарка за  голи надежди и още по-голо портмоне.мигар не може да ги вложим в някой престижен университет,в който те се обучават да бъдат лъжливи крадци?  опс,извинявам се-надарени с дарба и осъзнали,че ще живеят в помощ към другите.та за хилядарка ще получите диплом за квалифицран обирджия,ще може да ,,гледате,, от уютния си дом без да изпускате от поглед децата си,ще притичвате до кухнята да обърнете панираните чушки,дори ще създадете работа на някой безработен в семейството ви да сгъва и тропосва муски,да ниже герданчета с камъчета....успех на всички и да се похвалите ако намерите човек,който поне 90 % ви е познал БЪДЕЩЕТО,а не сегашния ви проблем и ситуация !

# 183
ХХм...що  неграмотно написани хули отнесох за това, че "ясновидците" ,видиш ли, не ми били познали, а един поне средноинтелигентен и коцентриран поглед върху целия хаос от изписано тук, лесно и ясно ще види какво чудо...или по-скоро мазало е и то тотално  масово и да си направи съответните изводи как  реално стоят нещата, всъщност!Най-тачените майсторки не можаха да уцелят дори дали  едни загубени ключове ще бъдат намерени до еди кога си или не ( да не говорим за сложни упражнения на тема къде, аджеба, са самите ключове)...Хора, дали по 800-900 лв нон стоп получават брътвежи за никога несбъдващи се в реалността глупости от тотално нетрогваща се от "познаевамостта" си  ненаситна касиерка, размятаща банкови записи и ритуал-колети от майсторския си щаб в бургаските села.

Друга , силно изтъкната в сферата на ...познаването,един път съзряла -"С тоз ще живееш до най-стари старини!", след месец отсякла -"Ник'ва работа нямаш с тоз, разделяте се!" ...за съвсем баш същият  "кармично даден " допреди месец индивид...И още, и още, и още,  та до отвъд безкрай.Само малко интелект и обективност да има!
ryannn ,самата ти си изпитала на гърба си какво става с човек,когато е тъжен,уязвим,депресиран..обръща се към каквото и когото може.за съжаление можеш да смачкаш самочувствието на някого,но сивото му същество не можеш набразди с гънки,които да влизат в употреба.хулите винаги са към най-силните,които биват един вид модел на подражание на подсъзнателно ниво.не е необходимо да си ясновидец,за да проумееш,че с клизма запълнените страници,постовете с търсещи добри хора да им помогнат,говорят недвусмислено,че такива като цяло няма или до момента не са открити.не се наемам за процент,но е близък до пълния обем информация до тук,че познаваемостта е близка до нулата,а ритуалите им са успешни за източване на банкови сметки и прииждаща тълпа,която носи още и още.при повечето  ,,магесници,, трябва да ходиш няколко пъти,с по стотачка за първи път,то е като наддаване на търг...(щеше да е смешно,ако не беше отвратително долно и безскруполно).та ако си направиш една съвсем малка сметка,ще потрошиш хилядарка за  голи надежди и още по-голо портмоне.мигар не може да ги вложим в някой престижен университет,в който те се обучават да бъдат лъжливи крадци?  опс,извинявам се-надарени с дарба и осъзнали,че ще живеят в помощ към другите.та за хилядарка ще получите диплом за квалифицран обирджия,ще може да ,,гледате,, от уютния си дом без да изпускате от поглед децата си,ще притичвате до кухнята да обърнете панираните чушки,дори ще създадете работа на някой безработен в семейството ви да сгъва и тропосва муски,да ниже герданчета с камъчета....успех на всички и да се похвалите ако намерите човек,който поне 90 % ви е познал БЪДЕЩЕТО,а не сегашния ви проблем и ситуация !

Алилуя!Такова облекчение е да има и смислени постове понякога!  Hugсибирка!

# 184
# 185
момичета , аз съвсем се оплетох Sad Емилия ми предсказваше положителен резултат до преди 2-3 месеца , а сега ми казва точно обратното..Анелия и тя е на това мнение.питах ги за отношенията с човек , нито една от двете не видя основната причина да сме в това положение , а пък на всичкото отгоре едната казва "ти го потърси" , а другата - "чакай той да се обади" но лошото е , че започвам да си мисля , че са прави и че той не ме обича и няма смисъл да го търся.на вас сбъднаха ли се техните прогнози ?

# 186

Да, даже сме ходили при нея.  Чакаме на третата година  /вече сме в нея/ да се случи предсказаното. Иначе по старозагорски канал пускат непрекъснато нейни прогнози. Апропо, малко трудно смилаеми.  Издала е няколко книги.  Пита Господ и той и отговаря.
Може да и пишете на мейла-jordan_ka@abv.bg

Последна редакция: вт, 20 авг 2013, 12:19 от мамарамболина

# 187
Жената ясно е казала какво има да се случва или таз, или следващата година и не си играе!Това, което е предвидила ми се струва, че няма как да стане без да има лек тътен и гърмеж,та изчакай,няма начин да не се разчуе-то,  тя половината 2013 г мина, нищо не стана, ама да избутаме и 2014 и ако тез леки събития , които Йорданка е намислила за ландшафта  се случат, отиваме да ни врачува и после,веднага   на плаж на три морета, ако ни останат пари след сеанса.

" Това става през 2013-2014 г- Европа ще се отдели от Азия. Северна и една втора от Южна Америка (северната й част) ще потънат. Африка ще се обедини с Азия. Европа ще остане самостоятелен континент. Гърция ще потъне. България отново ще остане на три морета. Средиземно море ще дойде до Южните Родопи, а Турция ще се откъсне и ще отиде на юг"

Тъй като според Йорданка, която си пише на ръка с Господ, това става 2013-2014 г, който е успял таз година да иде на море в Гърция преди да потъне и в Турция преди тя самата да...заминела на юг е извадил късмет, ма не пазарувайте от сега почивки за следващата година в тез страни, щото щом не са се съобразили с предсказанието на операторката и  не са се разхвърчали таз година, Йорданка много ясно им е дала краен срок до следващата да потъват и заминават на юг съответно!Бе, хубаво е, че се знаят тез неща предварително!Лошото е само, че на нея Господ й пише на български ( Йорданка едва ли владее други езици, та няма как) и съответно  всички тез хора от Северна и Южна Америка хабер си нямат, че всеки момент ще потънат, ама...така е , ако бяха отишли да им гледа Йорданка, щяха да са наясно, а  те нехаят!

Последна редакция: вт, 20 авг 2013, 14:05 от ryannn

# 188
здравейте , бях при тази Албена от трилистник , даде ми НЯКАКВО ЛИСТЧЕ СГЪНАТО НА ТРИЪГЪЛНИК И ОБВИТО В ТИКСО ОТГОРЕ Е НАПИСАНА МОЯТА БУКВА , каза ,че били за късмет и ми го давала да си го нося в портмонето , някой чувал ли е ? И знае ли за това , страх ме е да не е нещо за лошо , моля за повече информация ще ви бъда мн .благодарна

# 189
здравейте , бях при тази Албена от трилистник , даде ми НЯКАКВО ЛИСТЧЕ СГЪНАТО НА ТРИЪГЪЛНИК И ОБВИТО В ТИКСО ОТГОРЕ Е НАПИСАНА МОЯТА БУКВА , каза ,че били за късмет и ми го давала да си го нося в портмонето , някой чувал ли е ? И знае ли за това , страх ме е да не е нещо за лошо , моля за повече информация ще ви бъда мн .благодарна

Имитира муска.Ако изобщо написаното има някакъв смисъл, съдържанието му е познато само на таз Албена.Само едно е сигурно-в случай, че не са произволни драсканици , написано е неграмотно.Ако ти предстоят чудеса, не ще да са предизвикани от таз  скалъпена творба.
Ще ни е полезно, ако ти е предсказала нещо и пишеш, като му дойде времето, дали се е сбъднало.
Впрочем ,с роднината й Гюла в отделни приемни на територията на Трилистник ли обслужват или са заедно?

# 190
ще ме извинявате не знам как се пише отговор лично на някой за това ще го напиша на коментар . Тази Албена е в края на циганката махала, не знам за тази Гюла , някой каза ,че това и било циганското име , а други ,че и е майка и до колкото разбрах са къща до къща тук в предни теми май беше написано . Предсказа ми някой неща , но чак края на 2014 г. иначе на приятелката ми и позна здравословните проблеми от до , което нас ни изненада , на мен обаче почти нищо не ми каза ,освен за в бъдеще време ! Нали няма как това листче да ми навреди ?

# 191
Много здраве и прати на тази Албена, това нещо дето ти го е дала се носи до тялото през деня.

# 192
Много здраве и прати на тази Албена, това нещо дето ти го е дала се носи до тялото през деня.

нз , така ми каза , вие какво знаете , че се носи до тялото за късмет ли, всяка информация ще ми е полезна , поне да знам ако трябва да си го нося

# 193
И да питам някой ходил ли е при Адем -Ръжево Конаре обл.Пловдив и има ли му номера и ако може някаква информация ако сте ходили . Благодаря

# 194
Здравейте, Мили Дами, майки и всичко що е женско и се вълнува от врачуване и предсказания.Като ходите при някои от гореизложените в темата списък хора им задайте един въпрос: Ходилили са на почивка през настоящата година. ако отговора е не просто станете и си тръгнете.ще ви кажа защо .В миналата тема се опитах да повдигна завесата за някои неща но явно малко са я прочели. та да ви кажа чародеиците не са с неизчерпаема сила.не си мислете че един врач може дневно да поеме сто човека това е смехотворно .енергията на врача е за няколко човека на ден много под 10. защото при работа с всеки се отварят определени канали и се черпи инфото.след всеки клиент се чувства като след диазепан и му трябва време за зареждане.така че енргиино трудно врача може да поеме ползотворно много хора.а иначе се получава преплитане на канали и информация и се получава едно мазало което като гледам всеки е испитал.след работа с даден клиент врача трябва да се изчисти от предния човек да се зареди и чак тогава да приеме друг.вие как смятате като прословутата "" Мария Асенова""където за 3мин взима по 50лв от наивниците и после по още 1500лв за защити и чистене на магии от самата нея. Така че на всички които имат проблеми да не се шашкат Няма да бъде все така ИМА ОПРАВИЯ. трябва само да ви се програмира и натисне ЕНТЪРА.-това правят врачовете. на всички пожелавам късмет .от екперимента които проведохме миналата седмица никои не се обади за резултати какво е станало така че мисля да не се напъвам да провеждам второ проучване. и имам предложение.да се отвори тема "Как да се справям с негативната ситуация в която съм изпаднал" Ако някои я отвори да се обади може да обменим мисли по въпроса. Лека и спокоина вечер newsm78

Общи условия

Активация на акаунт