Ясновидци/врачки - тема 19

• 178 035
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,
Някой случайно да знае ходжата Ейваз Таир Чакър (гр. Асеновград, кв. Долни воден, ул. Дрaва №28) приема ли се все още? Защото майка ми е ходила много отдавна може би преди 6-7 години и беше много доволна и сега пак е решила да ходи. Но никой не вдига нито на GSM, нито на стационарния телефон. А сме доста далеч от Асеновград и да не се разкарваме напразно.

Благодаря предварително за отговорите!

Лека и спокойна вечер!

# 196
  • Пловдив
Здравейте, Мили Дами, майки и всичко що е женско и се вълнува от врачуване и предсказания.Като ходите при някои от гореизложените в темата списък хора им задайте един въпрос: Ходилили са на почивка през настоящата година. ако отговора е не просто станете и си тръгнете.ще ви кажа защо .В миналата тема се опитах да повдигна завесата за някои неща но явно малко са я прочели. та да ви кажа чародеиците не са с неизчерпаема сила.не си мислете че един врач може дневно да поеме сто човека това е смехотворно .енергията на врача е за няколко човека на ден много под 10. защото при работа с всеки се отварят определени канали и се черпи инфото.след всеки клиент се чувства като след диазепан и му трябва време за зареждане.така че енргиино трудно врача може да поеме ползотворно много хора.а иначе се получава преплитане на канали и информация и се получава едно мазало което като гледам всеки е испитал.след работа с даден клиент врача трябва да се изчисти от предния човек да се зареди и чак тогава да приеме друг.вие как смятате като прословутата "" Мария Асенова""където за 3мин взима по 50лв от наивниците и после по още 1500лв за защити и чистене на магии от самата нея. Така че на всички които имат проблеми да не се шашкат Няма да бъде все така ИМА ОПРАВИЯ. трябва само да ви се програмира и натисне ЕНТЪРА.-това правят врачовете. на всички пожелавам късмет .от екперимента които проведохме миналата седмица никои не се обади за резултати какво е станало така че мисля да не се напъвам да провеждам второ проучване. и имам предложение.да се отвори тема "Как да се справям с негативната ситуация в която съм изпаднал" Ако някои я отвори да се обади може да обменим мисли по въпроса. Лека и спокоина вечер newsm78
Много добре си го казал ,но явно хората са недоверчиви за съжаление  Crossing Arms
Има хора и хора за туй сме различни .Някой оценят ,а други не .
Това е много трудно да се обясни с няколко думи .
Лека и спокойна вечер !

# 197
Искам да ви попитам леля Искра отговаря ли по телефона?  Телефоните  които са дадени в тази тема ,актуални ли са?

# 198
Искам да ви попитам леля Искра отговаря ли по телефона?  Телефоните  които са дадени в тази тема ,актуални ли са?
да , отговаря , като май само вторият е валиден.

# 199
Здравейте, Мили Дами, майки и всичко що е женско и се вълнува от врачуване и предсказания.Като ходите при някои от гореизложените в темата списък хора им задайте един въпрос: Ходилили са на почивка през настоящата година. ако отговора е не просто станете и си тръгнете.ще ви кажа защо .В миналата тема се опитах да повдигна завесата за някои неща но явно малко са я прочели. та да ви кажа чародеиците не са с неизчерпаема сила.не си мислете че един врач може дневно да поеме сто човека това е смехотворно .енергията на врача е за няколко човека на ден много под 10. защото при работа с всеки се отварят определени канали и се черпи инфото.след всеки клиент се чувства като след диазепан и му трябва време за зареждане.така че енргиино трудно врача може да поеме ползотворно много хора.а иначе се получава преплитане на канали и информация и се получава едно мазало което като гледам всеки е испитал.след работа с даден клиент врача трябва да се изчисти от предния човек да се зареди и чак тогава да приеме друг.вие как смятате като прословутата "" Мария Асенова""където за 3мин взима по 50лв от наивниците и после по още 1500лв за защити и чистене на магии от самата нея. Така че на всички които имат проблеми да не се шашкат Няма да бъде все така ИМА ОПРАВИЯ. трябва само да ви се програмира и натисне ЕНТЪРА.-това правят врачовете. на всички пожелавам късмет .от екперимента които проведохме миналата седмица никои не се обади за резултати какво е станало така че мисля да не се напъвам да провеждам второ проучване. и имам предложение.да се отвори тема "Как да се справям с негативната ситуация в която съм изпаднал" Ако някои я отвори да се обади може да обменим мисли по въпроса. Лека и спокоина вечер newsm78

Къде са бутончетата: "LIKE" "LIEK" "LIKE"? Да ги щракна няколко пъти под този текст  Simple Smile

# 200
  • София

Къде са бутончетата: "LIKE" "LIEK" "LIKE"? Да ги щракна няколко пъти под този текст  Simple Smile

Hug Hug Hug

# 201
момичета , вече ставам банална.но бихте ли споделили от позицията на времето прогнозите на Анелия и Емилия сбъднаха ли се при вас ? може и на лични да пишете , ако имате време и желание , за да не спамим с предъвквани вече теми.моля да ме извините , но и двете бяха толкова категорични и негативни , че направо ме отчаяха..

# 202
  • Под Слънцето

Тази Йорданка явно се вдъхновява от фантасмагоричните книги  на Милан Миланов..Бая  ги перат лимките  Joy

# 203

Тази Йорданка явно се вдъхновява от фантасмагоричните книги  на Милан Миланов..Бая  ги перат лимките  Joy
За целта би било нужно да чете книги.

# 204
  • Под Слънцето
Вероятно ги е чела.  Щом  преразказва    цели фантасмагорични абзаци като  ги представя за ченълинг  

# 205
Вероятно ги е чела.  Щом  преразказва    цели фантасмагорични абзаци като  ги представя за ченълинг  
Channeling частта не е казана от нея, тя ще се озори тежко да ползУва подобни термини.

# 206
  • Под Слънцето
А от кого е казана? Щото .. уж е интервю с гореспоменатата героиня.. Направи си труда да прочетеш малка част от поредицата  нелепи брътвежи на Милан Миланов и ще видиш съвпаденията.
А това  , че бърка понятия и внася заблуди да го пишем,че някой някога ще ми изплати вредни..

# 207
А от кого е казана? Щото .. уж е интервю с гореспоменатата героиня.. Направи си труда да прочетеш малка част от поредицата  нелепи брътвежи на Милан Миланов и ще видиш съвпаденията.
А това  , че бърка понятия и внася заблуди да го пишем,че някой някога ще ми изплати вредни..

Казана е в презентацията от автора на хвалебствения тропар, описващ чудесата Йорданкини,предхождаща интервюто с майсторката.
Викам  да изчакаме да се сбъднат леките ландшафт промени, които  леля Данче  е предвидила да се развихрят " 2013-2014 г"  и тогава да й отделяме внимание.

Последна редакция: ср, 21 авг 2013, 02:07 от ryannn

# 208
  • Под Слънцето
Аха.  Joy  Ако все пак някой се юрне при Данчето, да отдели 1 минута да измоли по ченълинг-а да й пратят превода на Ръкописът на Войнич. Така и така си общуват  и е на ясно с смс-ите от горе..

# 209
 Момичета, прегледала съм всички тема и мисля, че най- много ме заинтригува Ани от Пловдив- астроложката. Моля ако някой е бил скоро при нея да сподели. Каква е тарифата. колко време отделя, познава ли. може ли да гледа по скайп или трябва да е лично? Благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт