Ясновидци/врачки - тема 19

• 178 185
  • 722
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте , искам да попитам някой знае ли добър Ходжа във Варна или около ?? Случеят е спешен .. ако някой има добри отзиви ще се радвам да помогне ! Thinking

# 271
Момичета да споделя за леля Искара, мой близък миналата година два пъти и званя и двата пъти каза едно и също, няма как да помни бяха минали 4м. м/у двата тел. разговора. Преди дни пак и званя и пак каза същото, настоящв и минало много точна, бъдеще ще видим.

A за тези изминали 4 месеца , все пак, случи ли се нещо от предсказаното...всичко ли е само за много далечно бъдеще?

# 272
Момичета да споделя за леля Искара, мой близък миналата година два пъти и званя и двата пъти каза едно и също, няма как да помни бяха минали 4м. м/у двата тел. разговора. Преди дни пак и званя и пак каза същото, настоящв и минало много точна, бъдеще ще видим.

A за тези изминали 4 месеца , все пак, случи ли се нещо от предсказаното...всичко ли е само за много далечно бъдеще?
[/qu
Става въпрос за здравословен проблем, каза, че нещета ще се оправят, така беше нещата при него се оправиха за 5м. и сега пак е болен. Много е сложно за да обяснявам подробно.

# 273

Като бяхме групово миналия месец, тя ми каза в бъдещ план доста неща, като за две събития ми даде срок до две седмици! Първото се случи още на първата, второто на края на втората, като и двете не бяха замисляни, планирани, абе на чист български - хабер си нямах за тях!  Laughing Пак казвам - тази жена не престава да ме изумява! Ще ви пиша при следващо случило се събитие!  Simple Smile

# 274
светлана христакиева едва влезе в анкетата,а вече гласувано за нея? а уж жената  не искала да я притесняват известно време...кога ходихте,кога ви се сбъднаха прогнозите та и гласувахте? newsm78

# 275
  • София

[/quote]

Напускала си врачка-сеанс, без да снабдиш касиерката с пари?
[/quote]

Да, защо? Като влезеш в магазин, пробваш нещо ама не ти е ок, плащаш ли за пробата?
Като видя, че подпитва налучква или ми отговаря на контролен въпрос безумно, ставам казвам "Мерси, ама е станала грешка" и си тръгвам.
Още бях ученичка, пътувам към морето, ама имах спирка в Пловдив. На една от централните улици се наредили циганка до циганка и всяка "дай ма како". На последната вече ми прегаря централния бушон и казвам "поне да бяхте се поразредили" а тя: "да се удавиш в морето дано" (аз наистина отивам на море)  , но спокойно се връщам към нея и казвам; "а брат ти от затвора да не излезе, и мъж ти също"  Laughing То не беше едно кръстене, плюене в пазва, чудесия някаква.
Та нямам никакви притеснения, кой щял да ме кълне зад гърба ми. И без това около мен злоба и клетви колкото щеш. Ама чак пък и внимание да им обръщам??? Simple Smile

# 276
браво! много ми хареса последния коментар! за бъдещето е нормално - ще почака човек , ще види , но като започнат да ти говорят глупости за настояще и минало , или да ,,познават'' с налучкване или с неща , които всеки може да ти каже... няма смисъл да се инвестира в тях

# 277
  • София

Не че нещо,ама как го правиш този номерс неплащането?
[/quote]

Писах в горния пост, ама не знам ти винаги ли плащаш? Даже когато ти дрънкат врели-некипели?
А ти как го правиш номера с плашането? Simple Smile Heart Eyes

# 278

Напускала си врачка-сеанс, без да снабдиш касиерката с пари?
[/quote]

Да, защо? Като влезеш в магазин, пробваш нещо ама не ти е ок, плащаш ли за пробата?
Като видя, че подпитва налучква или ми отговаря на контролен въпрос безумно, ставам казвам "Мерси, ама е станала грешка" и си тръгвам.
Още бях ученичка, пътувам към морето, ама имах спирка в Пловдив. На една от централните улици се наредили циганка до циганка и всяка "дай ма како". На последната вече ми прегаря централния бушон и казвам "поне да бяхте се поразредили" а тя: "да се удавиш в морето дано" (аз наистина отивам на море)  , но спокойно се връщам към нея и казвам; "а брат ти от затвора да не излезе, и мъж ти също"  Laughing То не беше едно кръстене, плюене в пазва, чудесия някаква.
Та нямам никакви притеснения, кой щял да ме кълне зад гърба ми. И без това около мен злоба и клетви колкото щеш. Ама чак пък и внимание да им обръщам??? Simple Smile
[/quote]

=========================================================================
Абсолютно съм " ЗА" селската наглост и безочливо лъжене  и крадене от сутрин до вечер,особено на гърба на човешката болка,  да получават адекватна насрещна престация.Просто ми беше интересно каква точно е техниката ти на комуникация с дрънкащите лъжи и глупости в самия момент на изобличението:)

# 279
браво! много ми хареса последния коментар! за бъдещето е нормално - ще почака човек , ще види , но като започнат да ти говорят глупости за настояще и минало , или да ,,познават'' с налучкване или с неща , които всеки може да ти каже... няма смисъл да се инвестира в тях

Сред твърде  добрите попадения в жанра са:

Касиерка:Едно дете имаш!
Плащаща: Две деца имам!
Касиерка ( ядосана!) Едно имаш, бе,аз  ти казвам, другото не го виждам!
Касиерка: Давай 20 лв!
Плащаща: Заповядайте.
Касиерка(провиква се към висящата пред кухнята й тълпа): Айдее, следващият!

Има едно още по-добро, което ми е особено любимо!

# 280
Момичета, знам че е писано в темата, но колко взима леля Искра за гледане и как успявате да се свържете, защоо аз трети ден звъня на втория номер и никой не вдига.

# 281
  • София

=========================================================================
Абсолютно съм " ЗА" селската наглост и безочливо лъжене  и крадене от сутрин до вечер,особено на гърба на човешката болка,  да получават адекватна насрещна престация.Просто ми беше интересно каква точно е техниката ти на комуникация с дрънкащите лъжи и глупости в самия момент на изобличението:)

Казвам им истината: "Г-жо, аз подиграх ли се нещо с Вас , та Вие се подигравате с мен?"
И като си тръгна без да платя, какво полиция ли ще викнат???
Сега, за болка малко трудно мога да говоря. Дори и да имам страшен проблем последното нещо за което бих се сетила е да ходя по хора, доказали некомпетентноста си. Ще споделя със сем. си, роднини, приятели. Щото виждайки ме притеснена, не ми се мисли какво ще чуя.

# 282
  • София
Цитат на: ryannn link=topic=732613.msg25970311#msg25970311 date=1377174757
[/quote

Касиерка ( ядосана!) Едно имаш, бе,аз  ти казвам, другото не го виждам!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Е , ха сега, де! Как да платиш на такава? За цирка ли?

# 283
Цитат на: ryannn link=topic=732613.msg25970311#msg25970311 date=1377174757
[/quote

Касиерка ( ядосана!) Едно имаш, бе,аз  ти казвам, другото не го виждам!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Е , ха сега, де! Как да платиш на такава? За цирка ли?
Хм, ти май не си чела внимателно форума.
Ясно беше казано-ти си я потърсила , не тя теб, нямаш право на глас!Каквото рекне жената, какото поиска, това е!

# 284
хаха , това ми прилича на моя случай! аз им казвам кой ми е основният проблем ,те ми казват ,,не е това , няма такова нещо'' и се карат с мен , че щом не го ,,виждат'' , не е ставало

Общи условия

Активация на акаунт