Ясновидци/врачки - тема 19

• 178 226
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Цитат на: ryannn link=topic=732613.msg25970477#msg25970477 date=137717585
[/quote
Хм, ти май не си чела внимателно форума.
Ясно беше казано-ти си я потърсила , не тя теб, нямаш право на глас!Каквото рекне жената, какото поиска, това е!

DAAA! Явно не съм чела внимателно, ама нали сме ДЕМОКРАЦИЯ??? Joy Joy Joy
Или пак нещо не съм разбрала??? Joy Joy Joy

# 286
Няма да отговарям с цитат, защото трябва да цитирам 2-ма - 3-ма по-горе... Засегнали сте темата Ходжа. Някои смятат, че това е мюсюлмански свещеник - дори имаше и сравнение "не може ли християнски поп да чете молитви...?" Едното няма нищо общо с другото. Защото Ходжа произлиза от думата хаджия, т.е. свещенопоклонник. Демек, някой който е посетил свещено място за неговата религия, в случая мюсюлманската. Това не означава, че е мюсюлмански свещеник. Ходжата може в някакъв смисъл да бъде "духовен водач", по презумпция ако е достатъчно вярващ и получил необходимите духовни знания... и т.нат. и т.нат.
Не е необходимо да четеш "История на религиите", за да знаеш и самото християнство на кои клонове се разделя... това са неща от обща култура.

От друга страна, не знам какво и колко може да помогне един Ходжа на някого (особено в България... и особено някои самозванци...). Но ще кажа само нещо относно религиите: В Истанбул има един източноправославен манастир с гръцки монаси. Според които най-много чудеса там, са се случили на мюсюлмани! Защо ли? Вероятно Бог не прави разлика в религиите, т.е. важна е вярата. А последната за мен лично е отделна от религията... И на второ място, казват, че това се случва с мюсюлмани защото са по-чисти по сърце и вяра!
За това относно гледането, гледачките, църквата, попове, папази и ходжи - въпроса е в какво вярваш!

# 287
  • Перник
Кажете някой от  изброените по-горе,дето предсказва по телефона,освен леля Искра и Ташинка?

# 288
подкрепям! религията няма нищо общо с вярата.всички сме хора , всички сме сътворени от един Бог , независимо как го наричаме.може всеки ден да ходиш на църква , а да причиняваш зло.е , колкото и свещи да запалиш , не можеш да ме убедиш  ,че си вярващ.веднъж в труден за мен момент отидох в църква да се помоля и една жена ми каза: ,, помоли Бог да ти даде знак какъв е правилния път , но ако не вярваш , недей да правиш нищо , защото Бог не отива при онези , които не вярват от сърце''

# 289
  • София
Кажете някой от  изброените по-горе,дето предсказва по телефона,освен леля Искра и Ташинка?

Доколкото съм чела тук и Сирма предсказва по тел. ама имаше и доста недоволни. Анелия Лечева, Емилия по скайп, абе има, не е като да няма. Само не знам колко ще познаят.

# 290
Здравейте, досега само Ви четях и от форума разбрах за една жена от с.Голямо Враново , та се постарах да я открия .Жената е жива но в момента е болна , та отидох до там и ми направи много добро впечатление.Тя е туркиня и ми гледа на корана при което описа ситуацията много точно, попитах какво струва тя  ми каза каквото и оставя. Предстои ми още едно ходене тъй като жената и разваля магии та попитах какво ще ми струва а тя отговори че колкото и оставя защото тя гледа човек да  се чувства добре и здрав пък после порите . Така че  за първи път попадам на такъв човек.Като я посетя и видя резултата ще ви пиша и дам координатите и .

# 291
Няма да отговарям с цитат, защото трябва да цитирам 2-ма - 3-ма по-горе... Засегнали сте темата Ходжа. Някои смятат, че това е мюсюлмански свещеник - дори имаше и сравнение "не може ли християнски поп да чете молитви...?" Едното няма нищо общо с другото. Защото Ходжа произлиза от думата хаджия, т.е. свещенопоклонник. Демек, някой който е посетил свещено място за неговата религия, в случая мюсюлманската. Това не означава, че е мюсюлмански свещеник. Ходжата може в някакъв смисъл да бъде "духовен водач", по презумпция ако е достатъчно вярващ и получил необходимите духовни знания... и т.нат. и т.нат.
Не е необходимо да четеш "История на религиите", за да знаеш и самото християнство на кои клонове се разделя... това са неща от обща култура.

От друга страна, не знам какво и колко може да помогне един Ходжа на някого (особено в България... и особено някои самозванци...). Но ще кажа само нещо относно религиите: В Истанбул има един източноправославен манастир с гръцки монаси. Според които най-много чудеса там, са се случили на мюсюлмани! Защо ли? Вероятно Бог не прави разлика в религиите, т.е. важна е вярата. А последната за мен лично е отделна от религията... И на второ място, казват, че това се случва с мюсюлмани защото са по-чисти по сърце и вяра!
За това относно гледането, гледачките, църквата, попове, папази и ходжи - въпроса е в какво вярваш!

Дам, и в тази църква сме ходили. Казва се църквата на първия ден. Едни ключове, едни желания. После трябва да се връщат, но като се изпълни желанието.

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 18:56 от мамарамболина

# 292
July Moon благодаря за информацията , аз съм Християнка и много добре ми е известно какво е Ходжа! Не ми е приятно да мисля за такива неща и мога да ти пожелая само да не ти идва на главата да се занимаваш с такива.. Ако има някой който е наистина доволен   за гледане,разваляне във Варна или около ,ще се радвам да помогне ! Благодаря предварително!  Thinking

# 293
Завиждам ви за доброто финансово състояние на всички тук!
Ако детето ти си намери добра "съветничка" и ей така реши, че не му трябва вече майка. Дори и телефонът си не вдига, би ли седял/а/ със скръстени ръце, а?

Скъпа, бих ти дала съвет не само заради години си, но и от опита си. "Никога не казвай никога и не давай акъл, когато не си компетентна, защото не знаеш какво ще ти дойде до главата."
Дано да имаш деца, да ги отгледаш, изучиш и ......въобще какво правиш в нашата тема?

Те и моите години и опит не са малко. За какво да не казвам никога и в какво не съм компетентна не разбрах, но както и да е.
Този въпрос какво правя тук що не го зададеш на още няколко души тук които редовно иронизират ясновидците.
Аз просто си се учудих и ви завидях на доброто финансово състояние, какво лошо има........и то раздаването на тези пари за не особено сериозни проблеми.   

# 294
Завиждам ви за доброто финансово състояние на всички тук!
Ако детето ти си намери добра "съветничка" и ей така реши, че не му трябва вече майка. Дори и телефонът си не вдига, би ли седял/а/ със скръстени ръце, а?

Скъпа, бих ти дала съвет не само заради години си, но и от опита си. "Никога не казвай никога и не давай акъл, когато не си компетентна, защото не знаеш какво ще ти дойде до главата."
Дано да имаш деца, да ги отгледаш, изучиш и ......въобще какво правиш в нашата тема?

Те и моите години и опит не са малко. За какво да не казвам никога и в какво не съм компетентна не разбрах, но както и да е.
Този въпрос какво правя тук що не го зададеш на още няколко души тук които редовно иронизират ясновидците.
Аз просто си се учудих и ви завидях на доброто финансово състояние, какво лошо има........и то раздаването на тези пари за не особено сериозни проблеми.    

В 3.30 да се заяждаш с хората, имащи проблеми..... Не си ти човека, който има право да съди хората. Виж, ако си безгрешна наистина, мятай камъни, колкото искаш и по когото искаш. Но като се наведеш да ги вземеш, не е лошо да си погледнеш в своята градинка.

Завистта не е добродетел. Тук е място за споделяне на проблеми, а не за избиване на комплекси.  Относно финансовото ни състояние, пожелаваме го и на тебе.

# 295
подкрепям! религията няма нищо общо с вярата.всички сме хора , всички сме сътворени от един Бог , независимо как го наричаме.може всеки ден да ходиш на църква , а да причиняваш зло.е , колкото и свещи да запалиш , не можеш да ме убедиш  ,че си вярващ.веднъж в труден за мен момент отидох в църква да се помоля и една жена ми каза: ,, помоли Бог да ти даде знак какъв е правилния път , но ако не вярваш , недей да правиш нищо , защото Бог не отива при онези , които не вярват от сърце''

И тук няма бутонче "LIKE", но приемете, че съм го натиснала  Hug

# 296
Здравейте,
отново искам да подновя питането за Искра от Бистрица?
Някой има ли желание да я посети? Simple Smile
Предвид на местоположението й, смятам, че по-удобния вариант е да се съберем желаещи и да идем с кола Simple Smile

Ако има такива нека пишат  Hug

# 297
подкрепям! религията няма нищо общо с вярата.всички сме хора , всички сме сътворени от един Бог , независимо как го наричаме.може всеки ден да ходиш на църква , а да причиняваш зло.е , колкото и свещи да запалиш , не можеш да ме убедиш  ,че си вярващ.веднъж в труден за мен момент отидох в църква да се помоля и една жена ми каза: ,, помоли Бог да ти даде знак какъв е правилния път , но ако не вярваш , недей да правиш нищо , защото Бог не отива при онези , които не вярват от сърце''

И тук няма бутонче "LIKE", но приемете, че съм го натиснала  Hug

благодаря  Hug

# 298

[/quote]
значи като отидем при някоя леля , надарена със свръхестествени способности , която ни подпитва , налучква , описва ни характер на човека според това , което е изкопчила от подпитването или заради зодията му , даде ни куп прогнози за бъдещето , които в крайна сметка не се сбъдват , трябва да я възхваляваме и да всява у нас респект.момичета , трябва да се засрамим! чисто безочие си е да разобличаваме мошеници на дребно , които на гърба на хорското нещастие извличат дивиденти.сериозно ще ти отговоря какво правим тук - обменяме опит и търсим решение на проблемите.когато съм доволна от някой - казала съм го , когато не съм - пак съм го казала.не мога да си кривя душата и винаги казвам това , което аз съм видяла , за да има още една гледна точка в този форум и нуждаещите се от помощ да преценят.

# 299
Може би сте прави, ....емоционално, психологични проблеми и проблеми във взаимоотношенията се преодоляват точно с хронични посещения(зависимост) при ясновидци. Да наясно съм що е то окултизъм и езотерика и съм доста компетентна по темата.

Цитат
сериозно ще ти отговоря какво правим тук

Никога не съм задавала такъв въпрос относни всички потребители ясно ми е  какво правят хората тук. Въпроса ми беше  за само няколко души и особено един който много редовно говори против всякакви ясновидци и го приемате нормално, .........но нека аз да съм лошия ако това ви успокоява.....

Общи условия

Активация на акаунт