Ясновидци/врачки - тема 19

• 178 309
  • 722
  •   1
Отговори
# 405
Да се включа и аз:без да се обижда bobo08,но това събитие,което трябваше да стане на 31.08. не се случи.

# 406
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 407

bobo, ти си върхът!!!
Опита тука, бате, ма, не стана!Нищо, в тоз бранш празно няма-пробвай да опънеш сергията другаде-пазар за врачки из цялата татковина -бол!Докат те усетят, все ще избуташ малко.Айде, наслука!И разбира се,"дават се"  китки  и за теб-   bouquet

# 408
  • Под Слънцето
я докат бобо е наоколо да вземе да каже ша ли го мина  без произшествия целия камино дел рей ..

ако познае и кога летя и с коя  авиокомпания  ше го призная и ше   го реинтегрираме  newsm78

# 409
я докат бобо е наоколо да вземе да каже ша ли го мина през произшествия целия камино дел рей ..

ако познае и кога летя и с коя  авиокомпания  ше го призная и ше   го реинтегрираме  newsm78

Ей, ненаситност!Ма, колко още искате да познае майсторът?!Та, малко ли триумфи се " дадоха" досега....К'вот рекна  човекът до момента, т'ва и беше!Думата му на две не става!

# 410
  • Под Слънцето
Любопитство Simple Smile по-скоро  Joy

# 411
Любопитство Simple Smile по-скоро  Joy
Ша стане, Топси, споко, ма, дай , все пак, 5 лв за здраве!

# 412
  • Под Слънцето
Човеко каза,че брише по южното черноморие и няма път към Варна. Не е кат да не опитах  1swing

# 413
Човеко каза,че брише по южното черноморие и няма път към Варна. Не е кат да не опитах  1swing

Ааа, не си го искала достатъчно силно!

# 414
  • Под Слънцето
ryannn , знаем,че не става само с искане..

ама много ми се ще бобо да отговори на по-горния ми пост   food002

# 415
ryannn , знаем,че не става само с искане..

ама много ми се ще бобо да отговори на по-горния ми пост   food002

Хм, поискай да ти направи ритуал как да го привлечеш да ти отговори!
Сал на  неговото  всевиждащо око му се даде  и съзря ключ-сервизната ситуация и отсече: " Бе, има нешо съмнително в тоз сервиз!"/честно, т'ва на кой да му мине през ум дори!!!",та,  нормално е да копнееш да те осветли и по други затъмнени въпроси.Трай са, дано склони!

# 416
  • Под Слънцето
Ахъ. Отивам да се срамувам в ъгъла,че съм толко настоятелна

Ама  много ми се ще да знам  ,че ще премина Пътят  и  ще се завърна в Бг за да продължа да чакам просветление от  различни врачки,баячки и ясновидци кога точно ше открия Кивота

# 417
Боже, вече пишман врачки си опънаха сергиите насред форума да казват и нареждат какво им се "дава" ,което , както е съвсем видно от обратната връзка , е ,разбира се, тотална глупост!

tooth tooth tooth tooth

Оф, то не е за смех, ама това ни остава вече

# 418
нова съм помагайте  имам проблем брат ми като обсебен е ooooh!

# 419
  • Под Слънцето
нова съм помагайте  имам проблем брат ми като обсебен е ooooh!

наркотици или приятелка ?
и през двете сме минали..

Общи условия

Активация на акаунт