Ясновидци/врачки - тема 19

• 178 314
  • 722
  •   1
Отговори
# 390
Светлана Христакиева само лично ли гледа или и по скайп или мейл?

# 391
  • Под Слънцето
Светлана Христакиева само лично ли гледа или и по скайп или мейл?

Лично, на място, в Хасково. Адреса  не го знам. Чакам да мине 3ти, за да я търся

# 392
Каква е таксата  на Светлана Христакиева?

# 393
  • Под Слънцето
И това не знам.  Но ако  ми каже неква твърда сума, ше се замисля ....

# 394
И това не знам.  Но ако  ми каже неква твърда сума, ше се замисля ....

Topsy, въртят ми се разни смътни спомени , че беше обсъждана в доста стари теми тази и имаше и неприятни разкази, ако е същата.Казвам само да погледнеш,дано  не е  била тя-изглежда като да възлагаш някакви надежди на нея и ако ще  и пътуваш, все пак, хвърли едно,две очи.

Btw, беше казала, че ни Искра, ни Пепа са уцелили  нещо за злополучните ключове за колата-какво стана в крайна сметка с тях?

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 18:25 от ryannn

# 395
  • Под Слънцето
ryannn, чела съм темите ,преди да се включа някъде преди 3 теми (май) .
 не помня точно за тази  жена . върти ми се смътно за някаква не особено добронамерена лелка от него край,която била "доста груба" .. по спомени от писанията в темите.  ама като се замисля, то и аз не съм кой знае колко  добра като съм уморена и ме тормозят клиенти по телефона Wink
мисля да я преслушам след 2 дни  като й се обадя и попитам въпросната светлана с  няколко контролни въпроса.
момичето,което се свърза с нея  във ФБ (понеже аз нямам и не желая да имам) , ми написа,че според светлана гледането  по интернет или телефон не можело да се смята за сериозно.
ще видим , още 2 дни и ще знам да бия ли пътя до хасково..

относно ключовете , както писах, никой не позна от 21 бройки "ясновидци" и всякакви гледачи. всеки от тях каза,че ще се намерят.  там имаше малко  политика и  викане на патрулка, после  и посещение на крака от дежурен по районно -майор..забравих му името. понеже в началото на приключението 'майсторът' беше навит да ми прави ключове за своя сметка. а аз да си платя смяната  на частите -моторче за празен ход на бензин/въздух  и смяна на ламбда сондата.   след като ги занесох обаче, 'майсторът' взе да клинчи - за  кво ми били нужни 2 ключа,като един ми вършел същата работа?! ами щото ти оставих 2 , му казвам .. а той, предвид цената на една бройка- (150 лв заедно с чип и програмирането ), взе да държи да ми правел само 1 ключ.. те тогава спретнах цирка , дойдоха 3ма полицаи , обясних ситуацията и му препоръчаха да  ми си направи ключовете и да се разделим  по живо , по здраво.. а човекът-майстор контрира,че не съм му била платила диагностиката . е, викам , щом така ше лягаме-ок, карабинера ми беше алуминий-титан с муфа,купен на сконти от милано за 27 евра. аз  па си искам парите за него.. и освен тва ми беше ценен ,че съм висяла на него (!спомени) и мислех да го нося края на септември към

.. и понеже на полицаите им гръмнаха ушите (щото като трябва да викам, не мой ме спреш)  Joy , казаха да ходим да ми прави оня ключове.  и си заминаха. след което останахме сами пред гаража-сервиз с майсторът-електричар,който измрънка неква заплаха и се  шмугна вътре. а аз отидох до близкото районно и подхванах  дежурния да идва с мен... та така-имам си нови ключове с цената на умъртвени нервни клетки.завинаги. но пък оня е с 10 обеци на ухото си за всеки следващ клиент. 

# 396
TopsyG    (Без заглавие)
« Изпратено до: TopsyG : Пет., 09 Авг. 2013, 06:53 »
   Отговори с цитат Отговор Изтрий това съобщение
здравеи пак да ти кажа не  ми се дава да ги намериш тези ключове за колата.наистина има нещо съмнително в сервиза където си правила колата там маистора един ли  е имало е и друг човек когато си карала колата и тои ти е забърсал ключовете. newsm78

# 397
Запис

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 20:16 от alo_madona

# 398
TopsyG    (Без заглавие)
« Изпратено до: TopsyG : Пет., 09 Авг. 2013, 06:53 »
   Отговори с цитат Отговор Изтрий това съобщение
здравеи пак да ти кажа не  ми се дава да ги намериш тези ключове за колата.наистина има нещо съмнително в сервиза където си правила колата там маистора един ли  е имало е и друг човек когато си карала колата и тои ти е забърсал ключовете. newsm78

За кога ти се " дава", бе, bobo...Момичето , след глупостите на 21 врачки си е скъсало нервите и си е решило въпроса съвсем неезотерично, както изключително експлицитно е описала!Мислиш, че от теб научава  сега относно таз минала история, как всъщност било имало " нещо съмнително"  в сервиза( wow, проницателно!!!), ама...дори не можеш да "  видиш"  майсторът един ли бил в съвсем същият тоз сервиз, относно който ти се " дава" така информативното  видение?!! #2gunfire

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 20:16 от ryannn

# 399
 Изпратено до: TopsyG : Пет., 09 Авг. 2013, 06:53 »

# 400
nogo neseriosni ste newsm78  bouquet

# 401
Ето и моето предсказание от теб на 07,08,2013 : "да ще ти се обадят но не си написала срок няма да е за тази работа но следващата ти е в 10".

Ще те разочаровам, но стана.

# 402
Боже, вече пишман врачки си опънаха сергиите насред форума да казват и нареждат какво им се "дава" ,което , както е съвсем видно от обратната връзка , е ,разбира се, тотална глупост!

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 20:51 от ryannn

# 403
За всеки който иска да провери - въпросът си го зададох публично във форума на 07. 08. ( за работа) и публично имам отговор.  

Към днешна дата - не позна Crossing Arms

ПП ; не ми се рови да вмъкна точните цитати, но който иска може да провери

# 404
  • Под Слънцето
бобо, батка...

то и аз така мога кат тебе- ако изкарам сичките 7 нива на маджонга ше стане .. ако не успея- няма да стане

Общи условия

Активация на акаунт