Ясновидци/врачки - тема 19

• 178 221
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Момичета,някоя от Вас посещавала ли е Надя Христова ,офисът и е в  кв.Лозенец.И още един въпрос:                           
                                             Знае ли се нещо за Розмари Казасова newsm78

# 481
Момичета,някоя от Вас посещавала ли е Надя Христова ,офисът и е в  кв.Лозенец.И още един въпрос:                           
                                             Знае ли се нещо за Розмари Казасова newsm78
Относно Надя....имай предвид, че цените са Гинкини...1000 лв за нищо се нямат.

# 482
Здравейте момичета благодаря за темата, аз отидох при Махмут защото освен вас и един приятел ми го препоръча. На мен ми позна много неща, е не всичко, но за три месеца ми се случиха 3 от 4 предсказания, така че съм доволна Simple Smile а между другото, ако сте на глобул давам му глобулския номер 0897562822
Дано помогне и на някой друг

# 483
Здравейте момичета благодаря за темата, аз отидох при Махмут защото освен вас и един приятел ми го препоръча. На мен ми позна много неща, е не всичко, но за три месеца ми се случиха 3 от 4 предсказания, така че съм доволна Simple Smile а между другото, ако сте на глобул давам му глобулския номер 0897562822
Дано помогне и на някой друг
Профил: anjinsan    
Име:    anjinsan
Публикации:    0 (N/A на ден)
Ранг:    Регистриран
Дата на регистрация:    Съб., 07 Септ. 2013, 21:25
Последно Активен:    Съб., 07 Септ. 2013, 21:31

# 484
  • Под Слънцето
Серафима, ти ли си дежурна?

тва.. кат  лозе го пазиш форума.. кой кога се регистрирал, Thinking па кога писал...

Спешно се издирва лееща  куршум бабка из околностите на Варна..
Без тази под Дом Младост и тази над кметство Младост.. Едната е   станала хипер    алчна и го кара през просото.  Едно време отделяше поне 20 мин на човек..  Втората никак не става.

# 485
Серафима, ти ли си дежурна?

тва.. кат  лозе го пазиш форума.. кой кога се регистрирал, Thinking па кога писал...
Пълно е в различни теми със скрита реклама. И за мен това е един от признаците, а ти го разбирай както искаш... Всеки насочва живота си според това, което ражда главата му, надявам се ще се съгласиш?

# 486
  • Под Слънцето
Ми всеки има глава да мисли, да . И? И  всеки може да провери  сам кой кога се  е регистрирал и да прецени за себе си. Не мисля,че има нужда от такива постове с копиране на дата регистрация/първи пост. Вероятно ти е скучно и нямаш какво друго да правиш  Joy

# 487
Тук само стари потребители ли могат да пишат ,Серафима?И аз съм регистрирана преди няколко дни,какво правим?

# 488
  • Под Слънцето
кво прайм ли?  даваме на серафима  грамота за   верен страж и я слагаме да спи Wink

ся.. много мий важно някой от варна  да ме насочи към  бабка или лелка  да  лее куршум..

страшно се уплаших днес Sad  
 по разбираеми причини не ща  да ходя при сафет  под дом младост.. таз бабка  направо на конвейр  работи- 3 на куп.. хем непознати..

давайте друга.. спешъл

# 489
Не знам ама ако имаш по яки приятели да те обърнат три пъти все едно се превърташ без да стъпваш на земята и си готов ,мисля че му викат весене по добро е от куршума,пробвала съм го има ефект.Успех

# 490
  • Под Слънцето
10х, алекс . тва е идея.. ще взема въже и ще се висна на некое дърво утре..

приятелите са все едни кльощи.. ше вземат ме отърват  Joy

# 491
Пиши как си след това ,дано се оправиш.Към Шуменско има много баби които леят куршум но не съм сигурна в техните качества,и нищо не мога да ти препоръчам .А забравих да кажа че трябва да е на изток когато се обръщаш и виж може и на висилка в училищата ако имате още по добре ,че ако те отърват ooooh!

# 492
 LaughingТова с превъртането и висенето в посока слънцеизгрев беше страхотно!:)))Имаше нужда от глътка свежест сред всичкото мракобесие!:)
То се видяло, че колкото и хиляди да прибира в пазва, докато мрачно сбръчква алчен мустак, никоя леля работа за 2 пари не върши, ми давайте да се събираме , да се държим и премятаме, че аман вече!
Simple Smile

# 493
Нали,има нещо такова.Аз искам да прочета всички теми ама станах разногледа ...хора  наистина ли сте ходили на толкова места?!

# 494
Нали,има нещо такова.Аз искам да прочета всички теми ама станах разногледа ...хора  наистина ли сте ходили на толкова места?!

Сама си узнала покрай кахърите с брат си, че човек като е в беля, хуква и обикаля, докато му свършат съвсем парите или съумее да признае сам пред себе си за какво всъщност става въпрос в тоз бизнес,но както виждаш от личен опит,преди фанфарите да засвирят и тоз миг на прещракване  да настъпи, се оказваш посетила " една жена от Бургаско, дето...минали са 3 дни, ма сякаш ни помогна",  дарила  700 лв на Светлана, която ви и много уплашила+ куп други  лели барабар и паралелно във вашия случай  с психолози и психиатри.Не е като да не пада едно леко обикаляне.
Аз затова и сега така се зарадвах като разбрах за гимнастическо-магесническата алтернатива с превъртането,докато гледаш на изток.Бе, те отдавна са си казали хората, че спортът е здраве, ама...

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 03:44 от ryannn

Общи условия

Активация на акаунт