Ясновидци/врачки - тема 19

• 176 490
  • 722
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте.
Опитах се да намеря Ейваз Чакър /Ходжата от Долни Воден/, но неуспешно за съжаление. Тъй като нямах телефонен номер, отидох на място, но там нямаше никой. Беше 18.00ч, а в последствие разбрах, че той приема до 17.00ч, но причината явно не беше тази... Хората наоколо, които попитах ми казаха, че от близо година го няма- едни казваха, че в София, други- че е заминал в чужбина, трети- не знаеха къде е...
Дали някой тук има информация за него и как мога да го намеря... Thinking
Благодаря предварително!

аз на твое място не бих съжалявала, че не го откриваш ... бях при него и може би това беше най-голямата ми грешка, хем чуствах още докато бях там, че нещо лошо има в него ... не ми помогна, напротив даже - навреди ми много ... седмица след като бях при него, се чухме по телефона и аз му казах, че нещата са се обърнали срещу мен с пълна сила, а той измънка нещо си и каза да му се обадя на следващият ден .. така и повече не ми вдигна телефона ...

# 466
От Овча купел е Кеазим ходжа-взима по 50 лв.
Пиша за да потвърдя, че стана нещо, което наскоро Ани от Пловдив ми каза...съвпадение или случайност, но стана точно както казаха звездите  Grinning
Ще чакам и за другите неща и пак ще пиша.
Яд ме е на цеца, че е взела 30 лв. на момичето, заради приятеля й....май няма да отида при нея
Относно Кръстова гора-чудесна идея. Ходих и до едно манастирче в с. Златолист... помолих се за нещо свързано със здравето ми-невероятно-днес се чувствам доста добре(пу-пу да чукам на дърво и да не чуе дявола). Минали са само 4 дни-невероятно е !!!  Peace Praynig Hug

Хм,петдесет лева...колежката каза,че вземал,колкото оставиш.Тя му дала само пет.

# 467
Яд ме е на цеца, че е взела 30 лв. на момичето, заради приятеля й....май няма да отида при нея

че тя и на мен ми взе толкова- каза,че това и е таксата,питала съм за мен..

# 468
Добре де, нещата, които Цеца ви говори за бъдещето-подчертавам, а  не за миналото и настоящето, сбъдват ли се реално после?
В купища постове се казва как била точна за миналото, уцелила подробности от настоящето и винаги завършват със -"За бъдещето не знам още, дано стане, ще видим" и после така и не виждаме,колкото и време да минанава-тя е обсъждана тук от много отавна, но никога я няма тази единствено важна обратна връзка-идва просто следващото поредно  питане за Цеца със същия този отговор.

Помня, че момичето, което, преди много време, я  въведе във форума, впослествие  написа, че нищо не се било сбъднало и дори се е извини, че ни било подвело и има един пост от друг абонат за сбъдване на предсказана смърт.Друго нищо.Само междувременно  фиксираната й такса  от 20 се повиши на 30 лв-както от горния пост стана ясно-при питане за един човек.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 17:06 от ryannn

# 469
Чудя се защо врачките или почти всички познават минало и настояще, но не могат да познаят какво ще се случи на човек в бъдеще. Мисля, че това, което предсказват за бъдеще го виждат в момента, но човек променя съдбата си със своите действия, било за добро или лошо, като по този начин живота му тръгва в друга посока и предсказаните събития от врачките се оказват невърни.
Честно, не знам. Това са просто мои расъждения по въпроса защо врачките познават минало и настояще, а не познават бъдеще.

И аз това съм питала. То не е питане де, по-скоро констатация на глас тук. На мен ми се струва много опасно това. Ако ти кажат нещо и се захванеш за идеята (респективно човек конкретен), а после се окаже всичко един балон... Кофти хава. Аз съм го казвала и преди в няколко теми по-назад - така могат да те оставят да подхранваш надежди, разчитайки на прогнозата. А в същото време е по-добре не да подхранваш, а да изоставиш идеята за нещо докато е време, докато е по-лесно.

Та в тоя смисъл май е по-добре да не се пита за бъдещето. Само за настоящето - как стоят нещата. От там насетне сам да си вземаш решения на база наученото за настоящето. Но вярно изкушението да научиш повече е неустоимо....

# 470
Нека който е ходил при Светлана да сподели мнение.
Както и за Деси от Казанлък.

# 471
Дами здравеѝте!брат ми за пръв път поиска да излезем сам ,не ние да го караме.Незнам но от както ходих при жената от Бургас като чели има промяна.Чух от съседите и че била мн изстрадала.

# 472
ryannn,ако Цеца познае за бъдещето,непременно ще пиша,особено за най-същественото.

Каза ми,че още се колебая дали да пътувам-другата седмица ще е.

Ако има някаква промяна в работата ми,също ще споделя.Поне така ми каза-за хубаво било.

# 473
  • София
Две приятелки бяха при Цеца по-миналата неделя и им беше взела по 10 лв. newsm78 явно стана известна и търсена покрай форума и вдигна мизата.

Относно сбъдване на бъдещи прогнози  - аз ходих при нея миналия септември и ми каза , че ще се разведа , а от март вече не живея с мъжа си , така че....това позна , сега се надявам и останалото да е познала , че то беше хубаво  baby_neutral

# 474
Миналата година ми взе двадесет лева.И пак ми гледа за него.

Не знам какво се промени.Май ей така на око го кара...20,30...

idi,стискаме палци за хубавите неща.

# 475
Ние пък днес ходихме при Геновева в Бяла Слатина, разбих си колата от дупки докато стигнем.
Много точна в описание на характери на хора, както и с това, с което се занимават.
Цифри писа, смята,кармични заложености, на мен това ми било 15-ти живот.Което и изобщо не ме учуди, защото като ходя на хипнозите при Петър доста излезнаха.
За един приятел на моята приятелка много точно описа с какъв мотор е паднал, къде точно му е удара в главата и доста лоши неща каза за последствията, които ще му донесе това.
За бившия ми мъж беше също невероятно точна, за мен - все едно си слушах собствената характеристика и много факти.
Като цяло голяма познаваемост, но ние бяхме три, в началото беше много ентусиазирана, после изведнъж нещо й стана и като че ли искаше да се махаме.
От сега предупреждавам - не ме питайте за координати, нямам такива и не желая да имам, и да раздавам.Аз съм приключила с ходенето по такива места, просто те се бяха организирали и аз влезнах от любопитство.Имам си достатъчно проблеми в момента - съвсем истински, за разлика от миналата година и не искам повече да ми промиват главата с някакви  факти, които така и не се случват.
Няма как гледачките да ви кажат нещо и вие просто да седите и да чакате да се случи.
За да се случат определени неща човек трябва да мине през изпитанията си.
По тази причина съм сигурна, че те виждат доста повече от това, което ни казват.
Какво очаквам да ми каже - ще се омъжиш за еди кой си и аз ще седя и ще чакам да падне от небето този еди кой си...Или  че ще умра при катастрофа и аз какво да правя да се паникьосвам всеки път, когато се кача в някакво превозно средство ли...или че някой си ще оздравее и да седя и да чакам това да стане...не става така, живота е подреден така че да се случат разни неща, които ни изненадват винаги и това е смисъла на живота ни.Убедена съм, че никоя врачка или баячка, или тем подобни не може да реши проблемите ми.Ние трябва да си ги решаваме сами, това е урока ни.
Повечето от вас знаят, че миналата година ходих къде ли не, всички ми казваха, че работата ми е желязна, че там проблеми няма да имам и аз си бях спокойна до 26.03 тази година, толкова бях убедена, че нищо не може да се случи точно с работата ми, че забравих да се старая и да се пазя.
Е, да, ама не!И до този момент си плащам грешките.Защото повярвах на гледачките.
Два дни преди да ми се случи това бях при Пепа в Хаджи Димитър, дума не каза, не намекна нищо.
А съм сигурна, че видя всичко, защото месеци след това се сетих, че ми заговори за бившия мъж, че ще има голяма нужда от мен съвсем скоро...Но на мен не ми го каза директно.Не я й виня.
Ако ми беше казала - какво щях да променя????
Така, че за мен ходенето по такива места вече може да представлява само любопитство, забавление, но не и потребност, не й  сламка за която се хващам като удавник, защото не е правилно да вярваш в илюзии.
Затова миналото и настоящето винаги се покрива с това, което чувате, защото няма какво да промените в него, но бъдещето си няма как да чертаете и променяте, защото не трябва, защото ако трябваше да знаем - щяхме да знаем.
Мога да си позволя да си направя справка за хора в отношенията и намерията ми към мен - дали са честни, но само до там.Дали ше се разведа, омъжа, колко и какви деца ще имам, от какво ще умра никой няма право да ми казва.
Спомням си че в началото всички ми казваха как ще съм омъжена цял живот за бившия си мъж.
Е, аз пък отидох и се разведох.
Как няма да имам проблеми в работата ми, е всичко ми се стовари с гръм и трясък
След развода предрекоха - сега ще срещнеш идеалния и че ще съм винаги с него, е и, направих всичко по силите си да не бъде така и разбира се вече не е така...
Искам да ви кажа, че ми е много по интересно да ми говорят за минали неща, там може да имам пропуски и с удоволствие си ги набавям и си сглобявам разни неща, част от които преди са ми липсвали...
Лошото е, че всички ние вярваме в това, което искаме да чуем и когато го чуем сме доволни.
А живота всъщност ни е подготвил такива големи изненади Simple Smile

Поздрави

# 476
Извинявам се за прекъсването...
MR MORRISON - той е вторият с по - голяма точност. По редовния ми въпрос, категорично "не"(така и стана). Относно сроковете, мисля, че той беше доста точен с леки разминавания. Събитията в личен план като цяло ги позна, в детайлите имаше разминавания. За работа и обучение- 50 % познаваемост.
Цвети от Пловдив (таро) - на моя приятелка, както знаят някои от вас позна доста неща, да не кажа почти всичко, но на мен уви - нищо. Относно редовния ми въпрос , категорично "Да" и всякакви картини за благополучно развитие, но съдбата реши, че друго трябва да се случи...
Никола Узунов - Много приятен човек, с розови и позитивни предсказания, които не видяха бял свят.
Надя - Имаше доста попадения, по главният ми проблем - немога да преценя с точност колко е познала, но за събитията, които се случиха определено позна.
Галя (таро и астрология) - много конкретни неща, но веднъж е така, друг път е обратното, като фурнаджийска лопата. Нищо лично към жената, много е отзивчива и добронамерена според мен, но пак лично мое мнение е , че тя няма дарба.
Ами мисля, че за тези се сещам в момента....
Само да допълня, че проблема, които имах до тогава в личен план се касаеше за мъж, когото не успях да забравя дълго време и почти всички ми дадоха отговор, че ще се съберем с него. Ани и морисън ми казаха, категорично, че нямам бъдеще с него и че въпросните промени ще са свързани с друг мъж, и също, че аз самата няма да искам повече стария, няма да навлизам в подробности.... Така и стана..
Надявам се до някаква степен да съм успяла да помогна поне на някои от вас.
Хубав ден !
Може ли координатите на Цвети, Надя и Галя . Благодаря предварително. Може да ми пишеш и на лични.

# 477
Здравейте , не съм била тук във форума скоро, има нова тема и не съм чела нищо. Влизам за да се оплача от мистър Морисън Mr. Green , допитвах се до него поне 5 пъти , но последните два пъти пълна трагедия. Във сроковете нищо не позна , сменя ги постоянно,  на какво гледа ,а дали и гледа хич не ми е ясно. Още като си уговарях с него предният ден ми стана неприятно,  съжалих разбира се , че не се доверих на интуицията си. Може би не е в него проблема , а в мен , това също си го мислех, но факт - пълни глупости и нищо общо с предните пъти, когато беше много по-конкретен и точен.
Но Мелиса е много права, човек сам си кове съдбата , а не стои и да чака , това дето врачките нищят.

# 478
Melissa77 както винаги си много точна, ясна и конкретна. Благодаря. Удоволствие за мен е да чета постовете ти.

# 479
Дами здравеѝте!брат ми за пръв път поиска да излезем сам ,не ние да го караме.Незнам но от както ходих при жената от Бургас като чели има промяна.Чух от съседите и че била мн изстрадала.

Коя е тази жена от Бургас, моля те сподели?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт