Ясновидци/врачки - тема 19

• 176 436
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
  • Под Слънцето
и ти си права, ани

и докато съм в темата  - идея за гледачка Simple Smile , но българка! ?

писна ми да спонсорирам ... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 556
добре де, аз за леля искра все хубави мнения чета до тук  Thinking или нещо съм пропуснала. уж следя внимателно всичко.

# 557

Звънях й, но каза, че вече не гледала по телефона. Не разбрах защо обаче.

Защото като гледа по телефона и не познае, губи една балъкбройка. За сравнение  - Сирма.

# 558
Момичета, обмислям дали другата събота или неделя да не отида при леля Искра. Има ли желаещи да ходим заедно, тръгване от София?
Звънях й, но каза, че вече не гледала по телефона. Не разбрах защо обаче.
Тъкмо мислех тези дни да и звъня Sad
Кой друг освен Сирма отговаря по телефона newsm78

# 559
момичета  , не ви нападам.но не е ли по-добре лично да ви гледат ? например ако са карти сами да си ги цепите.

# 560
  • София
Момичета , в анкетата има една Живка от Люлин , не съм срещала отзиви за нея , а следя темата още от 9-10 ,някоя от вас би ли споделила за нея.Преди много години работех в един магазин и една Живка идваше от време на време и ми гледа / направо на шега/ но ми каза неща които се оказаха верни и сега е на път да се сбъдне /надявам се / нещо което тогава ми се струваше абсалютно не възможно и не реално, но нито знам къде живее нито имам телефон и се надявах да се окаже същата.Тя млада или стара е?

# 561
И какво като гледа Сирма. Каза ми, че нещо ще се случи през август. По другия въпрос трябваше да и изпратя добра парична сума. Реших да зачакам. Сума няма да превежам.....

# 562
Момичета , в анкетата има една Живка от Люлин , не съм срещала отзиви за нея , а следя темата още от 9-10 ,някоя от вас би ли споделила за нея.Преди много години работех в един магазин и една Живка идваше от време на време и ми гледа / направо на шега/ но ми каза неща които се оказаха верни и сега е на път да се сбъдне /надявам се / нещо което тогава ми се струваше абсалютно не възможно и не реално, но нито знам къде живее нито имам телефон и се надявах да се окаже същата.Тя млада или стара е?

Може би е някъде 50+.
Предлага се автоматично писане/сяда пред бели листове и й диктували..../, набляга се обикновено на   твърде попреминали прераждания-преди няколко века-примерно: ти си пират/юнга на ветроход, умираш от скорбут тогава, но при следващото прераждане са те изгорили на клада
/ това е добре, топлинната обработка си е дезинфекция/.
Също , след толкова премеждия във времето, можеш да получиш чистене с яйце, както си е традицията.

Не изглежда  лош човек, макар че е леко догматична и с уклон към религиозен фанатизъм.Сеансите са в кухнята у тях
Мисля, че иска между 20-30 лв на калпак.
Ако ходиш, успех!:)

Последна редакция: пн, 16 сеп 2013, 13:14 от ryannn

# 563
Здравейте,моля ако някой има информация за Недялка от с.Искра Първомайско да ми пише .Мерси предварително  Simple Smile

# 564
  • София

Може би е някъде 50+.
Предлага се автоматично писане/сяда пред бели листове и й диктували..../, набляга се обикновено на   твърде попреминали прераждания-преди няколко века-примерно: ти си пират/юнга на ветроход, умираш от скорбут тогава, но при следващото прераждане са те изгорили на клада
/ това е добре, топлинната обработка си е дезинфекция/.
Също , след толкова премеждия във времето, можеш да получиш чистене с яйце, както си е традицията.

Не изглежда  лош човек, макар че е леко догматична и с уклон към религиозен фанатизъм.Сеансите са в кухнята у тях
Мисля, че иска между 20-30 лв на калпак.
Ако ходиш, успех!:)

Благодаря , ти но явно няма да отида.Тази за която говорих не ми е казвала никакви неща за минали премеждия.Явно не е тя.Много жалко.
Една позната ми каза за някаква Таня на Орион , но е загубила телефона й.Нещата които и е казала са верни , но се чудех дали не е същата от Люлин , исках да сравня телефоните , но ...Обеща да го потърси , пък да видим.

# 565
Здравейте,

бих искала да ви попитам дали някой има информация за един Любо от Шумен? Чух много добри отзиви за него, но ми се иска да разбера повече.

# 566
  • Под Слънцето
хехе
бившият рапър любо айса стана гледач и презарежда с кебапчета от парите на наивните,склонили да го посетят . преориентира се момчето, няма лошо..

от шумен имаше много по-добри рапъри от него, ма те правят други бизнеси.   Joy

# 567
Май за същия става въпрос, построил параклис май в Мадара, нещо такова.
На две приятелки много неща е познал и някои са се случили, а и в Инет четох много хубави озиви за него. Е, имаше и 1-2 отрицателни, но положителните преобладаваха.
Разбрах, че идвал и в София от време на време.

Някой, ако има опит от първо лице, ще се радвам да го сподели.

# 568
Знам, че в предишни теми се изписа доста за Пепа от Хаджи Димитър, но нямам никакво време да ги изчета отново, та ще може ли който е ходил при нея и е доволен или недоволен да ми пише на лични. Благодаря предварително  bouquet

# 569
Здравейте,моля ако някой има информация за Недялка от с.Искра Първомайско да ми пише .Мерси предварително  Simple Smile
Аз да си подновя питането, селото се намирало на около 40 км.от Асеновград посока Кърджали Simple Smile Някой да има информация Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт