Ясновидци/врачки - тема 19

• 176 436
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
pepi1 дай малко повече инфо за тази Недялка-млада ли е или стара и на какво гледа, аз имам колега оттам, ще поразпитам.

# 571
добре де, аз за леля искра все хубави мнения чета до тук  Thinking или нещо съм пропуснала. уж следя внимателно всичко.
Знам, че в предишни теми се изписа доста за Пепа от Хаджи Димитър, но нямам никакво време да ги изчета отново, та ще може ли който е ходил при нея и е доволен или недоволен да ми пише на лични. Благодаря предварително  bouquet

# 572
Здравейте,

от известно време искам да отида на ясновидка или астролог защото много са объркани нещата около мен и имам нужда от съвет. Преди 4-5 години бях ходила при Вергиня от Пловдив виждам че я има и във вашата анкета, та от позицията на времето мога да кажа че се изпълни всичко с голяма точност макар тогава за някой неща да приех с резерви. Разбира се някой нещо бяха генерални по принцип за живота ми които още не знам дали така ще се развият. Имаше един голям пропуск при нея прогнозира ми смърт на близък роднина но слава богу не се случи. Тогава дори я провокирах като я попитах за майка ми а тя каза този човек е покойник което си беше истина. Днес попаднах на темата ви докато търсех отзиви за Вергиня но имаше само едно в една много стара тема или поне само това намерих. Някой друг има ли отзиви за нея приемам и препоръки за друг в Пловдив.

# 573
  • София
Знам, че в предишни теми се изписа доста за Пепа от Хаджи Димитър, но нямам никакво време да ги изчета отново, та ще може ли който е ходил при нея и е доволен или недоволен да ми пише на лични. Благодаря предварително  bouquet

Права си доста се изписа за нея в предишните теми , затова би ми било интересно сега от позицията на времето да споделят момичетата , които ходиха при нея , ако може тук , за да прочетем всички.

# 574
  • София
Относно Пепа, която отново се коментира тук: при мен 0-ва познаваемост! Дори и за пролемите в зъба, долу, в ляво - също не позна! Sad

# 575

Права си доста се изписа за нея в предишните теми , затова би ми било интересно сега от позицията на времето да споделят момичетата , които ходиха при нея , ако може тук , за да прочетем всички.
До тук не позна. Ако се обърне нещо, ще пиша.

# 576
Здравейте, много отдавна Ви чета, но досега не съм се изказвала в поста. Като гледам, повечето от Вас май само за забавление си търсят къде да си уплътнят времето и ходят по разни врачки и гледачки. Когато прочетох историята на жената, на която продавачката и отне мъжа ми се върнаха спомените и от моето ходене по мъки да си спася детето. На 4 год. му откриха уж "реактивен артрит" .Пет месеца не можеше да ходи и пищеше от болки по всички стави. За мен живота ми беше свършил - здраво и право дете и изведнъж - БУМ! Отровиха я с антибиотици, но нищо не помогна. След това ми казаха, че ще и слагат кортизон - Аз казах - НЕ! и се почна едно ходене по разни – Някаква шарлатанка от Пловдив, мисля, че Валерия се казваше, уж и правеше сеанси от разстояние - 150лв. на месец- нищо, мъжа ми ходи при някакъв ходжа - пак нищо. Докато не попаднах на една страхотна хомеопатка и Данка. Всичко ми каза тази жена, с букви на хората , а и на детето. Че имаме магия, направена на нас, която го е ударила него. Помогнаха ми много тези жени. За 4 месеца ми върнаха детенцето, здраво, право и без никакви болки. Мисля, че тя може да Ви помогне с развалянето на магии. Извинявайте, че доста дълго стана, но дано съм Ви била полезна.

# 577
  • София
SILVA_M , радвам се че детето ти е вече добре /аз също съм майка и знам какво е да те боли за детето ти / ако може дай повече информация за тези две жени , къде приемат , колко взимат и естествено телефон за връзка.  bouquet

# 578
Здравейте, много отдавна Ви чета, но досега не съм се изказвала в поста. Като гледам, повечето от Вас май само за забавление си търсят къде да си уплътнят времето и ходят по разни врачки и гледачки. Когато прочетох историята на жената, на която продавачката и отне мъжа ми се върнаха спомените и от моето ходене по мъки да си спася детето. На 4 год. му откриха уж "реактивен артрит" .Пет месеца не можеше да ходи и пищеше от болки по всички стави. За мен живота ми беше свършил - здраво и право дете и изведнъж - БУМ! Отровиха я с антибиотици, но нищо не помогна. След това ми казаха, че ще и слагат кортизон - Аз казах - НЕ! и се почна едно ходене по разни – Някаква шарлатанка от Пловдив, мисля, че Валерия се казваше, уж и правеше сеанси от разстояние - 150лв. на месец- нищо, мъжа ми ходи при някакъв ходжа - пак нищо. Докато не попаднах на една страхотна хомеопатка и Данка. Всичко ми каза тази жена, с букви на хората , а и на детето. Че имаме магия, направена на нас, която го е ударила него. Помогнаха ми много тези жени. За 4 месеца ми върнаха детенцето, здраво, право и без никакви болки. Мисля, че тя може да Ви помогне с развалянето на магии. Извинявайте, че доста дълго стана, но дано съм Ви била полезна.

SILVA_M, след като прочетах поста ти, не можах да се въздържа и се включих, за да те поздравя! Искрено се радвам за детенцето ти! Браво! Браво и на хомеопата, малко са истинските такива в БГ! Пожелавам ви здрави и дълъг живот на твоето семейство! 

# 579
В тази връзка, за здравословен проблем,искам да споделя за Веселин Иванов-билкар.Работи в София и Пловдив.Пред кабинета му видях хора,за които е направил чудеса.Надявам се на същото.

# 580
pepi1 дай малко повече инфо за тази Недялка-млада ли е или стара и на какво гледа, аз имам колега оттам, ще поразпитам.
Dessi, не мога да съм полезна с нищо за въпросната Недялка,имам само име и село,за това се опитвам да разбера реално дали си заслижава ходенето до там и издирването и.

# 581
Аз явно съм от малкото хора, на който казаното от Морисън се сбъдва  ooooh!

# 582
Здравейте момичета, моля ако  на някой не съм отговорила да ме извини и пак да ми пише на лични, защото не мога да се ориентирам. Поздрави и лека вечер на всички!

# 583
В тази връзка, за здравословен проблем,искам да споделя за Веселин Иванов-билкар.Работи в София и Пловдив.Пред кабинета му видях хора,за които е направил чудеса.Надявам се на същото.
Той занимава ли се с ясновидство и подобни или просто е билкар?

# 584
По пулс ,с приомите на китайската медицина,диагностицира,както  обяснява и причината за заболяването.
Споменах го във връзка,че някои търсят помощ за здравословни проблеми-като вариант и възможност.За него,отделно има тема в бг мама.

Общи условия

Активация на акаунт