Ясновидци/врачки - тема 19

• 176 410
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
  • София
През седмицата моя приятелка ме заведе при една туркиня в София. Страхотна е! Таксите за всичко, което предлага, са символични. На "първо чететне" съм доволна. С метърпение очаквам да се сбъдне предсказаното от нея. Не давам телефон, име и адрес, тъй като жената не желае да се публикуват!

# 586
  • София
През седмицата моя приятелка ме заведе при една туркиня в София. Страхотна е! Таксите за всичко, което предлага, са символични. На "първо чететне" съм доволна. С метърпение очаквам да се сбъдне предсказаното от нея. Не давам телефон, име и адрес, тъй като жената не желае да се публикуват!

Eeeee ,ne e chestno Simple Smile

# 587
  • София

Кое НЕ Е ЧЕСТНО?!   newsm78

# 588

какъв е смисълът от поста ти?

# 589
Дайте координати на този билкар?

# 590
Веселин Иванов-работи в София и Пловдив.
тел.0878 26 75 22

# 591

Е, какво и е страхотното като още нищо не се е сбъднало? На минало всички са силни.

# 592
  • София

Кое НЕ Е ЧЕСТНО?!   newsm78

Не е честно, че споделяш, а пък ние не може да ползваме услугите Simple Smile

# 593
Здравеите момичета,чета ви одавна без да пиша.Почервала съм информациа от темата която ми помогнала.Днес на този голям хриянски празник искам да споделя с вас какво ми помогна през годините докато се'' борих'' с негативните енергии сторени на семеиството ми .Преди 5 години  ни изгни реколтата така от нищтото, започнах да се ровя в интернет за информациа .Сега като го пиша изглежда толкова лесно и просто ,но беше голяма агониа. Същата година отидохме до Соколскиа манастир и черквата  св. Троица в Асеновград.И на двете места се помолих от сърце с мои думи.И кълбото започна да се разплита,преди това изпитание ходих на черква  на големи христански празници и толкова.Сега за мен Господ ,св.Богородица и всички небесни сили и светии са наша опора и помощници в всяко житеиско изпитание.През всичките тези години сърцето само ме водеше по черкви и манастири ,и след изкрена молитва и молба ми се пращтаха  хора и пътищта да  ми помогнат .Ходила съм и да ми гледат и извода които си направих са себе си и е че от нас зависи дали на този които ни гледа ще се "даде" пълна информациа за нас.Когато се молиш от сарце и душа ,когато се опитваш да бъдеш по додър,когато направиш "ревизиЯ на ценностната си система нещтата бавно си идват на мястото.Винаги при изпитание или трудност отивам на черква или в къщи се моля пред някоя от иконите в къщи. Чета си молитви, и тарся помош за дадениа проблем от конкретен светиа.В интернет има доста информациа има и една книжка 'Кои светец за какво помага'.НА  Аязмото на гроба на св Иван Рилски има една плоча на която е написано''Поискаи и ще ти се даде.Потърси и ще намериш. Почукаи и ще ти се отвори.'' Мили момичета далеч съм от мисълта да раздавам непоискани съвети,ако това което съм споделила помогне на някоя от вас ще бъда много щастлива ако ли не подминете написаното от мен. Бъдете благословенни и нека Господ ви покаге път и начин да разрешите проблемите си. Извинявам се за правописа,НА 'ти' съм с техниката.  bouquet
Радвам се, че сте получили помощ.Успех!

# 594
  • София

Е, какво и е страхотното като още нищо не се е сбъднало? На минало всички са силни.

Страхотното е това, че предсказанията й за няколко месеца напред съвпада с тези на другите й колеги,  на които вярвам и са се доказали пред мен! Това е 5-та врачка, която ме впечатли!

# 595
a koi sa drygite 5 ,koito sa te vpe4atlili,ne vijdam s kakvo pomaga6 na drygite ot foryma,kato nikakva informaciq ne dava6

# 596
  • София
Писала съм за тях и съм давала коментар за всеки. Няма да ги повтарям!

# 597

Цитат

Страхотното е това, че предсказанията й за няколко месеца напред съвпада с тези на другите й колеги,  на които вярвам и са се доказали пред мен! Това е 5-та врачка, която ме впечатли!

И при мене е така. Всички едно и също предсказват, но вече трета година не се случва. Сроковете изтичат, нови идват.

# 598
  • София

Цитат

Страхотното е това, че предсказанията й за няколко месеца напред съвпада с тези на другите й колеги,  на които вярвам и са се доказали пред мен! Това е 5-та врачка, която ме впечатли!

И при мене е така. Всички едно и също предсказват, но вече трета година не се случва. Сроковете изтичат, нови идват.

Не си случила на врачки! Аз съм открила своите и съм много доволна! До сега каквото са ми казали се сбъдва!!

# 599
Здравейте момичета,чували ли сте за Ивайло Айянски и какво ще кажете за него ,с тези свои курбани които дава на хората помага ли има ли резултат познава ли ви и в гледането

Общи условия

Активация на акаунт