Ясновидци/врачки - тема 19

• 176 394
  • 722
  •   1
Отговори
# 600

Цитат

Страхотното е това, че предсказанията й за няколко месеца напред съвпада с тези на другите й колеги,  на които вярвам и са се доказали пред мен! Това е 5-та врачка, която ме впечатли!

И при мене е така. Всички едно и също предсказват, но вече трета година не се случва. Сроковете изтичат, нови идват.

Не си случила на врачки! Аз съм открила своите и съм много доволна! До сега каквото са ми казали се сбъдва!!
Напротив, перфектна беше дълги години. Много ми помогна, други не ми трябваха. Магия за смърт ми развали. Но от един момент нещата спряха да се случват. За Себа - Севда говоря.  И от този момент започна лутането ми.

# 601
  • София
Привет момичета! Някой нещо да е чувал за Вили Здравкова? Гледах в анкетата, няма мнение за нея.

# 602
  • София
Привет момичета, една позната на позната е ходила при някаква Вени от Овча Купел и казва , че направо я е изумила.Аз си записах час за събота , но ще ми е интересно ако някоя от вас е ходила или чувала за нея да сподели мнение и опит.

# 603
Zna4i sled subota 6te 4akame otzivi za Beni ot Ov4a kypel

# 604
Някой да има телефон на Румен от Вълчи дол?

# 605
някой посещавал ли е афизе от вълнари шуменско

# 606
Някой има ли отзиви от тази жена? http://www.slava.bg/news/48332.html

# 607
Появи се нова тема по въпроса:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=740874.0;topicseen

# 608
Така и аз малко да понапиша резултати.....от тук известните ходих при Цеца и Искра, за миналото са безпогрешни но определено и двете не ми познаха за бъдещето и то основен проблем....раздяла. Те казаха , не всичко ще е ок и т.н. но за съжаление не познаха.
Ани от Пловдив ( астроложката ) единствена за момента уцели и преди и сега - каза 100% раздяла и други подробности а за в бъдеще ми каза " висок процент на шанс за събиране отново но не по рано от 9м. " което на мен набраво ми се вижда болезненео нереално макар,че да има толкова примери на хора разделяли се и събирали. Та така засега ми остава само да видя как ще се развие прогнозата на Ани.
Дано все пак Цеца и Искра са били от полза на други съфорумки,явно не при всеки се получава да успяват да видят напред.

# 609
Моя приятелка ходи при Цеца, абсолютен провал! Това, което й е казала, точно преди 3 дни се случи....само че точно противоположното!!!! Добре, че не хукнах и аз при нея! Ходихме с моята приятелка заедно при Искра, тя се оказа, че й позна на 100 %, но на моята приятелка не й се понрави отговора и затова отиде при Цеца. Моето мнение е, че Искра ги лови нещата много прецизно и не ти говори това, което искаш да чуеш! Лека от мен!   bouquet

# 610
  • София
Здравейте! В началото на юни, получих от съфорумка  данни за истинска ясновидка с име Елена от с. Обручище до Гълъбово, Хасковско. Питах тук знае ли някой нещо-оказа се че не. Междувременно говорейки с приятели, 2-ма споделиха ,че майките им са ходили при въпросната Елена още преди 90-та г. Останах заинтересувана. Все пак толкова години гледа, а нещо не се знае много.
На 17 т.м. се случи, че имах път натам. Обадих се, питах, жената приемала цял ден. Тръгнах с моя приятелка.
С 3 питания я намерихме.
Влизам аз, сядам, тя ме разстрелва още с първия въпрос: „за кого ще гледам” ??? Не че са ми чужди проблемите на световня мир, или на съседката, чието име не се и сещам, ама ...на кого освен мен първо да гледа???
Отговарям. Следват куп въпроси: От къде си, кой град? Кой квартал? От колко човека се състои семейството ти? Женена ли си? От колко време? Деца имаш ли? Какви? На колко години? И т.н.
Ahcholina, кръвна група не ме пита  Grinning!
Започна тайнството на гаданието:
-Мъжът ти, много добър човек,много те обича, има стягане в гръдната област.
Тук питам кога, как е започнало, какво ще стане?
-А, казва, да не съм лекар, дава ми се само това.
 Както и да е.
-Баща ти, много добър човек, много те обича, има стягане в гръдната област. „Е, той пък защо”-питам    Отговор, същия, като по-горе.
-Майка ти , много добър човек, има стягане  в гръдната област , ама при нея е на нервна почва. (:
Леко прозаично отклонение: баща ми излезе преди месец от болница след сравнително тежка хирургична намеса. Последствията предстоят. Даже намек нямаше за нещо такова. Майка ми, почти същото, по-сложно, по-отдавна. Пак нищо.-За мен:- ти си много добър човек ( инфо за тези, които не мислят така, сега вече няма как, врачка ми го е казала ха-ха-ха.) -Имаш аборт.Тук скачам и категорично отричам, но жената не се предава:  -А, значи ще имаш.
Последва разпит за периодичността, количеството, времетраенето и т.н. на цикъла ми. И о, чудо!!!, оказа се, че е същият като при другите жени-веднъж месечно.
-Свекърва ти, много лоша жена, иска да се разделите, опитва се с ...магии.
Тук реотна ми изгоря, казвам : „ясно, няма смисъл взаимно да си губим времето”. Излязох.
Влиза приятелката ми. И тя с предварително вкючен тел. на запис. Същите въпроси и в зависимост от отговорите, леки вариации. Без изменение е само стягането в гръдния кош и магиите от свекърва и.
(А и въпроса как ти върви в живота  newsm78)
Да, ама тя се запозна с мъжа си доста след като жената, която можеше да и е свекърва е починала. Казва:”няма как да са от свекърва ми”, онази настоява.   Та и приятелката, дето е доста по-търпелива от мен побягна. Не изключваме абсолютно правенето на магии от отвъднато, но като % на вероятст, мисля че е незначително.  Laughing   
Пиша това не само заради „истинската ясновидка” Елена, а и защото докато се лутахме по селото се разговорихме с 3 други жени. И 3-те казаха, че няма да останем доволни, ама щом сме дошли......
Едната ни даде име и тел на жена от Хасково 0877473918 Светлана Христакиева.
Записва след 15ч. по тел, след 18 започва да приема.
В тази тема тя е коментирана, но явно не много ясно, та ако има момичета ,желаещи да я посетят, или посетили я,моля да пишат.(и на лични) Жената от Обручище не е ходила и няма лични наблюдения. 2 нейни познати са ходили, много доволни били. (каквото и да значи това) .
Друга за която ни каза е Таня от с. Трънково, Бургаско. тел. 0889896339. Два пъти ходила при нея, говорела и с реални имена, събитията се случвали, та за сега жената е във възторг. МОЛЯ, споделете, ако сте били при нея. На мен от София до Бургас ми е далечко...
Споделила съм само мои впечатления и случки, като не ги обвързвам с никого!!!

# 611
Добър вечер.Днес заедно с един мой близък приятел написахме писмо за онлайн консултация с адвокат,ето текста на писмото:"Здравейте.Пиша Ви,за да попитам дали можете да ми помогнете...Дядо ми е алкохолик от повече от 30години,и с течение на обстоятелствата с него живеем аз,вуйчо и баба,а майка ми живя с нас до средата на 1992г.,когато се премести с втория ми баща в друга къща.Проблема е,че дядо ми никога не е спирал да ни тормози,психически и физически,даже и след като претърпя падане и счупване на крака,използва патериците си,за да се хвърля по нас,когато се ядоса.Разбирате ли,аз вече съм на 25г.,но не се чувствам свободен,не смея да изляза никъде,без да мисля какво ще стане в нас и тн...Чувствам се като в затвор,даже по-лошо...Най-хубавите си години прекарвам в страх и липса на свобода.Страх ме е,че нещо ще се случи с баба ми,която ме е отгледала,и която обичам най-много!Кажете ми,какво да направя,за да се махне този човек от живота ни,много пъти съм мислел да се изнесем някъде,но ве не си намирам работа,за да мога да плащам сметките...а и баба ми е привързана към дома си-което е съвсем нормално,но...с алкохолик не може да се живее...Той едва ходи с две патерици,и счупеното е от такъв вид,че никога няма да зарастне,а операция е невъзможна,защото е зле със сърцето...Но въпреки това ни кара да му купуваме алкохол,макар и в малки количества,обаче той си е злобен човек и това няма значение.На 75г., е но докрай ще съсипва живота на всички.Детството на вуйчо и моето е било всекидневни гледки на един пияница,грозни думи и заплахи.Не мога да търпя това повече!Моля Ви от цялото си сърце,дайте ми съвет какво да направя и как да заживея най-накрая спокойно и свободно" СЕГА ИСКАМ ДА ПОПИТАМ,КАК МОЖЕ ДА СЕ ПОМОГНЕ НА ТОЗИ МЛАД ЧОВЕК ДА ЗАЖИВЕЕ НОРМАЛНО И БЕЗ НОН-СТОП ПРИТЕСНЕНИЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА И КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ С ЛЮБИМАТА МУ БАБА?КАЖЕТЕ АКО ЗНАЕТЕ ДА ГО НАСОЧА КЪМ НЯКОЯ ЯСНОВИДКА ДА МУ ПОМОГНЕ,ТОЙ КАЗА ЧЕ Е ГОТОВ ДОРИ ДА НАПРАВИ МАГИЯ ЗА БОЛЕСТ НА ДЯДО МУ,САМО И САМО ДА Е СВОБОДЕН!МОЛЯ ВИ,ПОМОГНЕТЕ АКО МОЖЕТЕ,ПРЕДИ ДА Е СТАНАЛА НЯКАКВА ТРАГЕДИЯ!!!

# 612
  • София
КАЖЕТЕ АКО ЗНАЕТЕ ДА ГО НАСОЧА КЪМ НЯКОЯ ЯСНОВИДКА ДА МУ ПОМОГНЕ,ТОЙ КАЗА ЧЕ Е ГОТОВ ДОРИ ДА НАПРАВИ МАГИЯ ЗА БОЛЕСТ НА ДЯДО МУ,САМО И САМО ДА Е СВОБОДЕН!МОЛЯ ВИ,ПОМОГНЕТЕ АКО МОЖЕТЕ,ПРЕДИ ДА Е СТАНАЛА НЯКАКВА ТРАГЕДИЯ!!!
Аз лично не знам. Преди няколко страници имаше момиче, чийто ключове бяха изчезнали, допитала се до 21 "ясно"видки и почти нито една без попадение. Ако мислите медицински проблем да оставяте в такива ръце, не Ви съветвам! Обърнете се към Центъра за наркомании.

# 613
КАЖЕТЕ АКО ЗНАЕТЕ ДА ГО НАСОЧА КЪМ НЯКОЯ ЯСНОВИДКА ДА МУ ПОМОГНЕ,ТОЙ КАЗА ЧЕ Е ГОТОВ ДОРИ ДА НАПРАВИ МАГИЯ ЗА БОЛЕСТ НА ДЯДО МУ,САМО И САМО ДА Е СВОБОДЕН!МОЛЯ ВИ,ПОМОГНЕТЕ АКО МОЖЕТЕ,ПРЕДИ ДА Е СТАНАЛА НЯКАКВА ТРАГЕДИЯ!!!
Аз лично не знам. Преди няколко страници имаше момиче, чийто ключове бяха изчезнали, допитала се до 21 "ясно"видки и почти нито една без попадение. Ако мислите медицински проблем да оставяте в такива ръце, не Ви съветвам! Обърнете се към Центъра за наркомании.
Може и това да направи,въпреки че човека който тормози цялото му семейство е дядо му,и той е на 75г.,проблема е,че дори когато не пие също е потенциално опасен и силно раздразнителен Sad Само мога да си представя какво е на душата на този млад човек на 26г.,това са най-хубавите му години за Бога!!!  Confused

# 614
  • София
Докато не попаднах на една страхотна хомеопатка и Данка. Всичко ми каза тази жена, с букви на хората , а и на детето. Че имаме магия, направена на нас, която го е ударила него. Помогнаха ми много тези жени. За 4 месеца ми върнаха детенцето, здраво, право и без никакви болки. Мисля, че тя може да Ви помогне с развалянето на магии. Извинявайте, че доста дълго стана, но дано съм Ви била полезна.
Благодаря много за споделеното. Бихте ли ми дали тел. на Данка? От Пловдив ли е?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт