Ясновидци/врачки - тема 19

• 175 144
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
Като гледам какви са мненията на повечето си мисля, че няма никакви ясновидци. То, който е такъв се прочува в добрия смисъл на думата. Май нямаме втора Ванга /лека й пръст/, а само шарлатани. Confused

Не ме дразнят толкова нравоучителните, колкото тези, които питат къде да направят магия и при кого. Ужасявам се от такива изчадия. Една я забелязвам още от миналата тема не спира да пита. Ужас!

# 76
  • Под Слънцето
Някой да знае истинското име на Морисън?  newsm78

# 77
Някой да знае истинското име на Морисън?  newsm78
Владислав, излъчва от Шумен.

# 78
  • Под Слънцето
ryannn, 10x..  Значи  не е тва лице от Варна, както се опитаха да ме заблудят..Не че имам намерение да  се съветвам и с него... Joy

# 79
Какво стана с Искра? Няма ли желаещи да се организираме и да идем заедно?  newsm78

Според мен има доста, които питат за нея, а не са наясно как се стига или имат др пречки, които ги спират, ако се съберем повече, мисля, че би се получило Simple Smile

# 80
Какво стана с Искра? Няма ли желаещи да се организираме и да идем заедно?  newsm78

Според мен има доста, които питат за нея, а не са наясно как се стига или имат др пречки, които ги спират, ако се съберем повече, мисля, че би се получило Simple Smile

Добра част от шуменската популация мигрира във Варна, та кой го знае  къде може да се е благоустроил.Така или иначе, той предрича по скайп.Можеш  лесно да се ориентираш  в кой населен пункт се е разположил по актуалния адрес , на който иска да му се изпращат пари, ако ти се стори важно.

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 19:41 от ryannn

# 81
Какво стана с Искра? Няма ли желаещи да се организираме и да идем заедно?  newsm78

Има желаещи, от къде се тръгва?
Аз съм от Пловдив и съм с кола.
Ако има желаещи да се съберем за Искра да ми пишат. Simple Smile

# 82
Toку що говорих с Ники Узунов. За минута и половина влезе в ситуацията, категоричен отговор на въпроса ми и срок такъв какъвто се очакваше. Дано е познал и изхода, защото ситуацията я описа абсолютно точно. С две ръце глас за него!

# 83
Момичета, гласувайте след като минат срокове, събития... на дадено предсказание. Недейте под влияние на емоцията да давате гласа си за "ясновидец" и впоследствие да оставате разочаровани. Така анкетата ще е по-достоверна Naughty

# 84
Да не те разочаровам, но Ники Узунов добре описва ситуацията, но винаги прогнозите са му розови и не се сбъдват. Поне моят опит с него е такъв.

# 85
  • София
Здравейте на всички  Hug Hug Hug
Първо искам да се извиня за малко по-дългия пост, но няма как да Ви обясня по-накратко за проблема, който сполетя нашето семейство, преди има няма 2 години.
Реших да пиша,защото изчетох не малко Ваши мнения и срещнах много скептицизъм относно съществуването на магиите. Пак подчертавам, че това се случи на нас, истина или не за Вас, за нас е истина, за съжаление! И така,започвам отначало..
Нещата се развиват по следния начин, имаме обект на който търсихме касиерка и единият от майсторите ни каза, че негова приятелка си търси работа и е работила същото, доведе я и тя започна работа при нас. На вид-простовата, не привлекателна,от Родопите и нищо. Все пак не я избираме за конкуср за красавици. А междувременно в два три реда да ви обясня, че съм щастливо омъжена вече 22 години до днешна дата, с две прекрасни деца, момичета, едната на 20, другата на 19. Брак като от приказките, аз съм в супера, съпруга ми е с мен, той е при монтьор, аз съм с него, винаги, навсякъде заедно, допреди 2 години, докато не дойде въпросната.
Започнах аз да забелязвам, че с поглед го следи. Нищо. Той по никакъв начин не е давал повод, няма причина. След 1 месец работа при нас изчезна безследно. Започнах да звъня, отговор не получих. След 3 дни получавам смс, че си е била на село, защото цитирам "бащата е много болен и трябваше да го карам по болници". През тези 3 дни  обаче брат й беше идвал да я търси и ние му казахме, че не знаем къде е.Когато тя се появи аз й казах, че вероятно лъже, защото брат й я е търсил при нас, а тя ми отговори, ха той кво се прави на луд, много добре знае, че съм на село и така минава лятото, тя все повече започва да се издава, че харесва моя мъж, започва едно следене по нощите, появяване по обектите /натокана/ уж, че била на кръчма. Започнах аз да казвам на съпруга ми, че тя го харесва, обаче той ми казва мене какво ме интересува кой ме харесва и кой не. От там започнаха скандали почти всяка вечер и аз му казвах да я махме от работа защото тя започваше да се изживява като собственик, така, така,така, до момента в който тя направи "опит за самоубийство". То има още какво да обяснявам, но много дълго ще стане...
Тя замина за чужбина миналата години и направи така, че и той да замине, да се откаже от всичко и всички. Междувременно аз му бях обяснила, защото нещата който му се случваха не бяха нормални за него, той до такава степен беше обсебен, че ми казваше, ако не замина ще умра. Вероятно се касаеше за магия с цикъл и аз преди да замине му обясних как може да се даде, той се уверил в чужбина, че може би е така. Пак повтарям, не изпадам в подробности, защото трилогия трябва да напиша.
Започнах да ходя при познати, които гледат на карти и на кафе, първата категорично-магия, втората и тя и така до ентната. Не се познават една друга, пук и аз не казвам за какво съм отишла, горе долу всичките са категорични, дори и някои които ги цитирате тук във форума. Въпроса е такъв: първо тя е помакиня и е направено много професионално  и то не само за привличане към нея, а и за раздяла на семейството и отдръпване от къщата, бизнеса и всичко. Дотук добре, но не виждам човек, който може да я развали, а единствено това е начина. Ако някой се интересува при кой съм ходила може да ми пише или на някой ако му е развалена магия също може да ми пише.
Още веднъж се извинявам за дългия пост! На никой не пожелавам 2 години да се лута между небето и земята, а междувременнотой нито е при нея, нито при нас? Това нормално ли е според Вас?

# 86
  • София
Момичета, гласувайте след като минат срокове, събития... на дадено предсказание. Недейте под влияние на емоцията да давате гласа си за "ясновидец" и впоследствие да оставате разочаровани. Така анкетата ще е по-достоверна Naughty

Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 87
Както го описваш наистина не е нормално и вероятно си е магия, особено ако тя е грозновата-в смисъл мъжа ти едва ли би я погледнал без магия. Не се ли притесняваш да не ти навреди още. Намирала ли си разни съмнителни неща?

# 88
  • София
Както го описваш наистина не е нормално и вероятно си е магия, особено ако тя е грозновата-в смисъл мъжа ти едва ли би я погледнал без магия. Не се ли притесняваш да не ти навреди още. Намирала ли си разни съмнителни неща?

Не съм, но той се промени коренно, поглед и всичко, аз по едно време си мислех, че може би е шизофрения, в самото начало преди да зацепя за какво става въпрос, защото наша връзка е толкова силна, аз просто го усещам и още повече, думите които чух от техните среди, че тя ако отиде на края на света той ще я последва, то така и стана ама, незнам, незнам......

# 89
Ох аз не съм много доволна от една Ангелина в кв. Люлин, но от магии разбира....ако искаш поразпитай и отиди при нея. Аз преди години съм ходила, така че сега не знам изобщо дали работи...на мен също ми беше открила магия от снахата...

Общи условия

Активация на акаунт