Ясновидци/врачки - тема 19

• 175 178
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
  • Под Слънцето
Брат ми беше обсебен от една такава офца-  тиха водица.. Забелязах на де отиват нещата  и взех да му говоря, ама не чуваше. Почна да крещи и заплашва. Обиколих аз тез, дет ги знаех по него време баячки и всяка една от тях  казваше за него какво му е правено - ей таз пусна  магия с менструация.. Единствено Добринка  от Игнатиево помогна тогава , но  номер нямам.. Отива се и се чака на манифестацията докат ти дойде реда.

# 91
  • София
Да принципно се притеснявам за децата и за него, защото тя много добре ни познава, знае къде живеем, тя има негови дрехи вероятно, нокти, коса, наши снимки от една сватба, на която бяхме кумове и тя присъстваше, то бяха едни сцени от нейна страна, че аз съм я гледала странно, като че ли цитирам "гледа ме така все едно искам да й взема мъжа" и до там се стигна да ги разправя тия неща, абе дебелоочие, хитрина, манипулативна, а не кавам, че е грозна, съвсем обикновено селско момиче, от долината на широките гащи, искам да уточня, че брат й е ходжа, но доста интелигентен, нищо общо с нея, но тъста му е за зла участ един от най-гадните ходжи, който беше и в София, махна се от тук, незнам каква е причината, може би аз. Държа да отбележа, че по никакъв повод през тази година и половина откакто е напуснала не съм търсила контакт с нея по никакъв повод, а тя ми се обажда по телефона, въпреки, че знам къде работи, на 5 спирки от нас.

# 92
Свържи се с майстора, който я е довел, нали са приятели...разбери каквото можеш повече за нея и се бори да си върнеш щастието!
Не знам след като сподели за новото положение какво да правиш...

# 93
  • София
Свържи се с майстора, който я е довел, нали са приятели...разбери каквото можеш повече за нея и се бори да си върнеш щастието!

Той много отдавна не работи при нас, защото тя се е опитвала и него да го завърти, той е турчин, женен, а тя много го обичала и неможела без него, много й липсвал и той ми каза в разговор за нея,виж седнах един ден и си викам "Али къде отиваш ти, я се осъзнай какво правиш" и реших и я разкарах

# 94
TopsyG извинявай, че питам публично, какво направи тази жена от Игнатиево и от един път ли развали магията. Колко взе спомняш ли си?

# 95
  • Под Слънцето
Не взе  много..  Но носихме черна кокошка  , трябваше да идем в  точно в  петък .  След 2 посещения  го изчисти , но вторият път  ходи сам, та не знам кво му е заръчвала . От тогава името на офцата не се споменава у дома, макар да го тормозеше още по  телефона, докато не му спрях картата и му взех друг номер.

# 96
  • София
Не взе  много..  Но носихме черна кокошка  , трябваше да идем в  точно в  петък .  След 2 посещения  го изчисти , но вторият път  ходи сам, та не знам кво му е заръчвала . От тогава името на офцата не се споменава у дома, макар да го тормозеше още по  телефона, докато не му спрях картата и му взех друг номер.

Абсолютно същата работа и при нас  ooooh! то са обаждания, смс-и нон стоп, аз му извадих разпечатка и се оказа, че от 200 позвънявания и 300 смс-а за 1 месец, само 10-тина са от негоа страна, всичко друго от нея  ooooh! Няма отърване, те ме предупредиха, че докато тя не се откаже, няма да го остави, още повече, че е бременна в 7-ми месец.

# 97
И я виждаш всеки ден?!? Добре де ами дъщерите ти как реагират? Ти досега какви неща си пробвала за да го отървеш от магията? И изобщо имаш ли достъп до него? Как ще го заведеш например при някоя гледачка?

# 98
  • София
И я виждаш всеки ден?!? Добре де ами дъщерите ти как реагират? Ти досега какви неща си пробвала за да го отървеш от магията? И изобщо имаш ли достъп до него? Как ще го заведеш например при някоя гледачка?

Ти май не ме разбра,аз не съм я виждала от 1 година и половина, знам къде работи, имам достъп до него, защото той живее срежу нас, ходили сме при гледачки, казват му какво е и какво от това, той не вярва, не е въпроса да ходиш и да ти казват, а да могат да го развалят, с уточнението, че той не спи и не се храни вкъщи.

# 99
Съжалявам за положението, в което си попаднала....ако трябва да избираш между Ангелина от Люлин и жената от Игнатиево- избери втората и ти желая успех!!! Heart Eyes

# 100
  • София
Съжалявам за положението, в което си попаднала....ако трябва да избираш между Ангелина от Люлин и жената от Игнатиево- избери втората и ти желая успех!!! Heart Eyes

Нито за едната имам информация, нито за другата, още повече, че трябва да е голям професионалист, който се разбира наистина от работата, защото много професионално е направено, все пак са помаци...  Hug Hug Hug

# 101
  • Под Слънцето
Добринка е копанарка. Сама ми го каза. Вика, ти ся не ми вярваш ,ама аз съм копанарка и мойте магии хващат.  И наистина бях скептична, но  тя оправи нещата тогава.. Друг е въпросът  при мен. Позна миналата година,че съм ходила при нея , но не позна за какво съм отново там . И аз просто не отидох повече.

# 102
Момичета, гласувайте след като минат срокове, събития... на дадено предсказание. Недейте под влияние на емоцията да давате гласа си за "ясновидец" и впоследствие да оставате разочаровани. Така анкетата ще е по-достоверна Naughty

Чудесно е да се чуват и смислени думи тук понякога!

# 103
Toку що говорих с Ники Узунов. За минута и половина влезе в ситуацията, категоричен отговор на въпроса ми и срок такъв какъвто се очакваше. Дано е познал и изхода, защото ситуацията я описа абсолютно точно. С две ръце глас за него!

Решила си да пишеш за него моментално след разговора ви.Хубаво, твой избор.
Неведнъж е правено така.Полезното ще е , когато мине поставеният от Узунов срок, да напишеш какво е станало с предсказанието му.

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 02:52 от ryannn

# 104

Ти май не ме разбра,аз не съм я виждала от 1 година и половина, знам къде работи, имам достъп до него, защото той живее срежу нас, ходили сме при гледачки, казват му какво е и какво от това, той не вярва, не е въпроса да ходиш и да ти казват, а да могат да го развалят, с уточнението, че той не спи и не се храни вкъщи.

Ужасна история....Представям си как се чувстваш...
Какви твари само пълзят по планетата...
Недоумявам , обаче, как така има незнайни майсторки, тъмно анонимни и неизвестни, които правят адски магии, та да не можеш да познаеш къде  е ляво, къде е дясно, а ни една няма, която наистина да извърши със знание и с ефект прословутото чистене и разваляне!Какво е това чудо?!
Не знам кого да ти препочръчам като се има предвид това-лично на мен само веднъж ми бе помогнато в това отношение от доста особената фигура Соня Заварчик-наистина тогава усетих промяна и облекчение, НО след време пак бях в същата ситуация , пак отидох при нея, но този път беше абсолютно тотален провал, без грам ефект.
Неясно защо, Пепа от Х.Димитър май е доста любима тук-тя ми каза, че в БГ я имало един, я двама, които можели да прaвят магии( за разваляне и тя информирана не бе, естествено).

Би ли споделила поне кои бяха тези, които при врачуване/гледане видяха в каква ситуация си без ти да им даваш информация?

Искрено ти пожелавам да се разреши тази отвратителна ситуация и да си върнеш живота и щастието!

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 00:13 от ryannn

Общи условия

Активация на акаунт