Но наистина и аз се чудя колко зли хора могат да го направят и как никой неможе да го развали, вярно е че техните магии са много силни, защото вярата и молитвите им са много силни. Ще ти ги кажа поименно: първо ходихме при Тони от Пловдих, живее в кв. Тракия -категорична, след това при една непозната във форумите-Марианка от Банишора-категорична, след това при Ейваз Чакър от Долни Воден-категоричен, след това при Кеазим от Овча купел-категоричен, Анастасия Христова-категорична, много точно му описа състоянието и къде се намира в момента, той беше в чужбина тогава с нея, да берат малини, след товаааа Лаура Вардеварян-категорична, после Хамид, двамата с мъжа ми-категоричен, но и там бяха някакви суми и някакви курбани, защото започнаха да му се привиждат джинове и той тогава каза, че хич не е добре, след това Емилия от Лондон, тя не формулира с думата магия, а външна намеса като първото, което видя едва ли не беше един вид психично заболяване, но след това й се изясни като нареди следващите карти, след това Цеца от Надежда-категорична, наскоро преди 5-6 дни ходихме до Краище с дъщеря ми при младия ходжа,ми незнам, каза ми да му опиша ситуацията и каза магия, отделно които го познава мъжа ми казва, че това не е той и това не е нормално, цялата ситуация. Вчера бях при една, която е сръбска циганка и тя е категорична след хвърляне на карти, въпроса е, че тя казва че може да го оправи обаче трябва да направя някои неща за да види какво е точно направено, за да не работи на сляпо. Пародия е, че живее на една пряка от нас от 30 години, а аз не знам за нея, по простата причина, че тя не е известна от форумите. Вярвай ми кого ли не съм питала, но никой неможе да даде гаранция, че това нещо може да го изчисти, защото всички казват, че е много силно и професионално направено. Интересното е, че тя няма пари да дава да се направи, а това си е в тяхната общност може би за добър ден, сигурно се предава от поколение на поколение.....

Препоръчани теми