Ясновидци/врачки - тема 19

• 177 928
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И я виждаш всеки ден?!? Добре де ами дъщерите ти как реагират? Ти досега какви неща си пробвала за да го отървеш от магията? И изобщо имаш ли достъп до него? Как ще го заведеш например при някоя гледачка?

Ти май не ме разбра,аз не съм я виждала от 1 година и половина, знам къде работи, имам достъп до него, защото той живее срежу нас, ходили сме при гледачки, казват му какво е и какво от това, той не вярва, не е въпроса да ходиш и да ти казват, а да могат да го развалят, с уточнението, че той не спи и не се храни вкъщи.

Ужасна история....Представям си как се чувстваш...
Какви твари само пълзят по планетата...
Недоумявам , обаче, как така има незнайни майсторки, тъмно анонимни и неизвестни, които правят адски магии, та да не можеш да познаеш къде  е ляво, къде е дясно, а ни една няма, която наистина да извърши със знание и с ефект прословутото чистене и разваляне!Какво е това чудо?!
Не знам кого да ти препочръчам като се има предвид това-лично на мен само веднъж ми бе помогнато в това отношение от доста особената фигура Соня Заварчик-наистина тогава усетих промяна и облекчение, НО след време пак бях в същата ситуация , пак отидох при нея, но този път беше абсолютно тотален провал, без грам ефект.
Неясно защо, Пепа от Х.Димитър май е доста любима тук-тя ми каза, че в БГ я имало един, я двама, които можели да парвят магии( за разваляне и тя информирана не бе, естествено).

Би ли споделила поне кои бяха тези, които при врачуване/гледане видяха в каква ситуация си без ти да им даваш информация?

Искрено ти пожелавам да се разреши тази отвратителна ситуация и да си върнеш живота и щастието!
ю

Благодаря ти за пожеланието!  Hug Hug Hug Hug Но наистина и аз се чудя колко зли хора могат да го направят и как никой неможе да го развали, вярно е че техните магии са много силни, защото вярата и молитвите им са много силни. Ще ти ги кажа поименно: първо ходихме при Тони от Пловдих, живее в кв. Тракия -категорична, след това при една непозната във форумите-Марианка от Банишора-категорична, след това при Ейваз Чакър от Долни Воден-категоричен, след това при Кеазим от Овча купел-категоричен, Анастасия Христова-категорична, много точно му описа състоянието и къде се намира в момента, той беше в чужбина тогава с нея, да берат малини, след товаааа Лаура Вардеварян-категорична, после Хамид, двамата с мъжа ми-категоричен, но и там бяха някакви суми и някакви курбани, защото започнаха да му се привиждат  джинове и той тогава каза, че хич не е добре, след това Емилия от Лондон, тя не формулира с думата магия, а външна намеса като първото, което видя едва ли не беше един вид психично заболяване, но след това й се изясни като нареди следващите карти, след това Цеца от Надежда-категорична, наскоро преди 5-6 дни ходихме до Краище с дъщеря ми при младия ходжа,ми незнам, каза ми да му опиша ситуацията и каза магия, отделно които го познава мъжа ми казва, че това не е той и това не  е нормално, цялата ситуация. Вчера бях при една, която е сръбска циганка и тя е категорична след хвърляне на карти, въпроса е, че тя казва че може да го оправи обаче трябва да направя някои неща за да види какво е точно направено, за да не работи на сляпо. Пародия е, че живее на една пряка от нас от 30 години, а аз не знам за нея, по простата причина, че тя не е известна от форумите. Вярвай ми кого ли не съм питала, но никой неможе да даде гаранция, че това нещо може да го изчисти, защото всички казват, че е много силно и професионално направено. Интересното е, че тя няма пари да дава да се направи, а това си е в тяхната общност може би за добър ден, сигурно се предава от поколение на поколение.....

Забравих и за Мюрен от Девня ходихме и до там със съпруга ми-категоричен, пиене на води, временно подобрение и нищо повече...
И Зоя на кафе гледа- категорична

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 00:34 от Ulusoys sunshine

# 106
  • Под Слънцето
Мюрен - ако тва е ходжата от Девня  (че не му помня името), не ви ли препрати към баба Афизе ?

# 107
  • София
Мюрен - ако тва е ходжата от Девня  (че не му помня името), не ви ли препрати към баба Афизе ?

Същия е, но не ни препрати.... Говореше за някаква, че е силна с копанарскте магии, може би е тя, но нашата не е копанарска, а турска...

# 108
  • Под Слънцето
аха. опитвал се е  да ви прати при добринка  явно.. а баба афизе си е туркиня, ама не знам дали е жива .. може да не е .

# 109
  • София
аха. опитвал се е  да ви прати при добринка  явно.. а баба афизе си е туркиня, ама не знам дали е жива .. може да не е .

Не, никъде не се опита да ни прати, той беше сигурен, че ще помогне, още повече, че ни прати негов така да се каже близък приятел пък и аз много им помогнах във връзка с личен техен проблем тук в София, така че мисля че не че не иска да помоигне, може би просто не е толкова силен, а и още повече, че магиите се правят по различни начини, в Родопите от където е тя се правят по един начин, а той принципно е от Разград и там се правят по друг начин, в Кърджали по трети, така че и това е от значение...

# 110
  • Под Слънцето
Мила, ми тогава действай  в Родопите. В Асеновград в църквата. Освен нея имаше един Радо..там. И една жена  от близко село, за която открих доста статии из нета баш като твоя случай .  Само май  жената , бъркала  менструална кръв бе от "братятя" и в една от статиите  пишеше как въпросната жена от близко до Асеновград село  е развалила тази  намеса , мъжът  се върнал у дома си и зарязал  другата бременна..

А, ето , върнаха ми инфото :

попаднах чрез сина й на една мацка от асеновград- елена. нямам идея обсъждана ли е. каза ми много неща и както са , .само й казах датата и името си.

попитах в края на разговора дали мога да насоча няколко познати към нея- ако решиш-
 0897512819
пари не поиска , по скайп  я намерих от сина й.

http://www.plovdivmedia.com/237.html

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 01:17 от TopsyG

# 111
  • София
Мила, ми тогава действай  в Родопите. В Асеновград в църквата. Освен нея имаше един Радо..там. И една жена  от близко село, за която открих доста статии из нета баш като твоя случай .  Само май  жената , бъркала  менструална кръв бе от "братятя" и в една от статиите  пишеше как въпросната жена от близко до Асеновград село  е развалила тази  намеса , мъжът  се върнал у дома си и зарязал  другата бременна..

А, ето , върнаха ми инфото :

попаднах чрез сина й на една мацка от асеновград- елена. нямам идея обсъждана ли е. каза ми много неща и както са , .само й казах датата и името си.

попитах в края на разговора дали мога да насоча няколко познати към нея- ако решиш-
 0897512819
пари не поиска , по скайп  я намерих от сина й.

А скайпа имаш ли го? И дали телефона е още актуален  Thinking

# 112
  • Под Слънцето
Мне, тя ме отписа и аз я блокирах . Просто не гледала по скайп и било някакво изключение , И по телефона не гледала, само за записване. А като й казах,че съм на бая разстояние  и ми е сложно  да ида до селото й, се разбрахме ,че ако някой ден има път ще мина.. И един ден си гледам неква ?  на скайпа  и .. ми няма я.. Та така. Ако решиш, звънни й и после пиши тук.
 Номера е актуален, излиза на обяви в гугъл.

П. С. скайпа й всъщност беше публикуван от сина й в една тема в калдата, случайно като търсех друго, попаднах там..

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 01:28 от TopsyG

# 113
Утре имам час за скайп при Морисън, мога да ти го предоставя.

# 114
  • София
Утре имам час за скайп при Морисън, мога да ти го предоставя.

Виж как ще е и сподели впечатленията си и ще видя.  Peace

# 115
Момичета, гласувайте след като минат срокове, събития... на дадено предсказание. Недейте под влияние на емоцията да давате гласа си за "ясновидец" и впоследствие да оставате разочаровани. Така анкетата ще е по-достоверна Naughty

Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace
В Анкетата все още не съм гласувала, вижда се.

# 116
здравейте.ние сме нови и ни интересува във варна или варненско маг който сериозно да си върши работата за изчистване.проблема ни е доста сложен и пагубен.от всички прослушани в града ни файда няма.за Добринка от гр.аксаково не се лъжете.познава някой неща но не може нищо да направи.

# 117
  • Под Слънцето
Добринка е от с. Игнатиево. Верно, близко до Аксаково, но ако не знаеш къде отиваш точно, от всяка къща и порта те дебнат да ти гледат и се представят за нея.
 Така , както и Сирма  (Мария) не е точно от Средец.

# 118
Здравейте ,искам да ви попитам чували ли сте нещо за Ивайло Илиев - маг Иво.Преди време му писах на електронната поща по конкретен въпрос и ми даде положителен отговор.За сега съм в очакване на решението на въпроса.

# 119
Здравейте ,искам да ви попитам чували ли сте нещо за Ивайло Илиев - маг Иво.Преди време му писах на електронната поща по конкретен въпрос и ми даде положителен отговор.За сега съм в очакване на решението на въпроса.
Аз не съм особено доволна. Според ме по скоро действа по логика, а не със способности.

Общи условия

Активация на акаунт