Ясновидци/врачки - тема 19

• 177 995
  • 722
  •   2
Отговори
# 120
  • София
Здравейте ,искам да ви попитам чували ли сте нещо за Ивайло Илиев - маг Иво.Преди време му писах на електронната поща по конкретен въпрос и ми даде положителен отговор.За сега съм в очакване на решението на въпроса.
Аз не съм особено доволна. Според ме по скоро действа по логика, а не със способности.

А какъв му е имейла?

# 121
Здравейте ,искам да ви попитам чували ли сте нещо за Ивайло Илиев - маг Иво.Преди време му писах на електронната поща по конкретен въпрос и ми даде положителен отговор.За сега съм в очакване на решението на въпроса.
Аз не съм особено доволна. Според ме по скоро действа по логика, а не със способности.
Аз ходих лично.

А какъв му е имейла?

# 122
Говорих с една ходжа, Гюлшан.
Сякаш ми позна нещо, но поиска 260, дали е шарлатанство или си струва да се дадат?

# 123
  • София
Сякаш ми позна нещо, но поиска 260, дали е шарлатанство или си струва да се дадат?

Stiga de - 260  newsm78 newsm78 newsm78

# 124

ooooh!Малко мисъл , бе, хора......поне малко...помага много!
Направо закръгляй  хонорара  на касиерката  на 300 и давай, очевидно не е печалбарка някаква,  а и ...сякаш ти е познала...нещо....май...като за 260 лв така...
Кой каквото сам си направи... ooooh!

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 22:22 от ryannn

# 125
  • Под Слънцето
бе я иди на почивка  с тез 260 лв..

# 126
А какво означава-сякаш ми позна нещо?Позна ли ти или не?

А и тези 260 лева...чисто шарлатанство си е....

# 127

Ей, ще развалите на Гюлшен , значи,  удара!Ми, няма все лято да е, зима иде...сигурно събира за дърва  и сателитна чиния жената!Хуманност не остана, едни 260 лв няма кой да брои ей така от сърце , дето се вика...

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 23:49 от ryannn

# 128

Ей, ще развалите на Гюлшен , значи,  удара!Ми, няма все лято да е, зима иде...сигурно събира за дърва  и сателитна чиния жената!

А откъде изскочи тази звезда небесна?

# 129
здравейте четох доста коментари , но с тези 20 теми ми се стори невъзможно да открия информацията ,която ми трябва. Искам да попитам за АЛБЕНА от с.ТРИЛИСТНИК обл.Пловдив ?! Някой може ли да ми каже ходил ли е при нея и дали наистина има някакви способности много ще съм Ви благодарна

# 130
здравейте четох доста коментари , но с тези 20 теми ми се стори невъзможно да открия информацията ,която ми трябва. Искам да попитам за АЛБЕНА от с.ТРИЛИСТНИК обл.Пловдив ?! Някой може ли да ми каже ходил ли е при нея и дали наистина има някакви способности много ще съм Ви благодарна
Сигурна ли си ,че не е Гюла?Тя се изявява в Трилистник, Пловдивско.

# 131
МОЛЯ и аз за инфо за ясновидка от Казанлък и региона!!!!

преди години една съседка се свърза с Деса от Казанлък. Майка ми също говори с нея и доста от нещата се случиха. Незнам на какво гледа , но ако някой има информация да пише. Благодаря предварително

# 132
Не знам всъщност някъде прочетох ,че Гюла е майка и а от други чух ,че това и било циганското име , ако имате информация и за тази Гюла пак ще е от полза

# 133
  • Под Слънцето
тва семейство от с. трилистик бях чела в "марица", че са арестувани майка и дъщеря -мними  врачки,измамили пловдивчанка с неколко К лв..
вие си решавайте.

# 134
Здравейте на всички  Hug Hug Hug
Първо искам да се извиня за малко по-дългия пост, но няма как да Ви обясня по-накратко за проблема, който сполетя нашето семейство, преди има няма 2 години.
Реших да пиша,защото изчетох не малко Ваши мнения и срещнах много скептицизъм относно съществуването на магиите. Пак подчертавам, че това се случи на нас, истина или не за Вас, за нас е истина, за съжаление! И така,започвам отначало..
Нещата се развиват по следния начин, имаме обект на който търсихме касиерка и единият от майсторите ни каза, че негова приятелка си търси работа и е работила същото, доведе я и тя започна работа при нас. На вид-простовата, не привлекателна,от Родопите и нищо. Все пак не я избираме за конкуср за красавици. А междувременно в два три реда да ви обясня, че съм щастливо омъжена вече 22 години до днешна дата, с две прекрасни деца, момичета, едната на 20, другата на 19. Брак като от приказките, аз съм в супера, съпруга ми е с мен, той е при монтьор, аз съм с него, винаги, навсякъде заедно, допреди 2 години, докато не дойде въпросната.
Започнах аз да забелязвам, че с поглед го следи. Нищо. Той по никакъв начин не е давал повод, няма причина. След 1 месец работа при нас изчезна безследно. Започнах да звъня, отговор не получих. След 3 дни получавам смс, че си е била на село, защото цитирам "бащата е много болен и трябваше да го карам по болници". През тези 3 дни  обаче брат й беше идвал да я търси и ние му казахме, че не знаем къде е.Когато тя се появи аз й казах, че вероятно лъже, защото брат й я е търсил при нас, а тя ми отговори, ха той кво се прави на луд, много добре знае, че съм на село и така минава лятото, тя все повече започва да се издава, че харесва моя мъж, започва едно следене по нощите, появяване по обектите /натокана/ уж, че била на кръчма. Започнах аз да казвам на съпруга ми, че тя го харесва, обаче той ми казва мене какво ме интересува кой ме харесва и кой не. От там започнаха скандали почти всяка вечер и аз му казвах да я махме от работа защото тя започваше да се изживява като собственик, така, така,така, до момента в който тя направи "опит за самоубийство". То има още какво да обяснявам, но много дълго ще стане...
Тя замина за чужбина миналата години и направи така, че и той да замине, да се откаже от всичко и всички. Междувременно аз му бях обяснила, защото нещата който му се случваха не бяха нормални за него, той до такава степен беше обсебен, че ми казваше, ако не замина ще умра. Вероятно се касаеше за магия с цикъл и аз преди да замине му обясних как може да се даде, той се уверил в чужбина, че може би е така. Пак повтарям, не изпадам в подробности, защото трилогия трябва да напиша.
Започнах да ходя при познати, които гледат на карти и на кафе, първата категорично-магия, втората и тя и така до ентната. Не се познават една друга, пук и аз не казвам за какво съм отишла, горе долу всичките са категорични, дори и някои които ги цитирате тук във форума. Въпроса е такъв: първо тя е помакиня и е направено много професионално  и то не само за привличане към нея, а и за раздяла на семейството и отдръпване от къщата, бизнеса и всичко. Дотук добре, но не виждам човек, който може да я развали, а единствено това е начина. Ако някой се интересува при кой съм ходила може да ми пише или на някой ако му е развалена магия също може да ми пише.
Още веднъж се извинявам за дългия пост! На никой не пожелавам 2 години да се лута между небето и земята, а междувременнотой нито е при нея, нито при нас? Това нормално ли е според Вас?

Все едно чета за нашата семейна история с баща ми . Нищо ,че не съм го виждала от 14г и той и другото му семейство живеят близо до нас. Страх ме е, но магията , за която са казвали на майка ми преди толкова години , че той се държи с менструация , смятам , че до ден днешен влияе и на мен и на майка ми , в семейството като цяло. Не общуваме с тях по никакъв начин , дори ме е страх да си преследвам и наследството , ама ..........  какво да направя. Не го искаме вкъщи , не искаме да се връща , а просто нашият живот да се оправи.Това е , така че , подкрепям опита ти за издирване , на някой , който ще пречисти.Сподели , ако нещо конкретно се намери . Благодаря ти предварително и аз вече съм решила малко повече да се съсредоточа в намирането.

Общи условия

Активация на акаунт