Ясновидци/врачки - тема 19

• 177 973
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
тва семейство от с. трилистик бях чела в "марица", че са арестувани майка и дъщеря -мними  врачки,измамили пловдивчанка с неколко К лв..
вие си решавайте.

Според мен , семейство врачуващи из селата циганки, арестувани до момента или все още не,  гарантирано означава ниво, познаваемост и в никакъв случай шарлатания, кражба или измама.
Каквито пари поискат ром-дамите непременно да им се плати!Просто , няма начин да не е смислено и за добро!

# 136
Добринка е от с. Игнатиево. Верно, близко до Аксаково, но ако не знаеш къде отиваш точно, от всяка къща и порта те дебнат да ти гледат и се представят за нея.
 Така , както и Сирма  (Мария) не е точно от Средец.

мъжът ми ме поправи.от Игнатиево е.и пак не става.ще видим Данчето от солник какво ще каже...

# 137
тъй като живеем в свят на омраза и злото е неизбежно,а не намираме хора които да отвърнат на удара адекватно ще се примирим и ако ще се мре да се молим ма господ да ни удължи поне малко земните дни...

# 138
  • Под Слънцето
И Данчето от с. Солник не става.. Моя позната живее до нея и много много я молих да ме води...
Ето номера на Данчето  от Солник. 0897 050589

Не се ангажирам да е актуален, но поне споделете , ако някой се възползва

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 22:10 от TopsyG

# 139
  • София
тва семейство от с. трилистик бях чела в "марица", че са арестувани майка и дъщеря -мними  врачки,измамили пловдивчанка с неколко К лв..
вие си решавайте.

Според мен , семейство врачуващи из селата циганки, арестувани до момента или все още не,  гарантирано означава ниво, познаваемост и в никакъв случай шарлатания, кражба или измама.
Каквито пари поискат ром-дамите непременно да им се плати!Просто , няма начин да не е смислено и за добро!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 140
Момичета и момчета,ако има сред вас именници -желая ви живот изпълнен със здраве,любов,доброта и щастие,на останалите също им го пожелавам и съберете смелост и всичката си сила да надмогнете проблемите и злобата,която ви връхлита,да се сбъднат най-топлите ви ,съкровени желания и срещайте само добри хора по пътя си! съчувствам на всички ви,на други се радвам,че са преминали с леки одрасквания след ходене по врачки.аз приклювам с търсенето на такива,впрягам собствената си сила,енергия и ще докладвам за резултати.ще ви наблюдавам,дано прочитам по-малко тъжни истории,изпълнени с болка,гняв,огорчение и лутане !аз започнах с восъка,проблемите ми с магическа пръчка няма да се решат,но поне никой няма да ми говори глупости за настояще и несбъдваемо бъдеще.за някои неща имам напредък,дори свалих доста килограми.на такъв голям празник не ми се говори за кожодерите,май цели катуни има,вече и училища има за магове....ми щом искат пари  и то луди,после пак и пак да ходиш,ми то по-добре да си ги вложа парите в това училище и да  обръщам джобове от изтерзани от мъка души baby_neutral  бъдете благословени и спокойни !

# 141
  • Под Слънцето
АМИН !

сибирка -------------->    bouquet

# 142
 Здравейте мами, днес поразпитах за гледачка от стара загора и ми споменаха за Дияна, която живее в Казански около 13 ОУ. Ако някой има информация, моля да сподели.

# 143
  • Под Слънцето
А госпожата Надя Христова има твърда тарифа.. при условие,че материалите за разваляне  не струват повече от 10-15 лв.. И дори при времето,което се отделя - няколко часа нощем, се оказва,че  заработката й е като на IT  специалист в бяла държава на час...

http://dox.bg/files/dw?a=cc6111f4bb

# 144
Аз имам предложение да направим един експеримент.Понеже моята баба гледаше на боб и ми го остави и поназнайвам някои неща,искате ли да пробваме да ми зададете въпроси на лични,и аз да се опитам да ви отговоря.Не очаквайте чудеса-не знам всичко,което тя знаеше.Понякога бобът и мен лъже,при положение че аз сама си го хвърлям и усеща моята енергия.

# 145
вие си решавайте.
Не си фантазирай - това беше проучване на репортер на "Марица" за две туркини от Варна. Не намирам точно тази статия, но вижте и тази http://marica.bg/%D1%82%D1%80%D0%B8-%D1%8F%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0% … D1%81%D1%82%D0%B0!-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B8-50-000-%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%BD%D0%B0%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-news127385.html

Последна редакция: пт, 16 авг 2013, 12:57 от Дона Голд

# 146
Имам принципно питане, към тези които са посетили Цеца от Надежда 2! Интересува ме, това което ви е казала за бъдещи събития, дали се е случило? Ще е интересно, ако имате, да споделите и конкретни примери. В крайна сметка, тук никой никого не познава, така че не виждам проблем, да бъдем по-конкретни. Така ще е по-обективна преценката! В началото на тази година, доста се писа за нея, и като че ли и доста хора я посетиха. Ще ви бъда много благодарен, ако споделите впечатленията си.

# 147
  • Под Слънцето
вие си решавайте.
Не си фантазирай - това беше проучване на репортер на "Марица" за две туркини от Варна. Не намирам точно тази статия, но вижте и тази http://marica.bg/%D1%82%D1%80%D0%B8-%D1%8F%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0% … D1%81%D1%82%D0%B0!-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B8-50-000-%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%BD%D0%B0%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-news127385.html

Съмнявам се. Първо статията не зарежда при мен, но    в тази , за която се сетих аз, пишеше за  жени от ромски произход, майка и дъщеря, от с. Трилистник. По  времето ,когато я четох, ровех за инфо  относно растението разковниче (което някои определят  като трилистник), та го запомних в тази връзка. Но които и да са , факт е,че има много такива за арестуване.

# 148
Имам принципно питане, към тези които са посетили Цеца от Надежда 2! Интересува ме, това което ви е казала за бъдещи събития, дали се е случило? Ще е интересно, ако имате, да споделите и конкретни примери. В крайна сметка, тук никой никого не познава, така че не виждам проблем, да бъдем по-конкретни. Така ще е по-обективна преценката! В началото на тази година, доста се писа за нея, и като че ли и доста хора я посетиха. Ще ви бъда много благодарен, ако споделите впечатленията си.

Здравейте,
аз съм посещавала Цеца преди около два месеца. Първо само да спомена, че доколкото знам от информация от форума в момента не е в България и телефона и последно беше изключен.
Лично аз съм наистина доволна. Много подробна, не сгреши в нито един детайл. Описва хора и детайли страховито точно... За бъдещето това, която ми каза част се е сбъднало за сега със запетайките за останалото още не мога да кажа.
Има хора, които се изказват отрицателно, не зная на какво се отдава това, по този повод говоря лично за себе си, до сега не са ми познавали така.

Много се надявам скоро да мога да я открия отново и ако някой успее да се свърже с нея, моля ви споделете  Simple Smile

# 149
Благодаря за отзива. Да, аз също бях впечатлен от Цеца и от нещата които видя в картите. Наистина беше потресаващо точна и конкретна, потвърждавам! Ходих при нея преди около шест месеца, но засега нищо от това което ми каза за бъдещето не се случи. Тя впрочем, не се ангажира със срокове, което държа да отбележа, но пък мина и доста време. Благодаря още веднъж  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт