Ясновидци/врачки - тема 19

• 178 072
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
Моя позната ми каза за някаква Гергана, искала име и дата на раждане. Четох по напред в темите за някаква, която гледала на кафе и карти, дали е една и съща? Много и познала за настоящата ситуация, а за в бъдеще прогнозите се припокривали с тези на Емилия.
Мнение за нея?

# 211
Момичета, прегледала съм всички тема и мисля, че най- много ме заинтригува Ани от Пловдив- астроложката. Моля ако някой е бил скоро при нея да сподели. Каква е тарифата. колко време отделя, познава ли. може ли да гледа по скайп или трябва да е лично? Благодаря ви

аз наскоро проведох консултация с нея по скайп.тарифата й е 10 лв за половин час , само че става дума за карти таро.преди това пак съм се консултирала с нея.тогава позна доста неща , но не видя основната причина за моя проблем.при последната ни консултация пак не я видя и като й казах , нейният отговор беше , че някой ме бил излъгал.само че аз това си го знам лично , не ми го е казвала някоя си врачка.не ми се влизаше в спор с нея обаче.за бъдеще ми измести срока за едно събитие , само че пак не видя , че няма как това да е крайният срок.освен това имам чувството , че не ми редеше подредби на всеки въпрос , защото аз я питах нещо , а тя автоматично ми изстрелваше отговор.беше ме запомнила от миналия път и ми каза същите неща.за едно от нещата в настоящето очевидно не беше точна.другите ги каза , но тях по принцип всеки може да ти ги каже..и за капак , накрая едва ли не ми се скара , защото беше убедена в окончателната развръзка на моя проблем и че това е едва ли не во век и веков и не търпи промяна.

# 212
  • София
Момичета, прегледала съм всички тема и мисля, че най- много ме заинтригува Ани от Пловдив- астроложката. Моля ако някой е бил скоро при нея да сподели. Каква е тарифата. колко време отделя, познава ли. може ли да гледа по скайп или трябва да е лично? Благодаря ви

Правила съм две консултации с Ани по скайп, но не на таро, а хороскоп - 25лв е консултация. Не мога да дам конкретно мнение за познаваемост, защото повечето неща са за по далечно бъдеще. Някои от нещата, които каза за по близко бъдеще се случиха, други не. Първият път Ани ми отдели 1 час, а вторият път пак някъде толкова. Като цяло тя ми допада, като човек, много е мила и ме предразполага добре. От хороскопа доста повече неща ми дава като информация.

Имах консултация наскоро с Емилия за таро. Определено смятам, че тарото не са за мен. Малкото информация, която получих беше доста противоречива. Не мога да кажа още за познаваемост.

# 213
Моя позната ми каза за някаква Гергана, искала име и дата на раждане. Четох по напред в темите за някаква, която гледала на кафе и карти, дали е една и съща? Много и познала за настоящата ситуация, а за в бъдеще прогнозите се припокривали с тези на Емилия.
Мнение за нея?

Ако е тази, за която съм чула, живее в Подуене и тарифата и била 50 лева.

# 214
Писала съм и преди. Прогнозата, хороскопът, който ми изготви Анелия преди 1 година се сбъдва почти на 90 процента като време и събития. Но часът на раждането ви трябва да е много точен за вярна прогноза.
От прогнозите на Емилия абсолютно нищо не се случи.
Между другото се консултирах и с Mr Morrison наскоро.Прогнозите му се припокриват с тези на Анелия, нека видим обаче.

# 215
  • София

Момичета, само аз ли не мога да разбера newsm78
За какво е на някоя "ясно"виждаща/чуваща трите ви имена и дата на раждане. Не е ли по-логично тя да каже нещо по въпроса newsm78? Това са лични данни
как така ги раздавате тук и там newsm78
Само не казвайте, че четяли Акашовите записи. При това ниво на познаваемост едва ли са чували за тях.
За хороскоп-няма как. Ама да се дават по мейли и скайп newsm78? Където всеки може да ги хакне newsm78? То колата на бившия прокурор прехвълиха, та...
 За тази Искра ли беше, Бистра ли, дето човека е при нея, а тя му иска снимка newsm78 newsm78 newsm78??? Какво е това???

# 216

За какво е на някоя "ясно"виждаща/чуваща трите ви имена и дата на раждане. Не е ли по-логично тя да каже нещо по въпроса newsm78? Това са лични данни
Само не казвайте, че четяли Акашовите записи. При това ниво на познаваемост едва ли са чували за тях.
За хороскоп-няма как. Ама да се дават по мейли и скайп newsm78? Където всеки може да ги хакне newsm78? То колата на бившия прокурор прехвълиха, та...
 За тази Искра ли беше, Бистра ли, дето човека е при нея, а тя му иска снимка newsm78 newsm78 newsm78??? Какво е това???
Морисън иска само лично име, години и град.  Доста интелигентно протича диалогът. Остава и да има познаваемост за бъдещето, както за миналото и .......

# 217

Морисън иска само лично име, години и град.  Доста интелигентно протича диалогът. Остава и да има познаваемост за бъдещето, както за миналото и .......
Морисън ми допада и заради това , че обяснява подробно какви карти се падат и какво означават , даже и подредбите.на мен ми беше познал за бъдеще едно събитие , но за краен резултат ще почакам.иначе за едно нещо не беше съвсем точен , но общо взето си заслужава да се допита до него човек

# 218
  • София
E, хайде сега...възраст и град??? Ясно, че проблемите на 20г. са едно, на 40 други. Град ... и там има особености.  Не го познавам човека, ама май имаше доста разочаровани от него. Нямам и представа на какво "гледа".  

# 219
  • София

че обяснява подробно какви карти се падат и какво означават , даже и подредбите.на мен ми беше познал за бъдеще едно събитие , но за краен резултат ще почакам.иначе за едно нещо не беше съвсем точен , но общо взето си заслужава да се допита до него човек
[/quote]

И за какво му е каквото и да било инфо, щом гледа на карти??? И как гледа??? Кой тегли картите???

# 220
  • София
И аз търся някой, който ще ми подскаже нещо за бъдещето, ама такива очевадни питания и налучквания...??? Всички живеем в тази страна. На кого му стигат парите и не иска нова, по-платена работа, здраве и любим за вечни времена???

# 221

че обяснява подробно какви карти се падат и какво означават , даже и подредбите.на мен ми беше познал за бъдеще едно събитие , но за краен резултат ще почакам.иначе за едно нещо не беше съвсем точен , но общо взето си заслужава да се допита до него човек

И за какво му е каквото и да било инфо, щом гледа на карти??? И как гледа??? Кой тегли картите???
[/quote]
по принцип при тарото колкото по-ясно и точно е зададен въпроса , толкова по-конкретен и отговора.с него се пише по скайп и не знам как гледа.но когато съм се консултирала с Емилия , съм я чувала как докато разбърква картите казва името ми и казва: ,,тя пита....'' и задава въпроса.сигурно и Морисън прави така

# 222
  • София
по принцип при тарото колкото по-ясно и точно е зададен въпроса , толкова по-конкретен и отговора.с него се пише по скайп и не знам как гледа.но когато съм се консултирала с Емилия , съм я чувала как докато разбърква картите казва името ми и казва: ,,тя пита....'' и задава въпроса.сигурно и Морисън прави така

I на мен ми са ми гледали на таро, ама нищо не ми познаха. Писах за това март месец при Лили. И как можеш да зададеш конкретен въпрос на неясна ситуация? Точно тарото трябва да отговаря на неясни въпроси. Как карти ще отговарят с "да" , "не"??????

# 223
не разбирам от таро.но в зависимост какви са картите и комбинациите от тях може да се прецени дали резултатът ще е положителен или отрицателен.иначе кой ти е гледал на теб ?

# 224
Една приятелка, която карала някакъв курс за гледане с таро, каза, че значението било точно това, което той ми писа. Действително можело с таро да познае дали имаш магия или не. Имало няколко вида карти.

Общи условия

Активация на акаунт