Ясновидци/врачки - тема 19

• 178 382
  • 722
  •   2
Отговори
# 315
ryannn бях забравила за добавките..., но защо има толкова хора и то по тъмно?!?
Между другото тя също прави такова триъгълно листче с коса, змийски люспи от някаква дълга особена кожа или нещо подобно и бае...ами в никакъв случай не го гори това листче!!!
Вярваш ли в Господ? Отиваш на река и казваш молитва от сърце към Господ да ти помогне или на някой кръстопът го хвърляш и не се обръщаш дори, като пак се помоли...Надявам се и другите да изкажат мнение...Успех!

# 316
Между другото тя също прави такова триъгълно листче с коса, змийски люспи от някаква дълга особена кожа или нещо подобно и бае...ами в никакъв случай не го гори това листче!!!
Вярваш ли в Господ? Отиваш на река и казваш молитва от сърце към Господ да ти помогне или на някой кръстопът го хвърляш и не се обръщаш дори, като пак се помоли...Надявам се и другите да изкажат мнение...Успех!

Вярваща съм разбира се ! Май наистина ще го изхвърля в реката , може да си втълпявам ,че е от това , но наистина от както ми го даде тази жена всичко е с краката нагоре , може и съвпадение да е , но предпочитам да се оттърва от него ако има и най-малка вероятност да е нещо лошо

# 317

iorry, била си лично при нея,знаеш и написа какъв е бил резултатът.

# 318
именно-не е нищо особено, но като се затълпят и човек си мисли че има дарба...

# 319
Благодаря ви момичета!

# 320
Здравейте, свързах се с леля Искра по телефона и не останах много очарована. Питах за работа, тъй като доста време бях без такава или започна някъде, но не мога да се задържа. Пита ме от колко време съм без работа, но аз обясних, че намирам, но тук един месец, там два, или на мен не ми харесва или те не ме харесват. Каза ми от два до четири месеца или може да ти е подарък за Коледа. Къде ме вижда да работя я питах, каза нещо административно. Питах в болница ли, защото аз си търся там и тя каза клиника или частен мед. център. За майчинство я питах как ме вижда и каза, че като цяло ме вижда семейна дама с дете, което е така и после майка на две деца с голяма разлика, аз имам син, който е на пет. Ходила съм при Рени Анастасова, но не ми се говори за там изобщо, пълно разочарование. Звъняла съм и на Сирма, но и там не останах много доволна. Тези, които са ходили при леля Искра на място какви впечатления имат? Преди това звънели ли сте и по тел.  И искам да попитам за Цеца от надежда, дали си заслужава да я посетя, някой много я хвалят. Ако е удобно на лични да споделят.

# 321
  • В.Търново
Какво мислите за  Веска Ковачева от Джулюница ?

Възрастна ли е жената, колко време се стои при нея и как гледа, очи в очи, на кафе....?
Какво ви е мнението?

Веска Ковачева или Милка от Караисен?

А каква е тази Стефка Златкова от В.Търново?Аз съм от Търново и не съм чувала за тази личност абсолютно нищо.

# 322
аз съм звъняла на Искра два пъти.едното нещо , което ми каза първия път  ,се сбъдна.за по-далечно бъдеще ми казва едно и също -ще се омъжа млада , до 2 г. ще съм омъжена вече , ще имам момиче и момче с голяма разлика.само че първия път ми каза , че ще създам семейство със сегашния ми приятел , а втория път каза  , че ще се разделя окончателно с него и ще бъда с друг...не знам защо се получи така..

# 323
Аз и още две момичета от форума днес бяхме на посещение при Искра. Много приятно съм вяечатлена,доколкото разбрах и другите две момичета също. Миналото такива точки познава,където са много лични и няма как да ги налучка,настоящето също. За бъдещето и въпросите,които и зададох трябва да изчакам до 4 месеца. Ще ви пиша после пак да споделя Simple Smile

# 324
Здравейте не знам дали слагате Ходжи във тази анкета ,но препоръчвам със двете ръце Ходжа Маарем от гр.Плевен много ми помогна този човек въпреки,че не вярвах ето и контакти за връзка с него
089 422 5947
088 412 9269
 за повече инфо ми пишете

# 325
Здравейте не знам дали слагате Ходжи във тази анкета ,но препоръчвам със двете ръце Ходжа Маарем от гр.Плевен много ми помогна този човек въпреки,че не вярвах ето и контакти за връзка с него
089 422 5947
088 412 9269
 за повече инфо ми пишете

Поредния нов регистриран! Нова регистрация и минути след това написан коментар!......

# 326
  • София
Не  е единствената! Само преди дни пак имаше коментар на току що регистриран!

Последна редакция: нд, 25 авг 2013, 22:27 от nikolinanik

# 327
Явно, на живо леля Искра е по-добра, щом четири момичета го потвърждавате. Ако има групово ходене от София, искам да се включа. А колко взема тя?

# 328
Исках да споделя мнение понеже аз самата доста рових за определени ясновидци:)

# 329
  • Перник
Явно, на живо леля Искра е по-добра, щом четири момичета го потвърждавате. Ако има групово ходене от София, искам да се включа. А колко взема тя?
            Вчера посетих леля Искра.Както се споменава по-горе,за минало и настояще доста точни попадения,за бъдеще ще видим. Има някои неща за които не се сещам в миналото,но тя казва че ги вижда,може и да съм ги забравила поради факта че са по-незначителни. Общо взето съм доволна да не я прехваля,но със сигурност напред във времето ще я посетя пак.На края на срещата я  попитах има ли определена такса и тя отговори,че е "гледала" и за железно лефче и за 100лв (или евро,непомня) така че няма точно определена такса.

Общи условия

Активация на акаунт