Ясновидци/врачки - тема 19

• 178 389
  • 722
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте,
отново искам да подновя питането за Искра от Бистрица?
Някой има ли желание да я посети? Simple Smile
Предвид на местоположението й, смятам, че по-удобния вариант е да се съберем желаещи и да идем с кола Simple Smile

Ако има такива нека пишат  Hug

Здравей, извинавай за забавения отговор! с. Бистрица е непосредствено след Дупница. Като влезете в селото - най-близкия ориентир ви е църквата! Там когото и да попитате за Искра, ще ви каже накъде да карате! Много лесно се намира! Успех!  Simple Smile

Ние вече я посетихме, но благодаря все пак! Лесно се оправихме Simple Smile
Бяхме три момичета, всички останахме изключително доволни Simple Smile
Жената е страхотна, освен всичко останало! За всички, които се колебаят - идете! Simple Smile

# 346
Браво, наистина се радвам за Вас! Но за мен, тя си е уникална и не престава да ме изумява!  bouquet

# 347
Може ли да ми кажете как е добре да се задават въпросите за гледане по телефон? Да речем за здравословен проблем, да кажа какво ми има и да питам гледачката какво развитие вижда за в бъдеще или да питам какво вижда относно здравето?
Благодаря

# 348
Има ли някой, който, след като си е платил каквото му е било поискано, за " чистене", разваляне" , след това е почувствал разлика , промяна и животът му се е  променил в обещаната посока?
Благодаря на всеки, който ще отдели минута да сподели честно.

Да, Себа, но преди години, сега - тц, тц, тц!!!!
Та не се ли казваше преди Севда?Ако е тя -на мен и на хората които бяха с мен, когато преди 6-7 години ходихме при нея всичко ни позна и много ни помогна!Много е точна за -минало настояще и бъдеще! Имах заключен късмет!

# 349
  • София
Привет момичета! преглеждах си записките от консултациите с Ани/ Пловдив/ и Емилия. На този етап от Ани 10% познаваемост, всичко останало нищо, сроковете изтекоха, все още не съм започнала работа. За останалите неща не ми се говори, всичко останало са съвети за здраве, ситуации и т.н. От Емилия - о познаваемост за бъдеще. Това е при мен.

# 350
Здравейте,
отново искам да подновя питането за Искра от Бистрица?
Някой има ли желание да я посети? Simple Smile
Предвид на местоположението й, смятам, че по-удобния вариант е да се съберем желаещи и да идем с кола Simple Smile

Ако има такива нека пишат  Hug

Здравей, извинавай за забавения отговор! с. Бистрица е непосредствено след Дупница. Като влезете в селото - най-близкия ориентир ви е църквата! Там когото и да попитате за Искра, ще ви каже накъде да карате! Много лесно се намира! Успех!  Simple Smile

Ние вече я посетихме, но благодаря все пак! Лесно се оправихме Simple Smile
Бяхме три момичета, всички останахме изключително доволни Simple Smile
Жената е страхотна, освен всичко останало! За всички, които се колебаят - идете! Simple Smile

Пишете за степента на доволство  като стане ясно какво от предсказаното се е сбъднало , за да сте полезни.
Така е направила Baiche за Лечева и Емилия  в горния пост  и е наистина смислено и реално ориентиращо-благодаря, Baiche!!! Hug

Последна редакция: пн, 26 авг 2013, 15:12 от ryannn

# 351
На мен само леля Иванка ми е казвала,че нямам.И продължава да си го твърди жената.

Всички останали смятат,че съм омагьосана.
Никой, нито леля Искра, нито Цеца, нито Пепа са ми говорили за магии.
Искра и Пепа , струва ми се, принципно не говорят за магии, а и не предлагат развалянето им.
Пепа ми каза , че за нея това са пълни глупости и че в България имало не повече от двама-трима, които можели да направят реално нещо, макар че,ако слуша колежките й,човек остава с друго впечатление.

Последна редакция: пн, 26 авг 2013, 16:15 от ryannn

# 352
Привет момичета! преглеждах си записките от консултациите с Ани/ Пловдив/ и Емилия. На този етап от Ани 10% познаваемост, всичко останало нищо, сроковете изтекоха, все още не съм започнала работа. За останалите неща не ми се говори, всичко останало са съвети за здраве, ситуации и т.н. От Емилия - о познаваемост за бъдеще. Това е при мен.
От Ани също съм недоволна. Не знаех часа на раждане на човека, за който питах, но по датата нищо не позна. Нито за него като характер, нито за ситуацията. Даже за неща, за които бях абсолютно сигурна, тъй като бях виждала документи, тя категорично каза " ЛЪЖЕ ТЕ". Е, на очите си ли да вярвам или на нея?

# 353
Даже за неща, за които бях абсолютно сигурна, тъй като бях виждала документи, тя категорично каза " ЛЪЖЕ ТЕ". Е, на очите си ли да вярвам или на нея?
[/quote]
същата ситуация и при мен.когато й казах основната причина за моя проблем , тя ми каза: ,, няма такова нещо'' . защото не й излязло в картите..на себе си ли да вярвам какво се случва в живота ми , или на картите й ?

# 354
  • София
Здравейте на всички waveyИскам да Ви попитам , дали някоя от Вас има впечатления от Роберт Йовчев?

# 355
изпуснала съм половината тема

# 356
  • София
Изчаках доста време преди да напиша коментара си, за да мога да съм обективна. С Ани се консултирах миналата година, горе-долу по това време. С Емилия тази година март месец, но прогнозите и бяха за след 2-3 месеца, отдавна мина времето да се случат нещата. Затова и го написах този пост, как стоят нещата при мен след прогнозите на двете дами. Много бяха мили и внимателни но за сега това само. Ако искате с подробности мога да напиша, не искам да ви оттегчавам. Резултата е нула.

# 357
  • София
Момичета един бърз въпрос, не знам до колко ще е ясно но самата аз нямам никакви подробности. Някой посещавал ли е мъж в района на централна гара приемал, гледа на кафе и взимал около 20 лв.? Име не знам, една позната е ходила тя му казва "Гадателя" т.е и на нея така са и казали. Ще помоля за име и координати евентуално, пък да видим каква нова-стара звезда ще изгрее на хоризонта.

# 358
Изчаках доста време преди да напиша коментара си, за да мога да съм обективна. С Ани се консултирах миналата година, горе-долу по това време. С Емилия тази година март месец, но прогнозите и бяха за след 2-3 месеца, отдавна мина времето да се случат нещата. Затова и го написах този пост, как стоят нещата при мен след прогнозите на двете дами. Много бяха мили и внимателни но за сега това само. Ако искате с подробности мога да напиша, не искам да ви оттегчавам. Резултата е нула.

и при мен е така.
1,  Ани - консултация края на Декември 2012, прогноза за юни - нищо
2, Емилия - 2 консултации Декември"12 и Май 2013 - казва едно и също но срока мина и замина-нищо
3, Сирма - срок края на Юли - нищо
4, леля Искра - посещение края на Декември - абсолютно нищо
5, Веска Джулюница -  посещение Януари - и тук срокът мина и замина - нищо
6, Таня (Дунавци)- посещение юли, тук беше върхът - като и казах, че нищо не познава и ми говори глупости, бях изгонена.......
7, Себа - срокът е до края на Септември - ще видим(поне наближило:))
8, Величка от Бургас - пълни глупости....нищо.

Аз бях до тук. Сега само ще ви чета:)

# 359
  • Sofia
Има ли някой, който, след като си е платил каквото му е било поискано, за " чистене", разваляне" , след това е почувствал разлика , промяна и животът му се е  променил в обещаната посока?
/quote]

Досега имам само двама такива - Цеца и Ейваз от Асеновград.
Живота ми, разбира се, не ми се е променил тотално с магическа пръчка, но разлика ,в смисъл помощ, се усеща.  За малкото пари, които са ми взели за нея, сега засега за тях двамата имам най-добро мнение.

Общи условия

Активация на акаунт