Ясновидци/врачки - тема 19

• 178 317
  • 722
  •   1
Отговори
# 420
Не знаем какво е водихме го на много места.Не взема наркотици нито е жена

# 421
  • Под Слънцето
медицинска диагноза?  

или.. ако сте близо до ямбол- жеко-с. кукорево +359 898 877 238 ( за записване-приема само в петък

ако сте близо до хисаря - лечителя там.
имам координати из тефтерите.. ако кажеш- ще търся да ги напиша

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 14:48 от TopsyG

# 422
  • София

относно ключовете , както писах, никой не позна от 21 бройки "ясновидци" и всякакви гледачи. всеки от тях каза,че ще се намерят. та така-имам си нови ключове с цената на умъртвени нервни клетки.завинаги. но пък оня е с 10 обеци на ухото си за всеки следващ клиент. 

TopsyG, много, много съжалявам за приключението, което ти се случи с ключовете. Дано е имало и нещо полезно от цялата история.
Би ли споделила кои бяха тези 21 човека?
Спомням си за Пепа, Гинка, Рита, Искра, Поли. А другите?

# 423
  • Под Слънцето
Всички  останали , с изключение на 2ма, са от списъка  горе- Веско -Плд и Мария, Възраждане Варна
Марияна Николаева по скайп.. И верно,че единствен Бобо написа,че няма  да се намерят.. Но не го взех на сериозно .
Минало-заминало..

# 424
  • Пловдив
Всички  останали , с изключение на 2ма, са от списъка  горе- Веско -Плд и Мария, Възраждане Варна
Марияна Николаева по скайп.. И верно,че единствен Бобо написа,че няма  да се намерят.. Но не го взех на сериозно .
Минало-заминало..
Аз вярвам на Бобо ,за каквото съм го питала 100% е станало  Crossing Arms
НЕ ПРАВЯ РЕКЛАМА ,А ГО СПОДЕЛЯМ С ВАС ! Naughty
За поне 5 въпроса на който ми отговори са станали . Peace
И един .който чакам да стане ,но има време  Thinking
Ще го споделя ,ако  Crossing Arms

# 425
  • Под Слънцето
Сподели  и ако ,не

# 426
# 427
Всички  останали , с изключение на 2ма, са от списъка  горе- Веско -Плд и Мария, Възраждане Варна
Марияна Николаева по скайп.. И верно,че единствен Бобо написа,че няма  да се намерят.. Но не го взех на сериозно .
Минало-заминало..

Абе, не е така.От представянето му тук ясно се усеща, че е сериозен феномен, така че-и за бъдещето  той  ще ти свърши работа-оня малък въпрос с Кивота, а?!Вече имаш човека с отговора.Казваш му само какво е кивот ( и... колко души  персонал работят там,lol,  че при сервиза тоз въпрос така и не му се изясни)и ще му се "дадат" нещата!Като ти откраднаха  ключовете, на теб-без него, щеше ли въобще да ти мине през ум, че имало' нещо съмнително' в тоз сервиз...Еми, специални сетива се искат за таз работа, не е то за всеки!Айде, хаирлия да е и чакаме скоро голямата вест!:)

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 18:33 от ryannn

# 428
Здравейте искам да се похваля намерих си маса в центъра на София и отивам да продавам  bouquet Беше ми приятно да видя живота на това женско царство.Пожелавам ви късмет и всеки да си намери отговора на своя въпрос.ще влизам да ви наблюдавам докъде ще стигнете в развитието на окултизма в България.не се сърдя на никои пък някои ден може и вие да дойдете на мойта маса за цветя и благопожелания,знае ли се ,светът е малък.Пращам ви доза късмет и благоденствие. newsm78

# 429
Здравейте искам да се похваля намерих си маса в центъра на София и отивам да продавам  bouquet Беше ми приятно да видя живота на това женско царство.Пожелавам ви късмет и всеки да си намери отговора на своя въпрос.ще влизам да ви наблюдавам докъде ще стигнете в развитието на окултизма в България.не се сърдя на никои пък някои ден може и вие да дойдете на мойта маса за цветя и благопожелания,знае ли се ,светът е малък.Пращам ви доза късмет и благоденствие. newsm78

Преди всичко-честита маса!В центъра таксите за сергии са високи....явно, бизнесът върви!Все така триумфално и с удари в десетката и занапред! Wink

И ние наблюдаваме кой докъде е стигнал в развитието си в окултизма, bobo Wink/това е и  идеята, всъщност/ - и също не ти се сърдим-в крайна сметка, кой докъдето я е докарал в езотеричния хабитат, дотам Simple Smile

Ето, още цветя-за теб или да ги продадеш.Ще си се виждаме тук, както стана ясно- раздяла не предстои-   bouquet

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 19:04 от ryannn

# 430
  • София
Минало-заминало..

Мерси!

# 431
Да се отчета и аз с нова дейност.Посетих Цеца.Този път беше изключително точна за настоящето,даже ми каза неща,които аз скрих от нея.За бъдещето ми каза неща,които според мен не могат да станат,без да ми поставя срокове.Честно да ви кажа по едно време ме хвана срам,защото започна да ми казва истини,които се опитах да скрия.

Само накрая ми взе тридесет лева,защото гледала и на моя приятел.Е,прежалих ги.

# 432
Да се отчета и аз с нова дейност.Посетих Цеца.Този път беше изключително точна за настоящето,даже ми каза неща,които аз скрих от нея.За бъдещето ми каза неща,които според мен не могат да станат,без да ми поставя срокове.Честно да ви кажа по едно време ме хвана срам,защото започна да ми казва истини,които се опитах да скрия.

Само накрая ми взе тридесет лева,защото гледала и на моя приятел.Е,прежалих ги.

Ако е хубаво-нека се случи все някога( казваш, не дала срокове).
Какъв е актуалният  й адрес?

# 433
Ами,да-хубави неща предрече-изключително хубави,че чак ми се струва нереално.

Надежда-3 бл.324 (или поне така си мисля,че беше),вх В до осма поликлиника

# 434
Нищо няма на изследванията,водихме го при Светлана одрани не ми се мисли!Ходих и при Жеко 2 пъти ...нищо брат ми е зле Cry  чухме за някаква жена мисля че е от Бургас. Само че нещо вече не ми се дават а и на майка само пари без резултат

Общи условия

Активация на акаунт