Ясновидци/врачки - тема 19

• 176 485
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
Нищо няма на изследванията,водихме го при Светлана одрани не ми се мисли!Ходих и при Жеко 2 пъти ...нищо брат ми е зле Cry  чухме за някаква жена мисля че е от Бургас. Само че нещо вече не ми се дават а и на майка само пари без резултат

Ужасна история!
Разбирам колко смазващо е да гледаш как любим човек се съсипва пред очите ти, но въпреки психическото състояние, в което се намирате, сама си осъзнала и видяла, че типовете, които ви съдират пари в ТАКЪВ момент-нямат нито морал, нито сърце и душа, дарба пък или способност да помогнат -още по-малко!
Ако въпросната жена от Бургас(ко) е Сирма( пък и която и да е!), не давайте и на нея пари да ритуалства спасително!
Идете на 13 септември-другата седмица на Кръстова  гора, Кръстов ден е и се молете!По-евтино е със сигурност и Господ има повече възможности от алчни шарлатани-пък и те няма къде да идат,  винаги ще са насреща, за да приемат плащане!

Говориш за изследвания, така че -поне за здраве . мисля, че е  най-смислено да се  опитате това, което предложих.Изборът, естествено, е ваш.

По който и начин да е, пожелавам искрено да се реши проблема!

Последна редакция: ср, 04 сеп 2013, 01:46 от ryannn

# 436
Нищо няма на изследванията,водихме го при Светлана одрани не ми се мисли!Ходих и при Жеко 2 пъти ...нищо брат ми е зле Cry  чухме за някаква жена мисля че е от Бургас. Само че нещо вече не ми се дават а и на майка само пари без резултат

Водихме го тук, водихме го там, ..звучи все едно някой води някъде невменяем човек?!  Защото вменяемите хора с проблеми могат да си се водят сами по лекари и лечители.
Този човек на колко е години. Каква е неговата самооценка за проблема който описваш, има ли мнение за ?проблема си?
Най важно е какво мисли и чувства той за състоянието си..., ако няма мнение по въпроса вече клони към психотични проблеми. Но може и да няма проблем човека, въпросната обсебеност може да е само в главите на роднините му. Всички варианти са възможни.
Ако не сте го водили все още при психиатър и психотерапевт, заведете го там, най добре е ако той сам се заведе всъщност.
Не че психиатъра и психотерапевта ще решат проблема с магическа пръчка, ...поне в разговораа който ще се проведе ще се изясни диагностично ситуацията.

Но наистина най важно е неговото мнение по въпроса какво му е...

# 437
Здравейте,темата е много интересна,записвам се да ви следя и след време ще напиша моят опит с тези хора...Някой знае ли наистина жена в София,която да помага,и да не обира хората? newsm78

# 438
Нищо няма на изследванията,водихме го при Светлана одрани не ми се мисли!Ходих и при Жеко 2 пъти ...нищо брат ми е зле Cry  чухме за някаква жена мисля че е от Бургас. Само че нещо вече не ми се дават а и на майка само пари без резултат

Мисля че, не сте се насочили към правилните "специалисти" Моят съвет е, да се консултирате с Татяна Христова - рейки мастер, и биоенерготерапевт. Мисля че ще ви бъде от полза, а и няма да ви вземе космически суми, понякога има хора на които не взима пари. Аз съм я умолявал от неудобство, но не ще да ми вземе и лев. Впрочем Таня има ясновидски способности, но рядко казва нещо. Тя и Диди от Банишора са единствените които са ми казали конкретни неща за бъдещето, и те са се случили 1:1, но пак казвам тя е предимно лечител, а не врачка.

# 439
Нищо няма на изследванията,водихме го при Светлана одрани не ми се мисли!Ходих и при Жеко 2 пъти ...нищо брат ми е зле Cry  чухме за някаква жена мисля че е от Бургас. Само че нещо вече не ми се дават а и на майка само пари без резултат

Мисля че, не сте се насочили към правилните "специалисти" Моят съвет е, да се консултирате с Татяна Христова - рейки мастер, и биоенерготерапевт. Мисля че ще ви бъде от полза, а и няма да ви вземе космически суми, понякога има хора на които не взима пари. Аз съм я умолявал от неудобство, но не ще да ми вземе и лев. Впрочем Таня има ясновидски способности, но рядко казва нещо. Тя и Диди от Банишора са единствените които са ми казали конкретни неща за бъдещето, и те са се случили 1:1, но пак казвам тя е предимно лечител, а не врачка.
Tатяна Христова  не е в София в момента и не е ясно кога ще се върне. Днес говорих с нея.

# 440
aleksvideva, ако все пак тази жена Татяна Христова се намира в България ако искате разбира се може да я посетите, поне според виртуалните писания уж има доволни. Не че следя кой знае колко редовно тази тема, на около 6-7 месеца се включвам  за известно време в актуалната тема да видя какво ново, ....всъщност нищо ново от към някой с евентуална дарба.

Но е малко нелогично обикалянето по подобни “?специалисти? преди да е посетен паихиатър/психотерапевт. АКо искаш мога ти кажа на лични такъв на който окултизма не му е чужд,  сериозно се е гмурнал в него от към лични интереси, а и май не само лични май и регресиии е правил, разбира се това е само по негова преценка. Той е три в едно - психиатър който работи като психотерапевт и е на ти с източните учения и религии и духовнио практики.

А пък феномените те наистина няма да избягат когато и колкото иска може да ги посещава човек....ако има пари за експерименти

# 441
Не знам брат ми е само на 20г  ,водих ме го на психолог на психиатри няма промяна..страх ме е да не е магии ,въпреки че не вярвам много но ми се реве от отчаяние .Казаха ми днес за някаква жена ,обадих и се имаме уговорка да ми гледа "каза че е
безплатно!В 20ч ще звънна после ще пиша

# 442
Не знам брат ми е само на 20г  ,водих ме го на психолог на психиатри няма промяна..страх ме е да не е магии ,въпреки че не вярвам много но ми се реве от отчаяние .Казаха ми днес за някаква жена ,обадих и се имаме уговорка да ми гледа "каза че е

Дай по-смислена информация.
Водили сте го и на психолог и на психиатри( в мн.число)-техният коментар какъв беше, за клинично здрав ли го намират или  поставихa диагноза/назначиха терапия?

Естествено, че врачките ще " диагностицират" магия  и ще ти поискат и парите за парно и солети-ти сама написа, че това и са направили.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2013, 19:33 от ryannn

# 443
Не знам брат ми е само на 20г  ,водих ме го на психолог на психиатри няма промяна..страх ме е да не е магии ,въпреки че не вярвам много но ми се реве от отчаяние .Казаха ми днес за някаква жена ,обадих и се имаме уговорка да ми гледа "каза че е

След като сте го водили при психиатът трябва да сте наясно дали става въпрос за БАР и шизофрения, тъй като говориш за обсебеност някаква .....или.....става въпрос за вид тревожно разстройство-паническо разстройство, натраплива невроза, депресия, генерализирана тревожност и т.н

Подходите при двата вида проблеми са различни.

# 444
Няма шизофрения ,никъде не чух за страхова невроза ,като бяхме при психолога човека каза че само хипноза може да помогне .Защо
?Това ние ли опасно.Говорих с тази жена не поиска нищо ,каза че спасение в господа да търсим ..

Да му се лее куршум и от три чешми вода мълчана.

# 445
Няма шизофрения ,никъде не чух за страхова невроза ,като бяхме при психолога човека каза че само хипноза може да помогне
Да помогне срещу какво точно...?
Щом въпросният  психолог е заявил какво е решението, трябва да ви е казал и какъв е проблемът.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2013, 21:27 от ryannn

# 446
  • Под Слънцето

aleksvideva , би ли ми обяснила за какво Светлана  ви е вземала  куп пари? какво му прави на брат ти?

а за Жеко .. съмнявам се да е взел много.. той няма такса! а и човека дарява почти всичко ,което му оставят  за социални каузи. За последното се подписвам с 2те си ръце!

# 447
  • София
Здравейте момичета ,кокичета.Да Ви кажа днес се срещнах с Гинка Иванова.Жената с въпросчета от рода "абе тая какво му дава да пие",  аз и отговарям "еми аз незнам нали за това съм дошла тук,ти да ми кажеш".Изслушах цялата плеада от 15ч. до 16,35ч.,за да ми каже,че с отстъпката ,развалянето на магиите ще ми струва около 1000-1200 лв.Естественно аз реагирах хладнокръвно и запазих спокойствие. При въпроса "ако не стане нищо",пак обяснения ,че тя няма къде да избяга.Оттам аз вече не издържах и и казах,че и аз няма къде да избягам,защото сме тук в София от около 500 г.,поне в книгата на Църквата ни датира нашия род от толкова години.Исках да споделя това с Вас и да Ви кажа,че ще продължавам да се боря с/у несправедливоста и тези бездушни същества,които причиняват такива неуписуеми злини на цели родове и семейства.Говоря за ................ които се занимават и правят магии.Многоточието беше защото не намирам подходяща дума с която да ги нарека.А за въпросната"Ясновидка", думите са излишни.

БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЬРЦЕ,че отделихте от времето си ,за да изчетете не краткият ми пост.Много се надявам поне на една или един да съм била полезна.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug :hug

# 448
Според лекарите брат ми е с амнезия ,но той ние преживявал травма минавал е през ЯМР,за това не знам какво да кажа .Светлана ми взе пари да разваля магия уж за смърт му била направена.Срам вие да кажа сумата ама така ли помагат с толкова високи суми.Жеко не ми е искал пари,евала за което но не позна и нищо от моя живот.Много съм доволна от тази рускиня мисля е...за ясновидството става дума

# 449
Извинявам се но пиша от телефон и не виждам добре

Общи условия

Активация на акаунт