Ясновидци/врачки - тема 19

• 176 470
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
Темата наистина надмина всичките ми очаквания с тези превъртания на изток...  #Crazy
Все пак, без да мога да взема на сериозно подобни съвети, смятам че този вариант е по-приемлив за вярващите в него, поради фактора цена.  Mr. Green

# 496
Момичета, някой чувал ли е нещо за Антоанета Конярска, имам бегъл спомен, че е обсъждана някъде назад, но не мога да намеря поста.

Мерси предварително!

# 497
Темата наистина надмина всичките ми очаквания с тези превъртания на изток...  #Crazy
Все пак, без да мога да взема на сериозно подобни съвети, смятам че този вариант е по-приемлив за вярващите в него, поради фактора цена.  Mr. Green

Стига по време на тройния аксел да си не дръннеш главата в повърхността нз планетата.Тогаз , ако оцелееш, пак излизат едни разходи.Аман,от нищо не може да спести човек в таз сфера, ей!

Макар че , ако туй се окаже последното превъртане в това ти прераждане, поне ще приключиш с поглед към слънцето-изрично бе доуточнено в допълнителен  инструкционен пост, че, за да хване чудото,  пишман акробатът требе да се метне в посока изток! Бе, хубаво е и   един компас да се носи.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 15:23 от ryannn

# 498
 Grinning ee  не трябва да сте акробати ,за мъжете сами могат ,ама за жените по добре мъжете ви да ви превъртят.При уплаха наистина действа .Каза ми го една баба на 70години все пак съм пробвала на мен си и не съм умряла,но не става за по болни хора иначе нямаше да ходя да правя подаръци на Светлана от толкова пари ,,,дето казват хората за бог да прости .Егати .Аз съм вярващ човек и използвам бабешки лекове ,само за брат ми там работите не станаха по бабешки.Не ви ли се струва ,че това поколение се е изродило ...изметнало някак?!Тези деца ,знаят всичко още от малки ,могат като чели са го учили ...а не са!Имам племенник на   5години влиза в ютуб и няма да ви кажа сам се оправя  ooooh!

# 499
!Имам племенник на   5години влиза в ютуб и няма да ви кажа сам се оправя  ooooh!
Аз съм вярващ човек и използвам бабешки лекове ,само за брат ми там работите не станаха по бабешки

Ъммм, всъщност,  в  youtube няма кой знае какво за оправяне, та не е точно лакмус за степен на развитие.
А, колкото до брат ти и че не била станала там работата по бабешки-нали се похвали, че една жена от бургаско ви била помогнала...Бас държа, че не е ползвала научни, небабешки методи.

# 500
Не знам какво е ползвала но има промяна в поведението му.Аз бях на вън майка беше с него ,не казвам също че сее оправил на пълно .То как да стане от толкова време болен и изведнъж хоп ..не става,но има голямо подобрение и сме ръсили като при Светлана.Всеки знае себе си ,нали за това сме тук да си споделяме.Аз лично пак ще ида там някой път.Всеки има право на избор ,но се обаждах на някои  от тук които са посочени ,те искат още при казването на АЛООО-ПАРИ.И веднага черна магия ,не знам кво ......и т.н

# 501
Не знам какво е ползвала но има промяна в поведението му.Аз бях на вън майка беше с него ,не казвам също че сее оправил на пълно .То как да стане от толкова време болен и изведнъж хоп ..не става,но има голямо подобрение и сме ръсили като при Светлана.Всеки знае себе си ,нали за това сме тук да си споделяме.Аз лично пак ще ида там някой път.Всеки има право на избор ,но се обаждах на някои  от тук които са посочени ,те искат още при казването на АЛООО-ПАРИ.И веднага черна магия ,не знам кво ......и т.н

Именно това казах, че каквото и да е станало при брат ти, пак е постигнато по бабешки методи,а не по други( ти каза, че при брат ти не станало с тях) ,а, " една жена от еди къде си"  просто не може да ползва други.

Иначе, дано наистина  трайно да е решила  или  намалила степента на проблема.

За едно изразявам пълно съгласие-като изключим Искра и съвсем малко други, при който и друг да се появиш , преди още да си продумал , биваш осведомен, че си споходен от най-мрачна магия и се започва с темата за здравото  плащане по тоз повод.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 16:24 от ryannn

# 502
Ужас,чудя се как може някои съфорумки да си дават парите и да бият път и път .Елинка (така се казва жената)рядко приема хора ,понеже е инвалид  и след като си говорите по телефона ,тя си преценява дали може да помогне ,и дали ще те приеме.В нашият случаи  явно е решила и ни прие.Това е от мен!За сега хубав ден cook отивам да готвя

# 503
Ужас,чудя се как може някои съфорумки да си дават парите и да бият път и път .Елинка (така се казва жената)рядко приема хора ,понеже е инвалид  и след като си говорите по телефона ,тя си преценява дали може да помогне ,и дали ще те приеме.В нашият случаи  явно е решила и ни прие.Това е от мен!За сега хубав ден cook отивам да готвя

Малко странно изказване след като сте снабдили позиционираната в Хасково майстор  Светлана със 700 лв.После пък биете път до бургаско......
Преметни яденето три пъти  на изток, хем да е против уроки Simple Smile

# 504
Преметни яденето три пъти  на изток, хем да е против уроки Simple Smile
Това вече сериозно, аз си прекръствам храната. Един свещеник разказваше за човек, който отишъл да му се изповяда. Жена му била доста болна и той решил да ѝ помогне да си отиде по-бързо, като сложил отрова в храната ѝ. Обаче нищо не ѝ ставало. Попитал я какво прави с храната и тя му отговорила "Ами прекръствам я и после я изяждам." Така се впечатлил, че повярвал и чак отишъл на изповед.

# 505
Това вече сериозно, аз си прекръствам храната. Един свещеник разказваше за човек, който отишъл да му се изповяда. Жена му била доста болна и той решил да ѝ помогне да си отиде по-бързо, като сложил отрова в храната ѝ. Обаче нищо не ѝ ставало. Попитал я какво прави с храната и тя му отговорила "Ами прекръствам я и после я изяждам." Така се впечатлил, че повярвал и чак отишъл на изповед.

Щом ще говорим сериозно-Божият кръст, направен от вярващ  и езическото премятане в географска посока имат известна разлика...

# 506
  • София

Серафима  newsm10!!!

Някои хора прекаляват в тази тема! Това, че нямате друга радост в живота и недоволствате от всеки един ясновидец, не ви дава право да налагате присъствието си многократно, ежедневно в темата! Ако на 2-3-ма сте приятни с празнословията си и негодуванията , то на останалата аудитория досаждате. С тези си изяви не ставате по-впечтлителни! Напротив - отблъсквате!
Благодарение на няколко души досаждащи с непрекъснатите си бръщолевения, много хора спряха да влизат в темата и да пишат! Sad
За   ryannn и още 2-3-ма като нея, явно 24-часовия престой в тази тема е запълване на време.
Не мога да разбера, защо в тази тема непрекъснато има някой, който разглежда темата в скрит профил?!  newsm78 От кого и от какво се крие?!  newsm78........Явно, някои от вас имат доста притеснения и комплекси и по този начин ги реализират! Така е, нали?!
Преди време няколко потребителя   казаха, че това е най- неприятната тема в сайта! Убедих се, че наистина е така!  Grinning
Само преди няколко страници,  ryannn, може би защото нямаше с какво друго да се заяде, се "захвана" с това, че се допускат грешки при писане.  Joy Joy Joy
 ryannn ти допускаш ли грешки??? Явно, щом не си спряла да ходиш по врачки

# 507
Това ,че съм била в Хасково ,на майка сестра и моя леля е омъжена там.Бяхме на гости.Аз не мисля ,че е честно да нападате така хората ryannn .Аз не съм пеперудка да обикалям врачки.И нямам доходи да храня разни такива.Повече такива като Светлана няма да има поне при мене,и ако бях и пратила парите запис нямаше да оставя нещата така!Ама на ръка...нали знаеш нищо не можеш направи ,а хората от неволи са тръгнали ,не от кеф.

# 508
  • София
aleksvideva, в тази тема хората се нападат само защото имат по-различно виждане от някои  съфорумци. Защото са доволни от някои ясновидци, а определена група в тази тема е на друго мнение. Ммм.........да. Не се притеснявай, пиши, споделяй своите впечатления от посетени ясновидци и не пести похвалите си тук, ако си доволна! Защото това е твоето мнение и впечатление! Нали имаш собствено мнение?! Тогава го споделяй тук! И не бъди подвластна на разните му ryannn, миян, сиян  и т.н.
Някои потребители, пишещи в тази тема имат над 25-30 профила! Да, така е! Sad  Така че е възможно да бъдеш"ОБСТРЕЛВАНА" от тези профили. Важното е да отстояваш позициите си!
Знайте, че тук има хора, които ви четат и ви вярват!  Hug  bouquet

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 17:10 от nikolinanik

# 509
Относно Светлана,още нещо искам да кажа ,че леля ми е от Злато поле и нея познава толкова добре и не е влизала с нас .Това беше наше решение даже дойде с колата леля ,и като разбра какво сме и дали какво е поискала тая направо и прималя ,а майка ми се съдра да реве.Това ще ми е за урок ....
Темата не е лоша но не знам от къде се вземат толкова пари за даване по врачки?Аз лично и майка не сме спестявали то няма от къде ,майка взе на заем ...това са много пари .Не можем да хванем да изхвърлим брат ми нали?Или в някоя лудница да го затворим ...???Бях ме длъжни да опитаме  ,и се радвам че намерихме поне малко утеха .Ако темата е за заяждане тук не ми е мястото .Мисля ,че съвети си давате?Може би греша?!

Общи условия

Активация на акаунт