Ясновидци/врачки - тема 19

• 176 462
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
nikolinanik-Благодаря !Права си , не мисля че има нужда от излишни спорове.

# 511
  • София
nikolinanik-Благодаря !Права си , не мисля че има нужда от излишни спорове.

Hug  bouquet

Така е, но някои хора тук си превишават правата!

Не трябва да се забравя, че при ясновидците всичко е ИНДИВИДУАЛНО! И всеки сам трябва да прецени за себе си дали дадения ясновидец е добър или не!
Grinning

# 512
Много хора ме питаха на лични,колко ни е взела Светлана ще ви кажа 750 лв  ,и така ни изплаши!Поне полза за толкова пари да имаше.Ходили сме на кръстова гора предната година

За коя Светлана става въпрос, за тази от Хасково ли?
Момичето, което ми писа на лични добри отзиви за нея каза, че има такса 20 лв за гледане, а за разваляне няма, кой колкото прецени оставя.

# 513
Здравейте,днес попаднах на сайта на маг Селена и ми стана интересно....тук я няма нито в положителното гласуване нито в отрицателното. Някой все пак имал ли контакт с тази жена и мнение ?
Благодаря ви предварително  Wink

# 514
Това ,че съм била в Хасково ,на майка сестра и моя леля е омъжена там.Бяхме на гости.Аз не мисля ,че е честно да нападате така хората ryannn .Аз не съм пеперудка да обикалям врачки.И нямам доходи да храня разни такива.Повече такива като Светлана няма да има поне при мене,и ако бях и пратила парите запис нямаше да оставя нещата така!Ама на ръка...нали знаеш нищо не можеш направи ,а хората от неволи са тръгнали ,не от кеф.
Моме, аз не те нападам , че си ходила нейде!Ти си тази , която безумно обяви, че се смайвала как хората обикаляли по врачки и давали пари.....след като вече бе обяснила,че с майка ти сте дали сума ти пари и сте обиколили коя ли не.
По-леко с неозаптената глупост!Написаното си стои и може да се види след като паметта изневерява след 3 минути!

Супер идиотско изказване, след като аз бях първият човек, който , след като ти публикува историята си, изразих искрена подкрепа, пожелах ти решаване на случая...!После почваш да пишеш-ма, как може да обикалята и плащате...отговорих ти, че хората го правят именно от болка и проблеми...след което ти премъдро заключваш.....ама, да не би някой да ходи за забавление...след като, преди това,  си се почудила как можело  да се ходи и обикаля...

Що за безумие...

Ужас,чудя се какможе някои съфорумки да си дават парите и да бият път и път
==============================================================================================================================================================

...

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 21:20 от ryannn

# 515
ryannn,много те моля,не се ядосвай за глупости.

И понеже казах,че ще ви държа в течение за Цеца-позна,че ще има пътуване-неочаквано и за мен.

# 516
ryannn,много те моля,не се ядосвай за глупости.

И понеже казах,че ще ви държа в течение за Цеца-позна,че ще има пътуване-неочаквано и за мен.

Благодаря ти, Ани!
На моменти проявите на  тотално алогична глупост , както и някои внезапни вкиснати включвания са твърде  неприятни.Съжалявам,че се налага да им отговоря тук и да се отнема място, но една нападаща
" дама",ни  в клин , ни в ръкав ,  не изразява обичта си на лични, а именно  на мегдана тук.
Иначе, супер, че се е сбъднало предсказаното пътуване-знам,че имаш казани много хубави неща за бъдещето от Цеца, така че дано това е знак, че и те идват към теб! Hug

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 20:16 от ryannn

# 517
Здравейте,днес попаднах на сайта на маг Селена и ми стана интересно....тук я няма нито в положителното гласуване нито в отрицателното. Някой все пак имал ли контакт с тази жена и мнение ?
Благодаря ви предварително  Wink

Здравей и на теб:),

Писано е за нея  на стр.7 в темата "Черен списък на ясновидки, врачки и ходжи в България".Виж, ако ти е полезно.
Струва ми се, че имаше и съвсем бегли споменавания в доста ранни теми.Иначе, с търсене в гугъл излизат мнения и от други форуми ( основно  абв).Мисля, че ще можеш да добиеш идея и ориентация.

# 518
И второ предсказание на Цеца се сбъдна.Явно тази вечер ми е добра.

Пожелавам на всички сбъднати мечти.   bouquet

# 519
Благодаря ти за подкрепата ryannn, аз не те нападам.Просто аз бях там не съм ходила специално за да видя прословутата Светла ли е ,Светлана ли е не я знам.Но попитах как може път и път да се ходи по врачки ...толкова ли сме богати ,че си харчим парите по тях ?Не е ли така ryannn?
Ако на човек не му е нужно и е стигнал крайна точка ,обиколил е що има лекари и.т.н. и не са помогнали  къде да търси спасението,аз затова се подлъгах за бога.Смайвам се да защото до къде стигнахме държавицата ни завлече на дъното.Врачките пробиха и печелят като луди,вземат всичко що има на човек, нали чета отзиви на пострадали...еми възмущавам си се  какво толкова ?Теб някъде вкарала съм те?Обидила ли съм те ryannn?Малко си по остра все пак като си по стара тук в сайта имай малко милост към новите ...кюрпетата и им подавай ръка ,насочвайте ги .Тук сме повече изстрадали хора няма нужда от караници.Списъка по горе е достатъчен за да разбера ,че 80% от хората в темата са с проблем ,а останалите за сеир.

# 520
aleksvideva мисля че ryannn иска да предотврати хората да бъдат измамени, ако го разбирам добре (струва ми се че е мъж).
Лошо е, когато човек попадне при такива хора в отчаяно положение и даде всичко, уж за да си помогне, а всъщност да бъде ограбен.
Какво да ти кажа, Църквата е най-евтина, ако ме питаш. Някоя свещица и молитвичка е къде по-евтино.
Скрит текст:
Аз по-скоро бих се обърнала към Св. Николай Чудотворец, Св. Спиридон, Божията Майка и Господа. Или към Дядо Владика Серафим от Руската църква в София.

# 521
Благодаря ти за подкрепата ryannn, аз не те нападам.Просто аз бях там не съм ходила специално за да видя прословутата Светла ли е ,Светлана ли е не я знам.Но попитах как може път и път да се ходи по врачки ...толкова ли сме богати ,че си харчим парите по тях ?Не е ли така ryannn?
Ако на човек не му е нужно и е стигнал крайна точка ,обиколил е що има лекари и.т.н. и не са помогнали  къде да търси спасението,аз затова се подлъгах за бога.Смайвам се да защото до къде стигнахме държавицата ни завлече на дъното.Врачките пробиха и печелят като луди,вземат всичко що има на човек, нали чета отзиви на пострадали...еми възмущавам си се  какво толкова ?Теб някъде вкарала съм те?Обидила ли съм те ryannn?Малко си по остра все пак като си по стара тук в сайта имай малко милост към новите ...кюрпетата и им подавай ръка ,насочвайте ги .Тук сме повече изстрадали хора няма нужда от караници.Списъка по горе е достатъчен за да разбера ,че 80% от хората в темата са с проблем ,а останалите за сеир.

Алекс, не искам да отнемаме прекалено от мястото тук.Става малко "  изгубени в превода"-аз , всъщност казвам точно същото, което и ти-че има страшна много болка и още повече шарлатания и печалбарство, с тук там някоя светлинка.
По-скоро една друга леля тук, без изобщо да е участник в диалога ни с  теб, изскокна внезапно от храсталака  и уж подкрепяйки теб,  яростно ме заоплюва,че не раздавам чували с хвалби за врачките.Смешно, след като явно позицията ни с теб е еднаква.
Както и да е-дано не се налага да обикаляш повече и брат ти да е добре! Naughty
Колкото до помощ и насочване от моя страна-ежедневно отговарям на купища запитвания от много хора, точно защото знаят, че не говоря врели некипели и без нещата да са наистина проверени.На  никого никога не отказвам да споделя опит и информация.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 22:38 от ryannn

# 522
Моля,ако някой има телефона на момичето което препоръча saman7a да ми го прати,защото кутията й е пълна.Благодаря предварително!

# 523
Моля,ако някой има телефона на момичето което препоръча saman7a да ми го прати,защото кутията й е пълна.Благодаря предварително!

Заповядай:0877 35 22 91

Само не знам дали все още е актуален, стори ми се, че е оборотна сим карта.
Доколкото знам,в момента е в Бургас(ко), но ако опиташ-пожелавам ти успех!

# 524
Драга broadminded,
Раян поне ми е спестила пари и провалени надежди, а от теб полза никаква!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт