Ясновидци/врачки - тема 19

• 176 478
  • 722
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичета ,кокичета.Да Ви кажа днес се срещнах с Гинка Иванова.Жената с въпросчета от рода "абе тая какво му дава да пие",  аз и отговарям "еми аз незнам нали за това съм дошла тук,ти да ми кажеш".Изслушах цялата плеада от 15ч. до 16,35ч.,за да ми каже,че с отстъпката ,развалянето на магиите ще ми струва около 1000-1200 лв.Естественно аз реагирах хладнокръвно и запазих спокойствие. При въпроса "ако не стане нищо",пак обяснения ,че тя няма къде да избяга.Оттам аз вече не издържах и и казах,че и аз няма къде да избягам,защото сме тук в София от около 500 г.,поне в книгата на Църквата ни датира нашия род от толкова години.Исках да споделя това с Вас и да Ви кажа,че ще продължавам да се боря с/у несправедливоста и тези бездушни същества,които причиняват такива неуписуеми злини на цели родове и семейства.Говоря за ................ които се занимават и правят магии.Многоточието беше защото не намирам подходяща дума с която да ги нарека.А за въпросната"Ясновидка", думите са излишни.

БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЬРЦЕ,че отделихте от времето си ,за да изчетете не краткият ми пост.Много се надявам поне на една или един да съм била полезна.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug :hug
Гинка е стара майсторка...След като се мъкна и шета из всевъзможни кабеларки със своето треторазредно хумористично предаване-врачуване в ефир по телефона,сетне  изреди полуразпаднала се къща до " Св.Седмочисленици" , прашасала стая в бившия младежки " Лиляна Димитрова" и последно , докато  виждах назъбената траектория на метлата й , се бе приземила в едно мазе-подобно свърталище нейде из дебрите на Люлин.Където и да пренесе стрина Гина сергията си, едно остава неизменно-шеметните цени на стоката и нейното шарлатан-качество!Има си традиции лелята-като лютеницата с хорото!

Теглете кредити, продайте нива, крава,кой каквото някак там успее и идете-майстор Гинка мрачно очаква плащане на своята сергия.
Ужасна леля!!!Ще иска по 1200 лв ( с отстъпка!).Гледа лошо, говори тотални глупости ,разпнала чувала и тъпче!За такива-икономическа полиция!Един  български учител работи 2 месеца за тези пари!

Последна редакция: ср, 04 сеп 2013, 23:22 от ryannn

# 451
  • София
 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10, ама точното описание Благодаря ти  ryannn            Hug

# 452
Много хора ме питаха на лични,колко ни е взела Светлана ще ви кажа 750 лв  ,и така ни изплаши!Поне полза за толкова пари да имаше.Ходили сме на кръстова гора предната година

# 453
Много хора ме питаха на лични,колко ни е взела Светлана ще ви кажа 750 лв  ,и така ни изплаши!

Явно жената гледа много да ( си) помогне...

# 454
Алекс,
на нас Светлана ни взе 20 лв. и обърна доста внимание.

Странно, че има такова разминаване.

# 455
  • Пловдив
Не мога да не взема отношение  Naughty
За такива като Гинка и Светлана или Светлина май и казваха  , една камера скрита и да ги види цяла България как помагат на хората  #2gunfire
Виждат ,че хората изнемогват и се чудят как да се справят с проблемите и печелят на техен гръб.
Е,няма оправия за тях  #2gunfire
Има и кадърни хора ,но те не парадират и не се пъчат по телевизията  Crossing Arms
Те просто помагат !!!Трудно се откриват ,но ги има !

# 456
  • София
Моят опит с ясновидки/гледачки и прочие не е голям. Била съм най-много при 4 до сега и то за период от 6 години. От списъка по-горе съм била само при Латина. Другите не са популярни имена. Истината е, че всички познаха за минало и настояще. Дори неща, които са се случили с родителите ми преди да се родя. Повечето гледат на кафе, с изключение на Латина. Едната дори започна да ми говори само като ме гледа в очите. Поразена бях от точноста, с която ми разказваше за минали събития. Две от врачките, без да се познават и през период от 1 година, ми казаха едно и също нещо за бъдеще, с едно и също описание. За бъдеще каквото и да са ми казвали и 4те врачки, не се е случвало. Може би едно-две дребни нещица.
Чудя се защо врачките или почти всички познават минало и настояще, но не могат да познаят какво ще се случи на човек в бъдеще. Мисля, че това, което предсказват за бъдеще го виждат в момента, но човек променя съдбата си със своите действия, било за добро или лошо, като по този начин живота му тръгва в друга посока и предсказаните събития от врачките се оказват невърни.
Честно, не знам. Това са просто мои расъждения по въпроса защо врачките познават минало и настояще, а не познават бъдеще.

# 457
Дами,чували ли сте за ясновидец от Овча купел,който няма определена такса и е с циганска жилка.Гледа на име,рождена дата,карти и Таро.Казвал всичко,дори и смърт.

Моя позната е ходила при него и нещата,които е предсказал,са започнали да се случват и то говоря за значими събития-развод,нов мъж...

Не ми каза телефон,адрес,име.Затова питам тук.

# 458
Дами,чували ли сте за ясновидец от Овча купел,който няма определена такса и е с циганска жилка.Гледа на име,рождена дата,карти и Таро.Казвал всичко,дори и смърт.

Моя позната е ходила при него и нещата,които е предсказал,са започнали да се случват и то говоря за значими събития-развод,нов мъж...

Ти пак ли започна ходенето по врачки??????

Иначе аз влезнах да питам друго.
Утре се налага да пътувам по маршрут София - Попово /до Търговище/

От Луковит ще отбия към Бяла Слатина за да ходим при някаква жена там, от която имало доволни, Геновева май се казваше, не знам, моята приятелка урежда нещата там.
Та искам да питам по този маршрут има ли някакви гледачки при които можем да се отбием - около Плевен, Луковит, селата там, Търговище, може и Шумен
нямам време да чета и търся, не съм следила темата отдавна, затова питам направо, за да не се мотам
Благодаря предварително Simple Smile

# 459

Ти пак ли започна ходенето по врачки??????

,

Когато лекарите не могат да помогнат,се налага.

# 460
Здравейте.
Опитах се да намеря Ейваз Чакър /Ходжата от Долни Воден/, но неуспешно за съжаление. Тъй като нямах телефонен номер, отидох на място, но там нямаше никой. Беше 18.00ч, а в последствие разбрах, че той приема до 17.00ч, но причината явно не беше тази... Хората наоколо, които попитах ми казаха, че от близо година го няма- едни казваха, че в София, други- че е заминал в чужбина, трети- не знаеха къде е...
Дали някой тук има информация за него и как мога да го намеря... Thinking
Благодаря предварително!

# 461
  • София
Някъде назад във форума писаха,че той заминал да живее в Испания.Дори си спомням,че майка му го е казала.

# 462
Жалко, значи няма как да го намеря скоро... 
Ulusoys sunshine, мерси много за инфото, все пак Hug

# 463
  • София
Не съжалявай,той и без това е вятър работа.Е зависи за какво става на въпрос.Ако е за разваляне на магия,категорично не става Naughty newsm78

# 464
От Овча купел е Кеазим ходжа-взима по 50 лв.
Пиша за да потвърдя, че стана нещо, което наскоро Ани от Пловдив ми каза...съвпадение или случайност, но стана точно както казаха звездите  Grinning
Ще чакам и за другите неща и пак ще пиша.
Яд ме е на цеца, че е взела 30 лв. на момичето, заради приятеля й....май няма да отида при нея
Относно Кръстова гора-чудесна идея. Ходих и до едно манастирче в с. Златолист... помолих се за нещо свързано със здравето ми-невероятно-днес се чувствам доста добре(пу-пу да чукам на дърво и да не чуе дявола). Минали са само 4 дни-невероятно е !!!  Peace Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт