Ясновидци/врачки - тема 19

• 176 463
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, извинявам се, че "развалям" дискусията, но пак да питам, чували ли сте за Антоанета или Анелия Конярска, гледа по име и рожденна дата и допълва с карти. Много странна жена...

# 526
Благодаря на хората, които изразиха  в темата подкрепа, както и на тези, които го направиха на лични и изобщо на всички мислещи хора.

Изразявам пълно съгласие с това да продължим с писане по темата на форума.Който не ме долюбва,преобилно изрази вече позицията си.Спокойно, ако на някой това  му е важно, отбелязъл си е, та ...толкоз.

Междувременно, някой ме пита за туркиня в " Дружба" -извинявам се, покрай фарса тук, забравих кой  беше-та, знам за такава, помня  бегло името само-мисля, че беше Нуртем/Нуртен....
Много комерсиално...чака се дълго, без спазване на часове в хола й, докато гледа,постоянно става да отваря вратата на следващите клиенти.Нямам телефон или адрес, след посещението тогава ги изтрих.

# 527

Междувременно, някой ме пита за туркиня в " Дружба" -извинявам се, покрай фарса тук, забравих кой  беше-та, знам за такава, помня  бегло името само-мисля, че беше Нуртем/Нуртен....
Много комерсиално...чака се дълго, без спазване на часове в хола й, докато гледа,постоянно става да отваря вратата на следващите клиенти.Нямам телефон или адрес, след посещението тогава ги изтрих.

Нуртенечето щом отвори уста, започва да плещи небивалици. Още от първото изречение я разбрах, но от страх да не ми направи някоя турска магия за отмъщение, си замълчах. Преди доста години беше, но и тогава 30 лева си бяха цифра.

0888974857, ако не го е сменила.

# 528
Здравейте! Моля ви, дайте отзиви за Теменужка от Пловдив! Познава ли наистина? Бихте ли ми препоръчали и някой друг в града?

# 529
Алооооооооооооооо, балоните! Девойки и тук-там младежи, апелирам - моля ви престанете!
Много се разводни темата, пък и малко дразнещо е вече, дори и за мен!
Сега да споделя и аз! Знаете, че съм си фен на една, който ме е чел ще разбере, пък и може в публикациите ми да провери, но съм си правила хороскопи и при Ани! Ани позна и беше права за нещото, което очаквах да се случи със сигурност/100%/, да не говорим че го чаках с "четири очи"! Тя каза твърдо НЕ! Тогава бях изненадана от отговора й, и ако трябва да съм абсолютно честна, просто не й повярвах! Да, ама не! Познава си жената, като стой та гледай! Остава надеждата за догодина, да сме живи и здрави, ще видим!
Хайде, всичко добро от мен!   bouquet

# 530
  • София
От няколко дни се опитвам да се свържа с Марина на Графа. Разбрах, че е добра за здраве, но никой не вдига  newsm78

# 531
От няколко дни се опитвам да се свържа с Марина на Графа. Разбрах, че е добра за здраве, но никой не вдига  newsm78

Вероятно е в отпуск.Имаше и някакви дни, в които не работи, съответно секретарката й също не е там и не вдига телефона.

# 532
И друг път съм питала, надявам се, че не отегчавам никого, но моля - ако някой знае дали Валерия Христова отново ще започне да приема - нека сподели.

# 533
И друг път съм питала, надявам се, че не отегчавам никого, но моля - ако някой знае дали Валерия Христова отново ще започне да приема - нека сподели.

Моя приятелка е успяла да се свърже по телефона и са й казали, че все още не работи за неопределено дълго време.

Ти имаш ли лични впечатления от В.Христова -интересува ме не восъколеенето й, а дали, в случай, че ти или твой познат, я е посещавал, нещата, които му е предсказала, впоследствие реално са се сбъднали?

Опитах се да си съставя мнение за нея, но в интернет прелива от адски противоречиви отзиви, както й твърдения, че е в родствени отношения с Мария Мъглова и/или Светлина.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 18:13 от ryannn

# 534
  • Под Слънцето
Тъй ..отправям покана за компания  в петък сутринта за разходка. Дестинация - Хасково. Тръгвам от Варна към 6 сутринта.

# 535
Моя приятелка е успяла да се свърже по телефона и са й казали, че все още не работи за неопределено дълго време.

Ти имаш ли лични впечатления от В.Христова -интересува ме не восъколеенето й, а дали, в случай, че ти или твой познат, я е посещавал, нещата, които му е предсказала, впоследствие реално са се сбъднали?

Опитах се да си съставя мнение за нея, но в интернет прелива от адски противоречиви отзиви, както й твърдения, че е в родствени отношения с Мария Мъглова и/или Светлина.
[/quote]

Преди две години ходих при нея с  няколко конкретни въпроса. Относно здравето ми - даже не я попитах, а тя сама ми каза "Имаш болки в гърба, но няма да се оправиш съвсем - само поддържащи упражнения и масажи, но не е страшно, не е сериозен проблем" - това е абсолютно точно. Другият ми въпрос беше относно работата на мъжа ми - кога ще започне - тя ми каза, че през годината ще има два обекта и на двата ще е трудно да си вземе плащанията, ще има забавяне, но ще ги получи. Това също се оказа вярно - с отклонение от месец позна даже кога ще започне. Питах я за едни вземания на задържани пари по гаранция - и там позна - каза ще ги получите, но ще ви задържат малка сума /получихме ги и задържаха сума точно колкото тя каза/! Питях я за дело за наследство, което бяхме завели с роднини - адвокатът ви мотае и след две години загубено време ще наемете адвокат - жена, която ще ви помогне. Относно 2-те години и адвокатът-мошеник позна. Наехме адвокат жена и заведохме далото, но засега още е рано за резултат - тези дела се точат с години...
Това бяха основни неща, за които отидох при нея. И много ми се иска пак да имам възможност да се срещнем, защото тя е наистина позитивна жена, която те зарежда с енергия. С много хубави впечатления съм и от двете ни срещи...

# 536
Някой да даде точния адрес на Цеца към настоящия момент.

# 537
  • Sofia
Влизам, сядам да чета за ясновидци, попадам на скандал.........Какъв е този сайт и тази тема?  newsm78 Какви обиди само!
Интересното е, че са изтрити постове на MayyaI, но обидирте са запазени?!
Много лесно е да обидиш някого и да го пратиш да се лекува! А ти за къде си с това безобразно държание в сайта? Освен, че отдавна не си писала на български, явно и отдавна не си общувала ЦИВИЛИЗОВАНО!
ancholina, чета от време на време този форум, ами ти си на всяка манджа мерудия, ама много миришеш!
А за ryannn не е за коментар.
Личи си, че гореизброените използват този сайт за психотерапия. Сбъркали сте мястото!
и не си позволявайте да гоните хора от тук!Не сте собственици на сайта! Не се опитвайте да манипулирате мненията на хората за ясновидците! Хората могат сами да преценят как стоят нещата в тази тема!
Уважавайте, за да ви уважават! Не можете да обиждате и да очаквате да няма реакция от другата страна.
Не знам защо още съществува темата.  newsm78

aleksvideva, тук от доста години е само заяждане и нищо друго!

Що ли пък да не те докладва някой за лична обида и непристойно поведение а?
И си позволяваш да наставляваш кой какво да прави ,дали да гони такива като теб.
Не се изживявай толкова насериозно, не си!
И си затваряй.......да не казвам грозна дума. Няма кой да ти мълчи.

# 538
Дами,получих от моята позната телефона на въпросния ясновидец от Овча купел.Казва се Вальо.Някой иска ли да дойде с мен?За първи път изпитвам страх.

# 539
Какъв е този Вальо, на какво гледа и колко взима?

Мерси

Общи условия

Активация на акаунт