Ясновидци/врачки - тема 19

• 176 452
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
Не знам на какво гледа въпросния Вальо,вземал-колкото оставиш.

# 541
Имаш ли малко повече инфрмация, на колко е години прилизително, защото съм чувала за един, дето е абсолютен шарлатанин.

# 542
Нямам никаква представа на колко години е.Знам,че е от цигански произход.Всъщност,гледал на кафе,обикновени карти и таро.

# 543
ancholina, аз бих те придружила, че в последно време ми се ходи по такива места, ама ромски произход и таро нещо трудно ми се връзват. На твоята приятелка познал ли е?

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 14:30 от dorryg2002

# 544
Преди известно време всички бяха подпалили по MR MORRISON   , какво стана, че не следя темата, тогава се коментираше, че всичко познавал. Сега имам нужда, струва ли си да му пиша ?

# 545
ancholina, аз бих те придружила, че в последно време ми се ходи по такива места, ама ромски произход и таро нещо трудно ми се връзват. На твоята приятелка познал ли е?

Нищо не мога да кажа за него.Преди малко му звъннах по телефона,но не отговори.

Моята  позната е доволна от него.Не се ангажирам с мнение,защото не съм го посещавала.

# 546
Преди известно време всички бяха подпалили по MR MORRISON   , какво стана, че не следя темата, тогава се коментираше, че всичко познавал. Сега имам нужда, струва ли си да му пиша ?
При мен, не позна

# 547
Поне за сега от това, което каза няма нищо вярно. Ако се обърнат нещата все пак, ще пиша>

# 548
Здравеите момичета,чета ви одавна без да пиша.Почервала съм информациа от темата която ми помогнала.Днес на този голям хриянски празник искам да споделя с вас какво ми помогна през годините докато се'' борих'' с негативните енергии сторени на семеиството ми .Преди 5 години  ни изгни реколтата така от нищтото, започнах да се ровя в интернет за информациа .Сега като го пиша изглежда толкова лесно и просто ,но беше голяма агониа. Същата година отидохме до Соколскиа манастир и черквата  св. Троица в Асеновград.И на двете места се помолих от сърце с мои думи.И кълбото започна да се разплита,преди това изпитание ходих на черква  на големи христански празници и толкова.Сега за мен Господ ,св.Богородица и всички небесни сили и светии са наша опора и помощници в всяко житеиско изпитание.През всичките тези години сърцето само ме водеше по черкви и манастири ,и след изкрена молитва и молба ми се пращтаха  хора и пътищта да  ми помогнат .Ходила съм и да ми гледат и извода които си направих са себе си и е че от нас зависи дали на този които ни гледа ще се "даде" пълна информациа за нас.Когато се молиш от сарце и душа ,когато се опитваш да бъдеш по додър,когато направиш "ревизиЯ на ценностната си система нещтата бавно си идват на мястото.Винаги при изпитание или трудност отивам на черква или в къщи се моля пред някоя от иконите в къщи. Чета си молитви, и тарся помош за дадениа проблем от конкретен светиа.В интернет има доста информациа има и една книжка 'Кои светец за какво помага'.НА  Аязмото на гроба на св Иван Рилски има една плоча на която е написано''Поискаи и ще ти се даде.Потърси и ще намериш. Почукаи и ще ти се отвори.'' Мили момичета далеч съм от мисълта да раздавам непоискани съвети,ако това което съм споделила помогне на някоя от вас ще бъда много щастлива ако ли не подминете написаното от мен. Бъдете благословенни и нека Господ ви покаге път и начин да разрешите проблемите си. Извинявам се за правописа,НА 'ти' съм с техниката.  bouquet

# 549
Здравейте,момичета.

Исках да ви кажа за въпросния Вальо-приема само и единствено познати.Не успях да го се запиша.Отказа ми.

# 550
Здравейте,момичета.

Исках да ви кажа за въпросния Вальо-приема само и единствено познати.Не успях да го се запиша.Отказа ми.

Да отгатваш само на познати...
Не се коси, Ани!

# 551
# 552
Момичета, обмислям дали другата събота или неделя да не отида при леля Искра. Има ли желаещи да ходим заедно, тръгване от София?
Звънях й, но каза, че вече не гледала по телефона. Не разбрах защо обаче.

# 553
  • Под Слънцето
що ли? щото трудно се инкасират суми при гледане по телефон..

# 554
що ли? щото трудно се инкасират суми при гледане по телефон..

Според мен някои хора прекаляват и злоупотребяват.

Общи условия

Активация на акаунт