Ясновидци/врачки - тема 19

• 175 142
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Мога да препоръчам ясновидката Рени Атанасова. Преди години каза нещо за детето ми, което след време се случи точно така. Това, което ни предсказа продължи 4-5 год. но следвахме нейната препоръка и нещата завършиха слава богу добре. Тази случка е вече зад гърба ни, но аз наистина съм впечатлена, че толкова точно позна това събитие.

# 617
  • София
Много полезна статия! Благодаря! Hug

# 618
  • София
Мога да препоръчам ясновидката Рени Атанасова.
Че се шегувате, ясно, ама чак пък толкова? newsm78

# 619
Здравейте   bouquet ,
Искам да попитам - Ани (или Анелия) астроложката с интернет страницата от Пловдив и тази Ани пак от Пловдив (на бул. "Васил Априлов"), за която намерих, че гледала на кафе - една и съща личност ли са? Защото ми се струва, че астроложката я видях и в темата за черния списък, а гледам, че я има и тук в гласуването, т.е. харесвана е,  и се обърках ...  Embarassed

# 620
И аз вчера изпратих запитване по имейла на Анелия от Пловдив, а още нямам  отговор? SadЗнае ли някой до колко дни идва отговор от Анелия?

# 621
И аз вчера изпратих запитване по имейла на Анелия от Пловдив, а още нямам  отговор? SadЗнае ли някой до колко дни идва отговор от Анелия?
На мене въобще не ми отговори.

# 622
Е как така?
Чудя се дали да не и звънна по телефона newsm78 Rolling Eyes

# 623
Уж щяха да ме уреждат за Недялка от Първомай, но не си била давала телефона. Някакви впечатления?

# 624
Уж щяха да ме уреждат за Недялка от Първомай, но не си била давала телефона. Някакви впечатления?

Ако става въпрос за Първомай, Пловдивско, няма смисъл да си губиш времето.

# 625
  • София

Ако става въпрос за Първомай, Пловдивско, няма смисъл да си губиш времето.

И аз чаках отговор. На баба ми роднина има земи в с. Искра, до сега нямаше връзка с нея, че лятото ходи на вила някъде по Родопите, върнаха се, пита я , но тя не е чувала. Това, че не е чувала, нищо не значи, ама....

# 626
  • София
А момичетата от и около Хасково или някой посетил я няма ли да се включат относно Светлана Христакиева?

# 627
  • София

[/quote]
[/quote[/quote]
От колко време чакаш?

# 628
А момичетата от и около Хасково или някой посетил я няма ли да се включат относно Светлана Христакиева?

Май месец ходих и при нея, сроковете й обаче са далече още. Имала съм магия, не съм ходила да я разваля.
За нея ли по-напред в темите ставаше въпрос, че иска трицифрени суми за разваляне?

А относно Ани от Пловдив, си мисля, че й се е случило едно много хубаво събитие и може би затова се бави, обаче при мен нещата относно нейните прогнози се бавят нещо.

# 629

Май месец ходих и при нея, сроковете й обаче са далече още. Имала съм магия, не съм ходила да я разваля.
За нея ли по-напред в темите ставаше въпрос, че иска трицифрени суми за разваляне?

А относно Ани от Пловдив, си мисля, че й се е случило едно много хубаво събитие и може би затова се бави, обаче при мен нещата относно нейните прогнози се бавят нещо.
To й се случи преди немалко време вече.

Общи условия

Активация на акаунт