Ясновидци/врачки - тема 19

• 175 141
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Получих отговор от Анелия - "Съжалявам, но аз съм астролог не мисля че във вашия случай бих била полезна. Може би някой ясновидец ще ви помогне."
Извинявай но ти за какво я пита? Embarassed Embarassed EmbarassedАко не е тайна де Embarassed
Аз относно работа и зададох въпрос-дали ще започна някъде?

# 661
Получих отговор от Анелия - "Съжалявам, но аз съм астролог не мисля че във вашия случай бих била полезна. Може би някой ясновидец ще ви помогне."
Извинявай но ти за какво я пита? Embarassed Embarassed EmbarassedАко не е тайна де Embarassed
Аз относно работа и зададох въпрос-дали ще започна някъде?
За взаимотношенията между мене е сина ми.

# 662
Здравейте, интересувам се от добър ясновидец или астролог в Стара Загора. Четох доста от старите теми, но в анкетата срещу имената на старозагорците нямаше гласове. Моля някой да ме насочи. Благодаря Ви!

# 663
  • София
А насочи ли те към някой или пак стана :' проблема на давещия се в ръцете на самия давещ се" ?

# 664
А насочи ли те към някой или пак стана :' проблема на давещия се в ръцете на самия давещ се" ?

Това ми отговори само. Странно, много странно. Това са неща, които и на карти се виждат, и в хороскопа също. Несериозно звучи да ме метне на някой друг. Може би трябваше да я помоля да ми препоръча някой. Уфффффф, писна ми!

# 665
  • София
Не знам какво да кажа. Може и да е за добро, че знаш ли какъв ще ти препоръча? Успех и благодаря за отговора.  bouquet

# 666
Здравейте колеги по интереси.Мислех.че определено ми хлопа дъската дето ходя по разни гледачки,но тук виждам много съмишленици ,та взех да се успокоявам.Явно не съм сама и това ме радва.Във Варна съм посетила доста и няма такава дето да съм на 100% доволна.Ако някой е открил някое съкровище да дава координати Crazy

# 667
на колежките от София мога да кажа,че чух за някаква жена в Нови Искър ,то било кв. на София,много добра била и не взимала никакви пари

# 668
на колежките от София мога да кажа,че чух за някаква жена в Нови Искър ,то било кв. на София,много добра била и не взимала никакви пари
Може ли малко повече информация?

# 669

Хайде жокерче де! Имам мои хора там.

# 670
# 671
Добро утро на всички!  За тези от Варна в аксаково .. Неуспешен опит за намиране на някоя ясновидка а разбрах че имало уж .. Sad newsm78

# 672
 За жената от Нови Искър мисля че се казва Марина ,но не съм сигурна .Предполагам че ще я знаят там .А относно другата от Аксаково ходих ,много ме зарадва  с прогнозата си ,но още няма резултат.

# 673
# 674
Ima li nqkoi ,koito e hodil pri taq Beatris?Do kolkoto razbrah priema v Sofiq i gleda na kafe i dava6 samo 5 lv.Za men mi e dosta dale4ko,puk i nqmam put natam,neka koito q poseti ot forymkite ,da spodeli vpe4atleniq.Az drygata sedmica 6te se konsyltiram po skaip s Mr.morrison i 6te spodelq s vas dovolna li sum ili ne newsm03 .Hybav den vi jelaq ,momi4eta!

Общи условия

Активация на акаунт