Отговори
# 195
Жани!   love001
Малко информация за предстоящите снимки на "Приливи и отливи"...

Цитат
Thanks to Ilona for the info
"Ok, for who wants to visit the set. The villa where the trailer was shot and where probably the outside shootings will be is in Tuzla, between Posthane Mh and the business peninsula. Rauf Orbay Cd, Saglik sokak, first house on left side. Tuzla is on the Asian side of Istanbul close to Sabiha Gökcen Airport.

It helps if you know Istanbul
С Гуги...
Скрит текст:
Благодарение на Илона за инфо
"Ok, за които иска да посети снимачната площадка. Вилата, където е бил застрелян на ремаркето и където вероятно външните стрелби ще е в Тузла, между Posthane Mh и бизнес полуостров. Рауф Orbay Cd, Saglik Sokak, първата къща на лявата страна . Тузла е в азиатската част на Истанбул в близост до летище Сабиха Гьокчен.

Той помага, ако знаете Истанбул

Добре дошли на всички нови момичета! bye

# 196
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Joy Joy
Не съм у другите теми бе бабиното,търся на Проф една статия,че и бях обещала ,едно изказване от Аксой бей,и междувременно семейния албум ровя,ама Влъх имаме я тая снимка,ама без Аблата,че много слабеем като я видим нея,оти ни се отщява храната със седмици  Mr. Green

# 197
# 198
поопекал се е Влъхле  Mr. Green

ми да готви се за сватбата ви  с Мечо  Mr. Green

Миленче трябваше да идеш с него да му пазиш сянка  Mr. Green

# 199
Снежииии Hugей ти момичето бе

Габче   love001  love001  love001

# 200

ами реших да го оставя да си спретнат коч парти  Mr. Green все му се карам за дължината на шортите  ooooh! викам му слагай колкото се може по къси той глей го опъва се  ooooh!

# 201
  • У Диспансера ...♥♥♥
My brother gave this to me
Аталайчо се фука нещо ,и снимал гривната на батко си  ooooh!

# 202

Ча е подарил гривната на Аталай,затова пращи туитъра  Grinning Grinning GrinningрадвЪ сЪ детето от аби е

# 203

ами реших да го оставя да си спретнат коч парти  Mr. Green все му се карам за дължината на шортите  ooooh! викам му слагай колкото се може по къси той глей го опъва се  ooooh!

Той не иска другите жени да му се наслаждават затова слага килотите  Stop а при тебе остава само по парфюм...  Grinning и да му кажеш че съм му сърдита където ме е блокнал у тиутъра  Joy

# 204
  • София
Добра нощ,красавици,аз съм на планина,нета бавен,ама да се запиша в новата тема,ще пробвам да почета,ама дали ще успея?!....
Рени  bouquet,благодаря,че винаги си на пост за нова тема,благодаря
До после.....евентуално Hug

# 205
  • Още у мъглата ...

Ча е подарил гривната на Аталай,затова пращи туитъра  Grinning Grinning GrinningрадвЪ сЪ детето от аби е

Брех и аз се дзверих, дзверих на снимката у туити да разбера що е то, а то кво било  ooooh! Joy

# 206
като видя мъжо  Whistling

# 207
  • в подножието на планината
Ехооо, wavey какви ги вършите... Laughing

Лудостче, Hug
Скрит текст:
Моите съболезнования, миличка...дано да имате силата да понесете тази огромна болка... Cry Hug

Снеже, Hug много ни липсваше... Heart Eyes

# 208

Брех и аз се дзверих, дзверих на снимката у туити да разбера що е то, а то кво било  ooooh! Joy

питай бе джанъм  Hug Hug Hug

# 209
Снежииии Hugей ти момичето бе

Габче   love001  love001  love001

Тц...не мога да я видя...сори...или е от флашката,или от туиръра  newsm78 Ама аз видях поне 3 нови снимки на Хазалчето...голяма сладурка е... thumbsup
Една истина от фейса... tooth tooth tooth
Скрит текст:

Звезденце!   love001

Общи условия

Активация на акаунт