Отговори
# 180
Лудосче  Cry Cry Cry
Скрит текст:

# 181

Снежииииииии  Hug Heart Eyes
Хайде добре си се завърнала  Hug

И аз се радвам,че съм отново у дома...много ми липсвахте,но издържах около 2 седмици,ама се нагледах на АФК...даже изгледах 6,7 и 8еп. на ПЕ...успях...Трябваше да го направя,за да дам шанс на Ча в новия му проект.Ще успее той...трябва! bishopСъщото се отнася и за Хазалчето...много е сладка с новата си визия  newsm10 В понеделник в 19ч.пак спретват ТТ в нейна подкрепа.А Хазатайските фенове са неуморни ...пълнят ми душата  smile3501
Веси! wavey

Някоя мома/от друга тема/ ви ядосва...проблема си е нейн.Хич не се връзвайте на тези неща...не си струва.И аз се поогледах в другите сходни теми,ама тук си ми е добре...

Снежи  Hugхошгелдиниз къз  Hug Hug Hug

# 182
  • София !
Лудосче , много съжалявам за загубата  smile3518 . Бъдете силни  Confused Hug Hug

# 183

Весенце тамън отваря ресторанта и ще го посетиме уж сме отишли да хапнем само ама няма да уточняваме какво  hahaha

Какво блюдо ще си хапваме само  eat  hahaha hahaha hahaha

# 184
# 185

Весенце тамън отваря ресторанта и ще го посетиме уж сме отишли да хапнем само ама няма да уточняваме какво  hahaha

Какво блюдо ще си хапваме само  eat  hahaha hahaha hahaha
ама трябва да го ощипеме първо че да не ни приседне  Joy пу аз си заплювам мустака  Twisted Evil

# 186
  • Пловдив
 newsm10 да не ви изпусна.

# 187
  • Още у мъглата ...

Екстра сенската невероятно е.....толкова истинско...безкрайност Heart Eyes вече ми краси десктопа Laughing

Феичка  Hug добре дошла  Grinning
Да, безкрайна любов  Heart Eyes
Екстра сенската иначе е и Габи   Grinning

# 188
поопекал се е Влъхле  Mr. Green

# 189
# 190
и от мен на новите попълнения У диспансеро  welcome welcome welcome

тоя най-в дясно ким е  newsm78 newsm78 newsm78

# 191

ми да готви се за сватбата ви  с Мечо  Mr. Green

# 192
Бабушкеро нерде си мЪ джанъм WinkстигЪ за'ождай у другите теми Hug

# 193

ми да готви се за сватбата ви  с Мечо  Mr. Green
гледам аз че са се сприятелили нещо двамката  Mr. Green да не излезеш кумица накрая покрай него  Mr. Green

# 194
  • Още у мъглата ...

Снежииииииии  Hug Heart Eyes
Хайде добре си се завърнала  Hug

И аз се радвам,че съм отново у дома...много ми липсвахте,но издържах около 2 седмици,ама се нагледах на АФК...даже изгледах 6,7 и 8еп. на ПЕ...успях...Трябваше да го направя,за да дам шанс на Ча в новия му проект.Ще успее той...трябва! bishopСъщото се отнася и за Хазалчето...много е сладка с новата си визия  newsm10 В понеделник в 19ч.пак спретват ТТ в нейна подкрепа.А Хазатайските фенове са неуморни ...пълнят ми душата  smile3501
Веси! wavey

Скрит текст:

Някоя мома/от друга тема/ ви ядосва...проблема си е нейн.Хич не се връзвайте на тези неща...не си струва.И аз се поогледах в другите сходни теми,ама тук си ми е добре...

Хич не се и ядосвам, интернетът е затова, за да си взимаме информация от тук от там, едно голямо село, в което щъкаме всички  Grinning
И изворите за инфо са безбройни  Grinning

Жани  Hug

Общи условия

Активация на акаунт