Отговори
# 285
  • У Диспансера ...♥♥♥
За Аксой бей,че той нямало феновете да му казват за ПЕ ставаше въпрос,ама на английски беше и сега ровичкам за нея,ама то е ясно аз тука в темата смятам да я сложа,придружена с една хубава моя клетва за него  #2gunfire #2gunfire

# 286
Да оправим малко вкуса

">#at=60[/video]

Хайде лека нощ и сладки Чатайски сънища, красавици! Hug newsm46 Sleeping

# 287
  • У Диспансера ...♥♥♥
Снежи, Hug прочетох, че си гледала ПЕ...как успя?... ooooh! аз не мога и това е... Rolling Eyes Виж, с трейлъра на Прилив и отлив нямах никакъв проблем... Laughing
Оооо пари да ми дават не го гледам,аз само от снимките ми иде му строша главата на Емко,кво остава да го гледам  ooooh!
Гъбке,песента ще я имаш във ФЕмирски клип  Peace

# 288
За Аксой бей,че той нямало феновете да му казват за ПЕ ставаше въпрос,ама на английски беше и сега ровичкам за нея,ама то е ясно аз тука в темата смятам да я сложа,придружена с една хубава моя клетва за него  #2gunfire #2gunfire

е баш тая я немам   Joy Joy Joy Joy Joyчакам с нетърпение клетвата Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 289
# 290
Снежи, Hug прочетох, че си гледала ПЕ...как успя?... ooooh! аз не мога и това е... Rolling Eyes Виж, с трейлъра на Прилив и отлив нямах никакъв проблем... Laughing
Оооо пари да ми дават не го гледам,аз само от снимките ми иде му строша главата на Емко,кво остава да го гледам  ooooh!

Дойде ми времето...обаче се убедих с очите си,че липсваше ФЕмирската нежност...Хазатайската химия  newsm10

# 291
  • Още у мъглата ...

Йеее, Ирка  Hug, страхотно, много се радвам  Heart Eyes

А за ПЕ и аз съм като теб, даже и след време, когато ми поутихне тази ФЕмирска лудост (не знам кога Mr. Green) пак няма да искам да го гледам, не ща да си предизвиквам тормоз, не съм мазохистка  Rolling Eyes

# 292
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes
Не мога си го причиня аз,от теб Снежи не съм го очаквала  Mr. Green
Аз?  Да се откажа от ФЕмир,туй никога не мой стана ,колкото и време да те няма,аз си стоя твърдо зад убежденията  Heart Eyes Heart Eyes

# 293

Дойде ми времето...обаче се убедих с очите си,че липсваше ФЕмирската нежност...Хазатайската химия  newsm10

[/quote

Снежи къз Hug

# 294
  • Още у мъглата ...

Жани  Hug Една от любимите ми песни от сериала, винаги ми напомня за кадрите в болницата, като даваха как Фери храни Емко, помага му да се раздвижва ...  Heart Eyes
Ох, оправих си вкуса  Laughing

# 295
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе аз от няколко снимки тука,че ако е пред мен ще го удуша,кво остава го гледам ,и той пикльо,ми кажи твърдо не като мъж бе,пфууууу как можа и ти в батака с тях,баси гаврата с феновете и той участник в нея пфуууу  ooooh!

# 296
  • У Диспансера ...♥♥♥
Много ми е сладка тази  Heart Eyes

# 297
  • У Диспансера ...♥♥♥
  Кога е гледал Фериха така,колкото и да е бил ядосан  Mr. Green

# 298

Жани  Hug Една от любимите ми песни от сериала, винаги ми напомня за кадрите в болницата, като даваха как Фери храни Емко, помага му да се раздвижва ...  Heart Eyes
Ох, оправих си вкуса  Laughing

видиш ли кЪк тЪ лекувам аз  Blush

# 299
Абе аз от няколко снимки тука,че ако е пред мен ще го удуша,кво остава го гледам ,и той пикльо,ми кажи твърдо не като мъж бе,пфууууу как можа и ти в батака с тях,баси гаврата с феновете и той участник в нея пфуууу  ooooh!
newsm10

Общи условия

Активация на акаунт