Отговори
# 300
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Първо още веднъж Лудосче, съболезнования за брат ти! Sad Flowers Rose

Разбрах, че в побратимените ни теми се завъдили аксойки. Mr. Green  Joy Joy
С претенции за права върху постването на копнати от друго място снимки.  Mr. Green Куклички! Добре, че не ходя да пиша там.

Хазал има някакво метаболитно заболяване предшестващо диабета. ИКСИ го знае точно, че май го има същото. Като се върне от Кавала ще каже.

Цяла вечер се влача подире ви. Уж не сте толкова бързи днес, ама аз пък съвсем на градински охлюв се докарах. (Правих торта за утре (днес) и така я оплесках  ooooh!! Дано след няколко часа нещата да изглеждат по-добре, че ми е мъка. Щото утре (днес) малката има рожден ден. Ето ви тортичка по този случай.

Сус бе - 19 нови отговора #Crazy

И като казвам малката, плийз говорим за 20 и ... години, така че без детски картички моля! Laughing

На прясно постъпилите в диспансера - добре дошли!  Hug
Ирче, докато ми търсиш статията, ако ти попадне снимката на Ча с майка му и баща му вземи я качи, че имаше питащи. Пак за тях - бащата на Ча е изселник от Разградското село Бели лом. Селото има собствена фен страница във фейса, ама аз не мога да помогна, ИКСИ (vili6) я знае. Фейсовете на майката и бащата на Ча са заключени, ИКСИ (vili6) и тях ги знае. Grinning Ей тая ИКСИ (vili6) бе, всичко знае! Ловкам я! Heart Eyes

Сега разбрах защо снощи не я намерих тая пуста вила дето снимат Прилива. Аз наблегнах на левия бряг на Босфора, а тя била на десния. Там минах на бегом. hahaha

# 301
  • в подножието на планината
  Кога е гледал Фериха така,колкото и да е бил ядосан  Mr. Green

С поглед шА я убие... Mr. Green

# 302
  • Още у мъглата ...
Абе аз от няколко снимки тука,че ако е пред мен ще го удуша,кво остава го гледам ,и той пикльо,ми кажи твърдо не като мъж бе,пфууууу как можа и ти в батака с тях,баси гаврата с феновете и той участник в нея пфуууу  ooooh!

А как се нервя, като тръгна да търся някоя снимка на Чачи в гуги и напиша Cagatay и хем отивам на изображения и винаги някъде напред излиза някво видео баш с таз  Sick

А той че се изложи, се изложи, ама хлапе, то къв мъж  Mr. Green Пък най-много искал Хазалка да се върне, ша искаш не, ами стойки на глава ша правиш  Crossing Arms

# 303
  • У Диспансера ...♥♥♥
Инак снимката от сватбата стои,какъв пропуск,бържи да я махате,да не вземем си спомним случайно за Ферито  ooooh!

# 304
Heart Eyes Heart Eyes
Не мога си го причиня аз,от теб Снежи не съм го очаквала  Mr. Green
Аз?  Да се откажа от ФЕмир,туй никога не мой стана ,колкото и време да те няма,аз си стоя твърдо зад убежденията  Heart Eyes Heart Eyes

Ирка, пепел ти на клавиатурата...аз да се откажа от ФЕмир...абсурд...просто дойде моментът и го направих...Странното е,че не ми беше гадно...Ама тези серии са без кекс,само гонитба.Това не ме отдалечава на йота от вълшебството Хазатай,а напротив...тласка мекъм тях! Peace

# 305
ади

# 306
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама там пък много хубав бе,пфуууу за Белка как са го скопосали,а за нашта пъпчив повечето време беше  ooooh!

# 307
  • в подножието на планината
Профи, Hug да е жива и здрава дъщеря ти, много щастие и успехи...  bouquet

Лека нощ, милички! Hug

# 308
  • Още у мъглата ...
Ама там пък много хубав бе,пфуууу за Белка как са го скопосали,а за нашта пъпчив повечето време беше  ooooh!

Ами те са се чудили кво да спретнат, онзи де, Аксой  #2gunfire #2gunfire #2gunfire, за да може евентуално проекта да изплува, та явно са ударили на красотата на Чаги и на жълти клюки и пак ..йок  Mr. Green
А при нашето момиче хем пъпчив и дебел Mr. Green и пак страшно обичани  Heart Eyes

Профиии Hug

Жани  Hug Илде  Hug лека  Grinning

# 309

love001  love001  love001  love001  love001
Проф да ти е жива и здрава щерката !!!

# 310
  • София
Кацнах и аз най-сетне  Mr. Green  Hug Hug Hug Я кажете ся кво обсъждаме, че нямам време да чета? И какво става в другата тема Ирче я кажи?  Mr. Green

# 311

А сега,с новата визия,как го приемаш  newsm78

# 312
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е Гъбке ти го изкара супер грозник някакъв  Mr. Green
Проф,аз на моя син бебе викам още тъй че  Mr. Green
Да ти е жива и здрава щерката,зет като мед да ти донесе и да се разбирате много,с няколко внучета,че баба да не заглежда чужди мъже  Hug Hug

# 313
  • Още у мъглата ...
Кацнах и аз най-сетне  Mr. Green  Hug Hug Hug Я кажете ся кво обсъждаме, че нямам време да чета? И какво става в другата тема Ирче я кажи?  Mr. Green

Йоанче  Hug  Heart Eyes
А не може да разказваме, я марш да четеш назад, ние да не сме чичко Филипов да разказваме  Mr. Green

# 314
  • У Диспансера ...♥♥♥
Снежи,харесва ми много на мен,не ми пречи ,че е рошавичък  Mr. Green
Е в 2-ри сезон ми беше най-на сърце,ама се надявам пак да ми го оправят,гледам има подобрение от предишните снимки,че аз се бях отчаяла вече  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт