Отговори
# 510
  • Стара Загора
Привет, момичета  Hug Hug

Имам да чета 6 теми, аз помолих да не са 7 смилили сте се над мен  #Crazy Mr. Green

Аз преживях най-кошмарната почивка в живота си, 7 дни в които детето ми болно 5 от какво ли не  #Crazy #Crazy

Нямах никакъв нет, никакъв достъп до лаптоп камо ли пък време, абе ... не ми се говори  ooooh! ooooh!

Аклиматизирам се още, до после  Hug

# 511
  • в подножието на планината
Аз се отказвам от търсенето на думите на Аксой бей,щот зарад тоз гнидок,останах без очи,и ме заболя главата ooooh!,ако случайно ми се появи както стана преди това,ще ви го постна  Peace

Я, го зарежи тоя...не си струва заради този тъпанар... Peace

# 512
То ако беше ново досега да е гръмнала пресата Laughing

Дени добре си дошла Hugсъжалявам за развалената ти почивка Rolling Eyes виж 1 стр за субовете Hug

# 513
незнам колко е ново но и това е писано

Adli tıp sonuclari açıklanmis cagatayin kaninda da uyusturucu madde varmış.

# 514
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кой тоя бе Влъх,я ми дай да го видя аз  Naughty

# 515
Бъни Hug
Скрит текст:
остави я таз от предишната тема ooooh! таз ме изяде на скайпа а сега и на лични ама аз не я отразявам Laughing

# 516
еее затрих го,чакай сега ще го потърся пак

# 517
  • Варненска клюкарка
Çagatay Ulusoy ve hayranlarına kötü haber. Ünlü oyuncunun Adli Tıp da yapılan testlerinde uyuşturucu çıktı. Rapor savcılığa gönderildi

тука нещо не ми харесва което го преведе гуги  ooooh!

Верче, Hug тоз хабер отде изскочи... Rolling Eyes теста за наркотици на Чаги излязъл положителен и бил пратен в прокуратурата... ooooh! не приключи ли вече цялата тази история... ooooh!

Ако не е пускавица от някой Хазалин фен това пък на- тези дни липсват новини и сами си ги правят някои хора Crazy Не знам защо, но си мисля, че след онзи ужас, който преживя, едва ли би се забъркал с тази гадост отново, та това за малко да му струва кариерата и 6 години от живата му- за такава евентуална присъда се говореше....но кой знае.

# 518
ей го

Emrullah Erdinc ‏@emrullaherdinc 1h

Çagatay Ulusoy'un testleri daha önceden gözaltına alındığında yapılan testler yargılama sonucunda oyuncuya tedavi olması şartı getirilir

# 519
ей го

Çagatay Ulusoy'un testleri daha önceden gözaltına alındığında yapılan testler yargılama sonucunda oyuncuya tedavi olması şartı getirilir

Çagatay Ulusoy ve hayranlarına kötü haber. Ünlü oyuncunun Adli Tıp da yapılan testlerinde uyuşturucu çıktı. Rapor savcılığa gönderildi

# 520
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И на мен не ми се вярва. Ако беше свързан със сегашната операция името му шеше да е в челото. Медиите изпоснимаха всички, които бяха заведени за вземане на проби. Надничам в туитъра на една турска селска клюкарка, последната му публикация е от преди 9 минути, а преди час е споделил нещо за обръщението на Кенан Имирзалъолу в туитър и фейсбук. Ако имаше нещо такова нямаше да го пропусне.

Привет на всички! Hug

# 521
  • в подножието на планината
Клодиии, Hug де хойкаш...да не гледаш някой друг сериал... Laughing

Дени,  добре си дошла. Hug

Беллора,  Hug и аз не вярвам, но както си написала - кой знае... Rolling Eyes

# 522
йетер бе  Naughty 20 страници нищо смислено за сериала  hahaha  не моя ва настигна ей ши ви дърпам ушаците  Naughty Влъх,много ми е хубав мъжо с бебо  Heart Eyes

# 523
Илда Hug
Скрит текст:
Тц вчера не ми беше добре.

Булкаааа Hug Naughtyа твойто мъж пък кво има общо с коментарите по филма та е пльокнат тук Mr. Green

# 524

гюзел бе ашкъмчетооооооо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт