Отговори
# 495
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еееее разгеле,да разбера,че тази била от актрисите,верно бе сега се сетих,тя се появи в 2-3 епизода,дето и било даже и мъчно за Фериха ,на Хандела дружка ,аз питах преди няколко теми ,ама никой не ми отговори,е на аз кво търся ,кво намирам значи  Sick

# 496
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бе я гледах...ама нищо не сЪкивах... Sick

Мерси на све!  bouquet Hug  bouquet
Нема да питам повече...връщам се да преговарям... Laughing

# 497
Края на 31 началото на 32 оригинални е предложението да си плати дълга Peaceа боксерките низнам в кой са Laughing

# 498
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ем аз нали ви казах бе,по бтв номерата 24-25  newsm78

# 499
  • У Диспансера ...♥♥♥
Joy Joy Joy

# 500
хехех..Тук ми мяза на агент на Бонд  Sunglasses

# 501
абе баш си е като Том Круз в мисията невъзможна  Joy

# 502
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не бях я виждала тая  newsm78

# 503
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 504
  • в подножието на планината
Какво се чудите тука... newsm78 пак Емко е на дневен ред... Mr. Green

Това, което търсите е в 31 - ви оригинален епизод към 40 и някоя си минутка... Laughing

# 505
  • Варненска клюкарка
Какво се чудите тука... newsm78 пак Емко е на дневен ред... Mr. Green

Това, което търсите е в 31 - ви оригинален епизод към 40 и някоя си минутка... Laughing

И аз сега погледнах преведената 31-ва серия, която имам- на 47-48 минута... Ей прочуха му се и гащите арманските

# 506
  • в подножието на планината
Çagatay Ulusoy ve hayranlarına kötü haber. Ünlü oyuncunun Adli Tıp da yapılan testlerinde uyuşturucu çıktı. Rapor savcılığa gönderildi

тука нещо не ми харесва което го преведе гуги  ooooh!

Верче, Hug тоз хабер отде изскочи... Rolling Eyes теста за наркотици на Чаги излязъл положителен и бил пратен в прокуратурата... ooooh! не приключи ли вече цялата тази история... ooooh!

# 507
  • У Диспансера ...♥♥♥
Çagatay Ulusoy ve hayranlarına kötü haber. Ünlü oyuncunun Adli Tıp da yapılan testlerinde uyuşturucu çıktı. Rapor savcılığa gönderildi

тука нещо не ми харесва което го преведе гуги  ooooh!
Кво стана бе ,кви са тия работи,какви съдебни тестове за наркотици бе ,докладът бил изпратен до прокуратурата ,това ново ли е бе Влъх,да не е от преди нещо  #Crazy

# 508
някакъв го беше написал в туитър от преди 1 час е

# 509
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз се отказвам от търсенето на думите на Аксой бей,щот зарад тоз гнидок,останах без очи,и ме заболя главата ooooh!,ако случайно ми се появи както стана преди това,ще ви го постна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт