Отговори
# 480
Ирче, точно за тази имам спомен, че жената му е баба, но не знам защо така тръгна мълвата. Това са новинки съвсем от началото на АФК и той тогава си позволи да каже 1-2 неща за семейството си и така ми е останало на мен
А онези бежовите къси гащи на другите снимки, много си ги тачи май- има го и на сета на АО с тях, че май и във филма( не съм много сигурна, че ме нервеше нЯщУ и с мишката го гледах)

А ако искате да видите и долните му гащи Армани Crazy - момента дето Мемедин крещи от долу и "дразни" на БМВто алармата, а нашия е седнал на дивана, горе, чува и става (тогава е мига)

пп Интересно как чу през тази дограма, ама карай Laughing
Мац, Hug Фърли бърже координати не'рее беше тоз момент, чЪ веЧ сЪ УшашавИх и неАм мемори...хисторитУ съвсем ми се бъгна. Crazy
Даже сакЯм и на неприличното предложение...да видя що аджеба Ферка Съ нИ дадИ за 25000 хилки? Ама и Кап'тана тарикат...опази прозорчето на ФериА-та... Joy hahaha
Бецален...и прозорчето остана непокътнато. Mr. Green

има чест девойчето  Naughty че и цветенцето не се дава тъй лесно бая се озори Емко докато го откъсна  Joy

# 481
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз като ви казвам,че му разнищих родословното дърво,ей тая е пак брачедка  Mr. Green

# 482
И аз отлитам към тръстиката...до довечера!  animal037
Хазалчето си е тя...голяма сладурана! thumbsup
В интерес на истината и аз знам,че това е баба му,която не живее с тях,а Ча й ходеше на гости,ама... newsm78
Хубав ден,момичета!Забавлявайте се! wavey

# 483
и за тая знаем че е братчедка  Joy

# 484
  • У Диспансера ...♥♥♥
For some economic problems and money, Show Tv channel was unable to pay the home production of Emir'in Yolu (Medyiapim) , knowing that 10 episodes have already been paid .So the shooting was stopped for a few days , until a solution is found. The producer of the series (Faith Aksoy), asked the members of the set and the actors to be ready to resume the shooting as soon as a solution is found and there would be even a possibility to change the channel , that is to say move to another channel
Ето тук пише за не плащането на канала,който излъчва ПЕ ,и е имало стопиране за известно време  Thinking

# 485
Гюнай дън и от мен...Снощи гледам РЕВ парти е имало,добре че съм изтървала  Crazy
Значи да ви кажа хвърлих погледи към Пътят на Емир и съм решила,че няма да го гледам  Naughty Каква по дяволите е тая млечна сестра  #Crazy и какво си мисли като спи в на Ферия леглото и ще стане като нея ли  ooooh! Ми тая Гюнеш лие,  каква е ,с таз рижа пирга #2gunfire Абе да питам случайно Емир да не има и с Дажнсу нещо,защото това щеше да е дъното просто,но като са почнали да развалят поне да е като хората....Единственото,което ми е интересно е с Корай и Ханде какво става , но както е тръгнало и за тях едва ли има Хепи Енд Crossing Arms
Аз си гледам по БТВ епизодите и съм в блаженно неведение  Crazy

# 486
  • У Диспансера ...♥♥♥
Това момиче

И това,дето викахме да нямат нещо,са едно и също лице,само че пораснало и разхубавило се ,и е брачедка  Mr. Green

# 487
Да попитам защо не ми излизат епизодите в ютуб някой да не ги е изтрил.

# 488
  • Варненска клюкарка
Ирче, точно за тази имам спомен, че жената му е баба, но не знам защо така тръгна мълвата. Това са новинки съвсем от началото на АФК и той тогава си позволи да каже 1-2 неща за семейството си и така ми е останало на мен
А онези бежовите къси гащи на другите снимки, много си ги тачи май- има го и на сета на АО с тях, че май и във филма( не съм много сигурна, че ме нервеше нЯщУ и с мишката го гледах)

А ако искате да видите и долните му гащи Армани Crazy - момента дето Мемедин крещи от долу и "дразни" на БМВто алармата, а нашия е седнал на дивана, горе, чува и става (тогава е мига)

пп Интересно как чу през тази дограма, ама карай Laughing
Мац, Hug Фърли бърже координати не'рее беше тоз момент, чЪ веЧ сЪ УшашавИх и неАм мемори...хисторитУ съвсем ми се бъгна. Crazy
Даже сакЯм и на неприличното предложение...да видя що аджеба Ферка Съ нИ дадИ за 25000 хилки? Ама и Кап'тана тарикат...опази прозорчето на ФериА-та... Joy hahaha
Бецален...и прозорчето остана непокътнато. Mr. Green

А де! Crazy То и мойто мемори е на същия хал- ич мА няма с номерацията на епизодите, но е серия около сегашните по БТВ. Дано друг да си спомни номера newsm78 че не се сещам...

# 489
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бреййййййй, никой не ме отрази да ми даде координати на въпросните серии...тцтцтцтцтцтц...
Нищо, аз ще си питам, доРДЕ некой ме отрази. Laughing

Въх, Белорчето мЪ отрзи... Hug  bouquet Hug

И тъй кат нямам още координати...шЪ настоявам докат ги получа... Grinning

Брях, че съм нахална... Mr. Green

# 490
За кой епизоди става дума.

# 491
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе гледайте около 24-25 във бокса ги има  Peace

# 492
Çagatay Ulusoy ve hayranlarına kötü haber. Ünlü oyuncunun Adli Tıp da yapılan testlerinde uyuşturucu çıktı. Rapor savcılığa gönderildi

тука нещо не ми харесва което го преведе гуги  ooooh!

# 493
# 494
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
За кой епизоди става дума.
Имал Емко некви фешъни боксерки мац...дет съм ги УпуснАла. Там кога оня Мизерията му рита по колата и неприличното предложение към Ферито...нали Емко искаше да зимат мерки на дивана за 25 хилки.

Общи условия

Активация на акаунт