Отговори
# 75
Хей, Чаатайки дайте едно рамо на нашето ашкъмче!

http://magazimedya.com/anket-yeni-sezona-hangi-isim-damgasini-vu … k?fb_source=pubv1

# 76
Зизу ще те вземем и теб с една свещ да се клатиш и да припяваш след нас  Mr. Green
кой къде отива и защо без мен  Crossing Arms
С теб бе,ама и тя пожела да дойде ,иначе ние сме двете действащи лица с теб  Mr. Green
ми аз  newsm78
Ти с кой от всички олтари ще идваш,то без теб на къде,даже и да се опъваш на сила ще те замъкнем  Mr. Green
И ся кво.../ аз кат некой навлек на сватбЯта... Mr. Green
Освен и аз да си грабнем олтарчето...почвам да се чувствам кат Джансуто 'начи... Crossing Arms

ти с кое олтарче Емре Коча ли  newsm78

# 77
дадох,ма тоя ушатия пак води  ooooh! заради ъшаците ще е  Peace  Rolling Eyes

# 78
Зизу ще те вземем и теб с една свещ да се клатиш и да припяваш след нас  Mr. Green
С теб бе,ама и тя пожела да дойде ,иначе ние сме двете действащи лица с теб  Mr. Green
ми аз  newsm78
Ти с кой от всички олтари ще идваш,то без теб на къде,даже и да се опъваш на сила ще те замъкнем  Mr. Green
И ся кво.../ аз кат некой навлек на сватбЯта... Mr. Green
Освен и аз да си грабнем олтарчето...почвам да се чувствам кат Джансуто 'начи... Crossing Arms

ти с кое олтарче Емре Коча ли  newsm78

И аз ше идвам  Mr. Green

# 79
# 80
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Не, мац...шЪ си Фана Моргана под мишка...мнооууу сте гадни 'начи...
Никой не ми каза, че и аз мога с олтарчето...нечем да съм навлека ся... Mr. Green

# 81
  • У Диспансера ...♥♥♥
Никой не ми каза, че и аз мога с олтарчето...нечем да съм навлека ся... Mr. Green

Ние бая калъбълък се събрахме бе,трябва полянка да търсим сега,и всеки с по една бяла роба,за да бъдем като едни  самодиви  Joy Joy

# 82

Е този вече адски много ме нерви, все той се изпречва на пътя на Ча във всяка анкета. Ще полудея! #Cussing out

# 83

Ние бая калъбълък се събрахме бе,трябва полянка да търсим сега,и всеки с по една бяла роба,за да бъдем като едни  самодиви  Joy Joy
Аз шЪ сЪм у кармазЪ...моята невинност остана нейде в миналия век... Joy hahaha

# 84
  • У Диспансера ...♥♥♥
дадох,ма тоя ушатия пак води  ooooh! заради ъшаците ще е  Peace  Rolling Eyes

Е този вече адски много ме нерви, все той се изпречва на пътя на Ча във всяка анкета. Ще полудея! #Cussing out
То зарад ушаците ще да е да знаете  Mr. Green Бреее Влъх и ти си писала същото ама чак сега видях  Mr. Green

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 21:14 от Ирка (Баба ви)

# 85

Подкрепих го нашия човек.... newsm78 чудно ми стана, че Енгин води,но и на него му свалях звезди едно време в темата ''Каква е вината на Фатмагюл"
Хммм... newsm78 май не съм много вярна  Whistling

# 86
ахх чак сега зацепих  Joy  Зизу добре си дошла в пътешествието ни,ако имаш и ти някой олтар на севгилито взимай го ще си правим трио  Joy с другата Влъх направо квартет ама тя има малко повечко олтари та ще ни трябва и бус..оп пардон тир  Joy

# 87
Зизу ще те вземем и теб с една свещ да се клатиш и да припяваш след нас  Mr. Green
кой къде отива и защо без мен  Crossing Arms
С теб бе,ама и тя пожела да дойде ,иначе ние сме двете действащи лица с теб  Mr. Green
ахх чак сега зацепих  Joy  Зизу добре си дошла в пътешествието ни,ако имаш и ти някой олтар на севгилито взимай го ще си правим трио  Joy с другата Влъх направо квартет ама тя има малко повечко олтари та ще ни трябва и бус..оп пардон тир  Joy
Брях, Shocked сЪ евляндваш...пЪ нИ знайШ.... Joy Joy Joy
те, ся разбра...шЪ одим на твойта сватбЯ.... hahaha  Joy
Малййй...ква си кръпкааааааа....пЪ и ниЙ шЪ намажем покрай тебе... Joy hahaha Joy

# 88
  • Още у мъглата ...
Хайде, добър вечер и от мен, бютифъл момичета  Hug Heart Eyes

Брех, счупих си пръстите да бързам да не ме оставите, уредих вече и автобуса, да не кажете после няма място за теб  Rolling Eyes

И да се подмажа де  Heart Eyes Mr. Green
Скрит текст:

# 89
Въх... Shocked отварям скрития текст...и видим само кармазЪ-то най-първо...пЪ си викам...
"Ко' стана ся...кръв ли шЪ даваме...?"

Общи условия

Активация на акаунт