Отговори
# 255
  • Още у мъглата ...

Бибонче  Hug  spoko

Песента е хубава и тежка  Heart Eyes

# 256
  • У Диспансера ...♥♥♥
И едно лилавко наметалце Гъбке  Joy Joy
Heart Eyes Heart Eyes

# 257
Благодаря ви,а и да помоля за още нещо Blushще ми покажете ли на снимка братчето на Чачко,ааааааааааааааа и той само един брат ли има,и кой са майка му и баща му че много снимки съм гледала но така и не разбрах кои са му истинските,май станаха много питанията но.....вие сте много мили и отзивчиви за това ще чакам някой да ми каже--покаже Heart Eyes  

това е брадъра

Скрит текст:

мамата

и тати

# 258
  • Още у мъглата ...
И едно лилавко наметалце Гъбке  Joy Joy
Heart Eyes Heart Eyes
Joy Joy Joy
Ох, на глас се смея, като си го предствя с лилавко наметалце  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ох, очичките му  Heart Eyes Heart Eyes

# 259
Малко подсказки за сериала на Хазалчето...ама пак ще е бедна...стига де... Sick
Скрит текст:
For Hazal Kaya's new project
One of the scenarists of the new series @serdarsoydan tweeted days before
Aşk comes from the arabic root. It's an ivy which
sorrounds a tree, beeing feed by it and in a time killing it by drying
In A.Ş.K. series we will be telling the story of the characters who are wrapped in love with each other. Loves which feed from each other, which consume someone
Azra is an unlucky girl who started life. But she is very ambitious and powerful. She has self confidence and she will succeed whatever it happens. She believes that
Azra, in the name of love, will set up a game to save her love Kerem. A game which attaches and affects many people. A love game

Quotes from the series:
Is one's destiny written in the forehead or one can write the destiny from scratch? - asked herself Azra
Live has been generous to her. Sebnem had everything she wanted. Almost... because there were things money couldn't buy.
If we asked "What's the thing that money can't buy?" some would answer "happiness, some health. #Love is more preciuos than anything else Azra was a tree offended to her land
Two things that money can't buy would shape Sebnem's life:
The first is #Love, the second is health
The only fair and beautiful thing of the destiny was Kerem. Azra believed #Love at first sight the day when she saw Kerem at the sports academy
Life is like a game.And every game has its own special rules. But it doesn't mean that if respecting the rules you'll win.
In fact, the most important thin in life is luck. Sometimes the only difference between you and your rival is that he's luckier
We can't save him Kerem, our power is not enough. But he/she... Can save both of us - said Azra
From episode 5 the scenarist known from "Küçük Sırlar"Nükhet Bıçakçı, joined the team
Sometimes it's neccesary to wait. To be patient that everything entered on its way. Because even if the despair obscures, there's always a hope inside human
Trust me, everything will enter in its way. I promise - said Kerem. Azra, smiling gently, shake her head, did we make up?
Time is running out. Please help me, help my daughter - was begging Neslihan. She was desperate, her soul was hurting
Nebahat Cehre's character in ASK is Neslihan. She will play a rigorous, successful manager
I waited always. I believed I would live a real love. A love like in fairy-tales, in films. It didn't happen - Sebnem
One stands everything for the beloved one. Is there love without sacrifice? It means that he doesn't really love you - Azra
Can one say yes to a love which is late, even if he/she wants it with his/her entire heart
Лека,Линко!

# 260
  • У Диспансера ...♥♥♥

Що бе като Батман  Mr. Green

# 261
  • София
Благодаря ви,а и да помоля за още нещо Blushще ми покажете ли на снимка братчето на Чачко,ааааааааааааааа и той само един брат ли има,и кой са майка му и баща му че много снимки съм гледала но така и не разбрах кои са му истинските,май станаха много питанията но.....вие сте много мили и отзивчиви за това ще чакам някой да ми каже--покаже Heart Eyes  
Върни се две страници назад,има го на снимка,чакал влака Mr. Green,с две оплезени момичета

# 262
  • У Диспансера ...♥♥♥
Давайте доматите и каквото ви е под ръка,и огиннннн по двамата  #2gunfire #2gunfire

# 263
  • У Диспансера ...♥♥♥
Sick Sick

# 264

# 265
Zhana Georgieva Hugмного много благодаря и да помоля който иска да ми даде фейса си за да го добавя като приятел много искам да ви видя дали и вие сте чикирикита като мен на мен ще ми е много приятно  Embarassed

# 266
  • Още у мъглата ...

Че бях казала по повод на онази гадна статия, че била на дебелариум в Америка,
[/quote]

Кажи честно, че това се е писало? Аз мисля че бях мернала нещо, че е страдала от диабет.

Ирка, цял следобед ме радваш със тези снимки!  Laughing Разгадавай му семейното дърво, та да се нагледам.
[/quote]

Лин, вярно е , един шкембест журналист го беше писал, че не е отишла в САЩ на курсове, а за отслабване и аз тогава бях яхнала малко метлата, та излязох и пророчица даже за Хазалка и проекта й Laughing
Да, страда не точно от диабет, а нещо пак свързано с висока захар, някой може и да се сети от момичетата каква е точно диагнозата. А той мръсника му с мръсник си дрънка, то не само той, де  Crossing Arms

# 267
  • в подножието на планината
Ирка, Hug недей така, миличка... Rolling Eyes след тези снимки сън нема ме хване... ooooh!

# 268
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes

# 269
ох забравих да кажа моя фейс е Geri Stefanova

Общи условия

Активация на акаунт