Отговори
# 315
  • София
Кацнах и аз най-сетне  Mr. Green  Hug Hug Hug Я кажете ся кво обсъждаме, че нямам време да чета? И какво става в другата тема Ирче я кажи?  Mr. Green

Йоанче  Hug  Heart Eyes
А не може да разказваме, я марш да четеш назад, ние да не сме чичко Филипов да разказваме  Mr. Green

#Shocked Crossing Arms Crossing Arms Аааа я казвайте тукаа инак си се фръцвам с мойта либоф и напущам диспансера  Mr. Green  Joy

Hug Hug Hug

# 316
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кацнах и аз най-сетне  Mr. Green  Hug Hug Hug Я кажете ся кво обсъждаме, че нямам време да чета? И какво става в другата тема Ирче я кажи?  Mr. Green
В коя ся питаш Йо newsm78
За стиховете ли ме подиграваш ся,иронейшън долавям нещо  Mr. Green

# 317
  • София

Е май таз за Прилив и отлив  newsm78 откъде да знам и аз за коя питам  Joy Ама кажи ако нещо са го накацали ашкъмчето и аз да се присъединявам и да си строяваме набържи  Naughty  Mr. Green

# 318
  • Още у мъглата ...
Е Гъбке ти го изкара супер грозник някакъв  Mr. Green
Проф,аз на моя син бебе викам още тъй че  Mr. Green
Да ти е жива и здрава щерката,зет като  newsm53мед да ти донесе и да се разбирате много,с няколко внучета,че баба да не заглежда чужди мъже  Hug Hug

Ех, бе, Ирка, поизхиперболизирах малко с визията на Ча  Laughing Как ще е грозник, бонбона той  Heart Eyes И аз във 2-ри сезон си го харесвам newsm53

# 319
  • София
За стиховете ли ме подиграваш ся,иронейшън долавям нещо  Mr. Green

Ааа стиховете ги видях така случайно в другата тема  Whistling  Mr. Green ама ти скрита лимонка си била  Mr. Green  Joy  Hug Hug

# 320
  • У Диспансера ...♥♥♥

Е май таз за Прилив и отлив  newsm78 откъде да знам и аз за коя питам  Joy Ама кажи ако нещо са го накацали ашкъмчето и аз да се присъединявам и да си строяваме набържи  Naughty  Mr. Green
Ама виж как го браня а,от ляво от дясно ме нападат,ама аз съм като една нинджа  Joy Joy

# 321
  • Още у мъглата ...
Ирка, кво викаш, Йо-то да не е троянски кон нещо  Mr. Green Joy Joy Joy

# 322
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз и скрито,всичко без бой си признавам,аз можех да продължа,ама се отказах нещо,тука по ги редя ,там не знам кой как ще го приеме и по се съобразявам ,ама за Серка си изказах мнението де  Mr. Green

# 323
  • София

Ама виж как го браня а,от ляво от дясно ме нападат,ама аз съм като една нинджа  Joy Joy

Аз ще надзъртам от времи на времи и ако видя, че става напечено скачам с главата на долу в боя  Mr. Green  Joy

# 324
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да бе гледай как се муши насам,натам  Joy Joy

# 325
  • София
Да бе гледай как се муши насам,натам  Joy Joy

Абе аз отдавна съм ви казала, че туй Улусойско слънци огрева навсекаде  Mr. Green Mr. Green

# 326
  • Още у мъглата ...
Брей, огладнях, придряма ми се нещо, след малко май ще казвам гут найт  Laughing

# 327
  • София
Аз и скрито,всичко без бой си признавам,аз можех да продължа,ама се отказах нещо,тука по ги редя ,там не знам кой как ще го приеме и по се съобразявам ,ама за Серка си изказах мнението де  Mr. Green

Е  за това не ща да ходя там  ooooh!  Mr. Green  не ми се мисли кво ще стане  ooooh! Mr. Green Joy Joy че и аз как я обичам таз жаба разпльокана  Sick Sick Sick

# 328
Доспа ми се много...ще лягам...Лека нощ!До утре на кафе!
Невероятно се разтоварих тази вечер!Голям кеф е да си сред сродни души  thumbsup

# 329
  • Още у мъглата ...
Ирка, кво викаш, Йо-то да не е троянски кон нещо  Mr. Green Joy Joy Joy
Да бе гледай как се муши насам,натам  Joy Joy

Абе аз отдавна съм ви казала, че туй Улусойско слънци огрева навсекаде  Mr. Green Mr. Green

То за Чачи си знаем, че е пътеводна светлина, ама пък за Улусойското слънце нова звезда нещо   Joy Joy Joy

Снежи  Hug лека  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт