Отговори
# 555
  • У Диспансера ...♥♥♥
Например защо не дава точна информация от къде знае ,нито обяснява от къде е го е разбрал,това са написали от Прилив отлив ,заедно с предното,което постнах  Thinking

# 556
Сега публикуваха,че информацията за дрогата е с цел да му опетни името ,нямало как да се знае такава поверителна информация  Peace

преполагах,че е така Winkвъобще не съм и повярвала даже Blush Blush Blush
Хади,хади той не мож го прочете това,стига се мазни  Whistling
И какво прелиташ като пеперудка от тема в тема,как сварваш ти се чудя направо  Mr. Green

ами добър пример си ми бе къз Winkи аз к'ат теб кръжа на ляво на дясно smile3535 smile3535 smile3535

# 557
  • У Диспансера ...♥♥♥
еееее може ли такива скучни снимки значи,ко ни интересуват тия хорица най вероятно статисти или гримьори  ooooh!
А де,на и аз тва се чудя,то дет ще ми дават тия,по-добре сградите да пускат  ooooh!
Ама направо ракета,ще има 3,2,1 старт  Joy Joy
нали те поне за по интригуващи от тези непознати лица  Joy
Ми да кви са тия,аз ей ся ще изляза да снимам 2-ма и ще ви кажа от сета,ммммм и вие тука подскачате от радост  Mr. Green

# 558
  • У Диспансера ...♥♥♥
у на ей ги от пътя събрани  ooooh!
Ами ти повече летиш,аз тук там и то рядко  Mr. Green

# 559
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Я ся и аз да се намешам у кючека... Thinking

Не сте ли гледали фрагмана на "прилив - отлив"?

Aко нИ сте...те воала... Peace

http://www.youtube.com/watch?v=H73KLbAqfgI

нИ го пуЩам във видео, да не заемам място.

# 560
у на ей ги от пътя събрани  ooooh!
Ами ти повече летиш,аз тук там и то рядко  Mr. Green

ади сИга  Winkрядко летяла  Blush

# 561
точно 13 епизода са си 68,69,70,71,72+8  колко става 13  Mr. Green

# 562
еееее може ли такива скучни снимки значи,ко ни интересуват тия хорица най вероятно статисти или гримьори  ooooh!
А де,на и аз тва се чудя,то дет ще ми дават тия,по-добре сградите да пускат  ooooh!
Ама направо ракета,ще има 3,2,1 старт  Joy Joy
Ми да кви са тия,аз ей ся ще изляза да снимам 2-ма и ще ви кажа от сета,ммммм и вие тука подскачате от радост  Mr. Green
мани мани голями снимки голямо нещо  Joy 100 снимки излязоха и ни една от сериала

# 563
Да,Ирка,аз не казвам,че грешно си превела.   bouquet Просто ми стана странно! Те са  68/69/70/71...78  АФКПЕ и ПЕ общо 11 епизода,или поне толкова имаше преди няколко месеца,а той ги е казал 13  Thinking
Абе апталин кво искаш  Mr. Green

Грешката е вярна! Проблемът е в моя компютЕр  Naughty  Laughing Те са 67/72 и след това ПЕ от 1/8 ! Вярно са 13,ама що до 80 броят! Без вина виновен се оказа сър Асой (не ,че не си го заслужава де)!  Blush

# 564
А де,на и аз тва се чудя,то дет ще ми дават тия,по-добре сградите да пускат  ooooh!
Ама направо ракета,ще има 3,2,1 старт  Joy Joy
Ми да кви са тия,аз ей ся ще изляза да снимам 2-ма и ще ви кажа от сета,ммммм и вие тука подскачате от радост  Mr. Green
мани мани голями снимки голямо нещо  Joy 100 снимки излязоха и ни една от сериала

ами шЪ чакаме джанъм Winkей ти един Яманчо за успокоение

# 565
точно 13 епизода са си 68,69,70,71,72+8  колко става 13  Mr. Green
Peace писали сме заедно...бързо се светнах  Hug

# 566
Ренка Hugот тая статия разбирам че твоя човек е сърдит на медиите

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/24494103.asp?utm … tm_medium=twitter

# 567
  • У Диспансера ...♥♥♥
Черни са боксерите на Арманито бе с бял надпис,вие къде видяхте червени ,ама се виждат де  Mr. Green

# 568
Голяма тъпотията кво ми снимат баба Едже и гримьорите  хич не са ми интересни  Mr. Green да пуснат някоя снимка с актьорите аааа  ooooh!  Mr. Green Mr. Green

# 569
  • Още у мъглата ...
Добър ви ден, красавички  Hug  Heart Eyes

Метвам се, само да ви пожелая прекрасен уикенд  Heart Eyes
И те също де  Laughing

Имам много несвършена работа от заплесването ми през седмицата  ooooh!, уж се красотнях, ама хич биля не съм  Thinking
А сега си правя автоигнор ignore2, че напрауу  Whistling
Хайде до скиф Heart Eyes
А, а Чачи няма да се забърка вече  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт