KARADAYI с Кенан Имирзалъоулу - Тема 10

• 65 757
  • 713
  •   1
Отговори
# 105

Това е от Туитъра на едната сценаристка.

Не познавам езика, но се надявам да е нещо като нашето "живот и здраве". Те често споменават Аллах, затова си го превеждам - през септември започваме снимки, Аллах да е с нас!  Grinning или "с благословията на Аллах!"

Нещо подобно, но не тревожно. Абсолютно по слух, пак казвам, не знам турски.  Wink Но съм оптимист. 

# 106
 Hug

"Карадайъ продължава през септември там, откъдето прекъсна. За новата работа, Бог знае" - това си го превеждам така  Peace Но не знам дали е 100% вярно  Peace

# 107
# 108
Много е красива Берги  Heart Eyes И аз да сложа тогава няколко красоти Wink

Ето я Берги като част от "Великолепният век" . Беше някаква венецианка, доколкото си спомням и говореше с акцент, много добре се справи  Peace

# 109
Валентина, Хел,    bouquet  bouquet

Лили, Хел, Hug Hug Hug  Благодаря ви за тази красота.  Heart Eyes     bouquet

П.П.: Преводът на туита на Сема Ергеникон на varna72.   bouquet

Септември КД ще продължи там, откъдето завърши. Що се отнася до новия ни проект, един господ знае.

Последна редакция: нд, 25 авг 2013, 17:57 от ·٠•Snejka•٠·

# 110
# 111
# 112

Civan CANOVA abimiz bu sabah burun operasyonu geçirdi rahat nefes almak için.Şimdi durumu gayet iyi.
Tekrar dan geçmiş olsun

Ние чакаме снимки от сета, а се появяват снимки то болница! ooooh!

# 113
А сега де, дано не е нещо сериозно. Praynig  

А какво пише там за Берг? Thinking

# 114
Снежи, Берг е видяна преди ден в Нишанташъ. В ръцете си държала голяма чаша с чай. Когато я питали казала, че този чай й помагал за работата и й давал енергия. Премахвал токсините от тялото  Peace

Не че нещо, ама то голяма новина това, чак за вестник  newsm78

Иначе Дживан Джанова е влязъл за операция, улесняваща дишането. Сега състоянието му било добро. Още веднъж му пожелават бързо оздравяване.

И от мен гечмиш олсун  Wink

# 115
*helen*  smile3525

Берги е много смела в тия смутни времена Heart Eyes да не я арестуват заради това енергийно чайче Joy Joy Joy

Дживан да се възстановява,че ще подгонят героя му в този сезон Mr. Green Heart Eyes

# 116
Хел, благодаря за превода.  bouquet За Берг направо са си смукали от пръстите. ooooh! Peace

ЛилиHug като нищо. Mr. Green

# 117

Берги е много смела в тия смутни времена Heart Eyes да не я арестуват заради това енергийно чайче Joy Joy Joy
Не се бях замисляла над тая страна на нещата  Mr. Green  Само това липсва  Naughty

# 118
Добро утро. Hug Hug Hug

Успешна нова седмица.  bouquet

# 119
Добро утро Simple Smile

hahaha hahaha hahaha

newsm53 newsm53 newsm53

Общи условия

Активация на акаунт