KARADAYI с Кенан Имирзалъоулу - Тема 10

• 65 912
  • 713
  •   1
Отговори
# 120
Привет wavey

New Karadayi (Kenan & Berguzar) Tilecontrol Magazine Cover Greece August 2013

# 121
  • на брега на Дунав
Здравейте! Hug

Една публикация в Геджето : http://www.gecce.com/magazin/haber/gezici-kenan-imirzalioglu-bas … ogan-belgeselinde

Моят GT така добре омесва имената на Кенан и башбакан Ердоан, че нищо не разбрах #Crazy #Crazy #Crazy
Та някой, ако има възможност да преведе smile3525

# 122
ios Wink

доколкото успявам да разбера от заглавието става дума за документален филм за министъра Ердоан. Активистът от Гези Кенан Имирзалъолу в документален филм с премиера Ердоан  newsm78
Отдолу пише, че премиерът щял да участва на 3 септември в Беяз шоу.

По надолу в статията пише, че хората на изкуството Ажда Пекан, Кенан Имирзалъолу, Гюлбен Ерген, Орхан Генджебай, Кенан Ъшък и др., както и от света на спорта Фатих Терим и Хидает Тюркоолу ще разказват какво мислят за Ердоан.
Едно от най-забележителните имена е на Кенан Имирзалъолу. Един от най-големите привърженици на парка Гези и голям активист е Кенан Имирзалъолу. А самия премиер също щял да разкаже какво е видял и научил след акцията "Гези"

Основното е това, в началото на статията пише нещо за Ердоан, че документалния филм щял да отразява живота му  Peace

# 123
ios, Хел, благодаря ви.  bouquet

Какво ли ще сподели Кен за Ердоан?  Shocked

# 124
Снежи и аз това се чудех...  newsm78 Според мен Кенан може да не се съгласи на такова участие, знам ли... Не е потвърдено от негова страна. Ама след всичката гадория, която се изсипа върху него с тия наркотици и тия спретнати акции срещу известните... Много ми е чудно  newsm78
А може би го споменават, защото е бил един от най-ревностните привърженици на акцията с парка "Гези"...

# 125
  • Варна
      ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА БЕРГЮЗАР!

http://planet052.blogspot.com/

# 126
Добро утро. Hug Hug Hug

О, Хел,  Hug хулиганът без мустаци е... Crazy Heart Eyes А с феса... Joy Joy Joy

Малко новинки от Аси. Hug

Цитат
От АУ YAPIM съобщават, че още не са взели решение кога да започне КД- на 9 или 16 септември.

Цитат
"Сонгюл" е писала: "След дълго прекъсване днес направихме първите снимки. Да видим какво ще излезе."

Тук се колебаят дали става въпрос за игралния й филм, който щяла да снима, или за КД, ама според мен… началото ми подсказва друго. Peace Дано! Praynig А, и казват, че Кен се е върнал от Испания. Wink Съседите му го видели. Mr. Green Wink

Честит рожден ден на прекрасната хакиме ханъм.   bouquet  Да е здрава, щастлива и успешна във всяко отношение. Hug

Хубав ден на всички.    bouquet

# 127
Добро утро Wink

Снеж, мерси за кафенцето   bouquet

Честит рожден ден на Берги - да е все така щастлива, успяла и много обичана жена  Peace

А, Бергюзар игрален филм ли снима? Супер  Party

Е то не остана до 9 септември, да почват да снимат вече  Crossing Arms

# 128
ХелHug не Бергюзар, а актрисата, която изпълнява Сонгюл. Hug

# 129
# 130
ХелHug не Бергюзар, а актрисата, която изпълнява Сонгюл. Hug

А, мерси, не съм разбрала  Peace

# 131
# 132

# 133
Айде бе, къде е тоя фрагман, голямо чакане пада... То накрая май направо серията ще дадат  Whistling

Бергюзар е много красива, много... А каква хубава коса има  Wink

# 134
  • Пловдив
Страхотни снимки на Берг! Има много меко и сияйно излъчване!

Какво е това информационно затъмнение на сериала, за всички други излезе по нещо, а ние дори не знаем със сигурност дали Кенан се е прибрал от Барселона?! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт