KARADAYI с Кенан Имирзалъоулу - Тема 10

• 65 723
  • 713
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро.  Hug Hug Hug

Ей ги нашите "хулигани".  Wink ooooh!

http://www.medyafaresi.com/haber/116914/yasam-riza-kocaoglu-itir … iciyoruz-ama.html

Днес ще ги изправят пред съда, доколкото разбрах. Peace  Сега чакали само Беррак Тюзюнатач. ooooh!

Хубав ден.    bouquet

# 31
И за тях медиен цирк....  ooooh! да не се обидят. Mr. Green

Rıza Kocaoğlu ve Uluç Bayraktar gözaltına alındı!

# 32
Привет!

Улуч Байрактар е освободен ,но Ръза е поставен под съдебен контрол/каквото и да значи това/...???

Özkan Tamirak ‏@OzkanTamirak 1h
Uluç Bayraktar serbest

Özkan Tamirak ‏@OzkanTamirak 1h
Rıza Kocaoğlu adli kontrol için mahkemeye sevk...

# 33
iss0o, Hug

Ръза да не беше се връщал.  Sad  Гадняри пълни. Peace  И на мен не ми е ясно какво е точно "съдебен контрол", сигурно ще го водят на разпит, пък Улуч - не. Thinking

# 34
Дали само от един разпит решават кого да задържат, кого да пуснат и кого да оставят под наблюдение  ooooh! Прекаляват вече с тая акция....  Crossing Arms
Репортерът ги пита защо са задържани, ама те мълчат  Rolling Eyes То какво ли да кажат...

# 35
 PeaceРъза е добре,у дома си и благодари на всички...

Rıza Kocaoğlu ‏@RizaKocaoglu 27m
İyiyim , evdeyim . Herkese teşekkür ederim..

# 36
Peace Ръза е добре,у дома си и благодари на всички...

Rıza Kocaoğlu ‏@RizaKocaoglu 27m
İyiyim , evdeyim . Herkese teşekkür ederim..

Слава Богу,  Praynig дано ги оставят на мира най-накрая. Praynig

# 37
Понеже нямам възможност последните месеци да следя темата,даже съм си оставила сериите когато се приберем у дома и съм ви изпуснала доста.Някой ще ми каже ли накратко за каква акция става на въпрос,може и на лични за да не спамим. Hug

# 38
Добро утро. Hug Hug Hug

Звезде,  Hug операцията е на турската полиция срещу разпространението и употребата на наркотици. Наред с останалите арестувани, имаше и някои актьори, сред които и Кенан. Peace

Скрит текст:
Последните новини по конопения случай - 48 са били заподозрените, привикани в полицията на 5 август, 21 са откарани в Съдебната палата. След разпитите вчера са освободени деветима, сред които Кенан Имирзалъоулу, Йозге Йозпиринчи, Енгин Алтан Дюзайтан, Ерсин Коркут и Нехир Ердоан.  Wink Тази сутрин прокуратурата е освободила още 12 души, сред които Енгин Гюнайдън, Хакан Йълмаз, Сарп Апак, Мехмет Ердем и Гьокче Йозол, които обаче са осъдени на пробация, забрана да напускат страната (не разбрах за колко време) и глоба от 50 000 турски лири. В това число е и певецът Корай Джандемир. В ареста остават Ерай Озбал и още 15 души.  Peace

"На въпроса на репортерите "Защо сте арестуван?", Кенан Имирзалъолу отговори: "След малко ще разбера."  

Кенан е казал, че е пушил трева преди време в чужбина, на някакви гръцки острови. Преди година е отказал и обикновените цигари. С Ерай Озбал се чували, но от него си поръчвал фъстъци, орехи и кайсии.  Mr. Green Действително в колата му открили две торби/торбички с орехи и фъстъци. Wink

Ерай е признал, че от 4-5 години употребява наркотици. Разсада на балкона му бил за лична употреба, но нито продава, нито дава на други. Енгин Гюнайдън е изпаднал в истерия. Казал "Тук ще умра". Сарп Апак и той признал, че от време на време употребява наркотици с приятели. Иначе казал "Нямам нужда да продавам наркотици." Мехмет Ердем: "Ако арестът ми продължи, няма да мога да си довърша работата по албума и ще остане наполовина направен. Хората, с които работя ще са потърпевши. Затова искам да ме освободите."  Иначе признава, че намереният в него хашиш си е негов.

Ръза го чакаха от чужбина.  ooooh!  Иначе бяха разпитани още Мурат Йълдъръм, съпругата му Бурчин и Илкер Аксум, ама те бяха освободени веднага, без разпит в съда. Peace ooooh!
EYLÜL'DE ATV'DE 1

http://www.atv.com.tr/webtv/diger/ozelvideo/eylulde-atvde-1?id=0 … ac21-30edc8d8ab68

Хубава събота на всички!     bouquet

# 39
Мерси Снеже 'Покрай сухото,гори и мокрото" нали има една поговорка.Ще се оправят нещата това е да си популярен.

# 40

Ето къде е бил Кенан по време на празника, преди да замине за Барса! При роднини, на село, където са били и родителите му.

# 41
Марманbouquet

Утре заминавам на моренце, ще се "видим" в четвъртък. Wink

# 42
Марманbouquet

Утре заминавам на моренце, ще се "видим" в четвъртък. Wink

Приятно изкарване на морето  Hug Ние ще се грижим за темичката докато те няма  Wink

# 43

Leyla Lydia Tuğutlu \Songül Kara\ на тренировка по йога.

# 44
Добро утро Simple Smile

Снежка я няма, но аз ще сложа едно кафенце от нейно име Wink

Не знам тази новина дали е слагана, май не  newsm78
http://www.medyaninsultanlari.com/haber/riza-kocaoglu-50-bin-tl- … serbest-birakildi

След като минали през медицински прегледи и били разпитани в прокуратурата освободили Улуч Байрактар, а Ръза бил пратен в съда, поискали са май да остане задържан. После го пуснали под гаранция срещу 50 000 лири...

Интересно, защо единия го пускат, а другия го пращат в съда? Може би на пробите е имало резултат за употреба на наркотик  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт