KARADAYI с Кенан Имирзалъоулу - Тема 10

• 65 732
  • 713
  •   1
Отговори
# 15
СНЕЖКА Hug  bouquet благодаря за новата тема Grinning

Арабите са очаровани от мустаците на Хулигана Heart Eyes hahaha hahaha hahaha

# 16
Добро утро.

ЛилиHug  bouquet

Първоначално не харесвах Кенан с мустаци, ама сега вече не ги забелязвам. Wink

Приятен ден. Hug

# 17
В Испания Кенан е направил изявление,че може и да не се върне в Турция  Shocked,защото му пострадала репутацията  ooooh! ако съм разбрала правилно чрез Гугъл newsm78

# 18
Ко? Не! #Crazy #Crazy #Crazy Mr. Green

Хич да не си го мисли това, да си идва, щото чакаме втори "хулигански" сезон.  Wink Ша закарам тИлИвизора в Барселона, та ще види. Laughing Laughing Laughing

# 19
пост 226  Rolling Eyes

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=732459.225

Ако ще имигрира- нека е в България Peace Heart Eyes hahaha bowuu

# 20
В Испания Кенан е направил изявление,че може и да не се върне в Турция  Shocked,защото му пострадала репутацията  ooooh! ако съм разбрала правилно чрез Гугъл newsm78

Аууу, не, тц, олмаз  Crossing Arms Не ща да прави такива неща пък  Crossing Arms

hahaha Joy Joy Joy любимия ми лаф  rotfImbo

# 21
  • Пловдив
ЕЕее, бива ли такива работи от Кенан! Да ходим до Барселона да си го приберем...в БГ... Joy

Снежи, много ме разсмя! Коментара ти беше много точен! Mr. Green Laughing

# 22
Добро утро. Hug Hug Hug

Стели, Хел, Mr. Green Mr. Green Hug Hug

ЛилиHug има го и в други сайтове. Shocked

Ама, според мен, по-скоро са някакви предположения на журналистите, както и за увеличението на хонорара!  newsm78  Ама то ще стане ясно.  Peace Иначе за България - подкрепям. Mr. Green

Снимките ги взех от Аси. Hug

Честит имен ден на имениците и честит празник на всички.  bouquet  bouquet  bouquet

Хубав четвъртък.  bouquet

# 23
Рано тази сутрин Ръза се е върнал от Великобритания и е задържан на летище "Ататюрк".  ooooh!  Ще му вземат проби и на него.  ooooh! Ако не ме подвежда гугльо, бил е с един от режисьорите на КД - Улуч Байрактар, който също е арестуван. Peace

http://gecce.com/magazin/haber/riza-kocaoglu-gozaltina-alindi

Кенан в Испания, Кюбра с приятели в Чешме. Wink Mr. Green

http://gecce.com/foto-galeri/unluler/kenan-imirzalioglu-ispanyad … kubra-cesmede?p=1

# 24
Снеж, не те е подвело Гуглето  Tired ooooh! Улуч Байрактар е задържан още на летището с Ръза и са заведени веднага за кръвна проба, във връзка с употребата на наркотици...  ooooh!
Абе тия хора луди ли са там?! Човешката единица за нищо я нямат, тука хора се убиват за няма нищо и няма правосъдие, пък там егати полицейските акции  #Crazy
Полицията здраво пипа, не като в сериалите им - дето ги представят за последни идиоти  Crossing Arms

Тази Кюбра сега гадже ли му е на Кенан, или са се разделили? Иначе ми харесва, красива е  Peace

# 25
Снеж, не те е подвело Гуглето  Tired ooooh! Улуч Байрактар е задържан още на летището с Ръза и са заведени веднага за кръвна проба, във връзка с употребата на наркотици...  ooooh!
Абе тия хора луди ли са там?! Човешката единица за нищо я нямат, тука хора се убиват за няма нищо и няма правосъдие, пък там егати полицейските акции  #Crazy
Полицията здраво пипа, не като в сериалите им - дето ги представят за последни идиоти  Crossing Arms

Тази Кюбра сега гадже ли му е на Кенан, или са се разделили? Иначе ми харесва, красива е  Peace

Ох, тежки дни за други "хулигани".  ooooh! Дано се оправят нещата бързо и за тях. Praynig

За Кюбра - не знам.  newsm78 Може и да са се разделили, иначе що да не я вземе в Барселона? Mr. Green

# 26
По надолу в статията прочетох, че при първата акция, дето много народ бяха задържани, след разпитите били пуснати. Мисля, че е имало заповед за 27 души, а били арестувани 14... А този Ерал Йозбай бил осъден да плати 50 000 ТЛ и имал забрана да излиза в чужбина. Бил и под домашен арест  Peace
Това май е онзи, дето му бяха намерили горичката на терасата  Wink

# 27
ooooh! стига с тези лоши вести вече- не мирясаха ли #Crazy нали сме хулигани и накуп ни арестуват Mr. Green да минава бързо лошото и да почват снимките вече Peace

# 28
По надолу в статията прочетох, че при първата акция, дето много народ бяха задържани, след разпитите били пуснати. Мисля, че е имало заповед за 27 души, а били арестувани 14... А този Ерал Йозбай бил осъден да плати 50 000 ТЛ и имал забрана да излиза в чужбина. Бил и под домашен арест  Peace
Това май е онзи, дето му бяха намерили горичката на терасата  Wink

Същият е. Mr. Green Бяха писали, че осем месеца са ги следяли.  Shocked Така ли не е забелязал, че някой обикаля под тераската му? Joy Joy Joy

Лили, то само Берги остана да закопчеят.  ooooh! Пепел ми на "езика".  ooooh!

# 29
Аа,сакън Naughty да не пипат Берги,чеее  #2gunfire ще има екшън  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт