Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 124

• 49 407
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • ÇapulcuLand
Тоя човек с всичкия си ли е?!  newsm78 Ей са, Ердо извади кесията и почна да брои жълтиците Joy

Това за мастерса обаче си е новината на седмицата Hug Супер   bouquet
И заслужава да се полее с баш турската национална напитка:

(а който не знае как се пие, ей тук американците разясняват Joy http://travel.cnn.com/crash-course-raki-turkeys-signature-drink-918521 То на нас не, че ни трябва, но няма да е зле Ердо и сие да се осведомят малко, че с тоя айрян съвсем им изфиряса пихтията в кратуните

# 226
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Някой питаше за Кенан  Cry

Новините/ слуховете от днес са, че обмислял да не се връща от Барселона, скъсал е с новото гадже и са му повишили надницата на епизод с 15 000. Така ще взима по 65 000 тл на серия.

Можем само да чакаме времето да покаже  ooooh!

Гери, веднага удрям една ракия  Laughing   Hug

# 227
Някой питаше за Кенан  Cry

Новините/ слуховете от днес са, че обмислял да не се връща от Барселона, скъсал е с новото гадже и са му повишили надницата на епизод с 15 000. Така ще взима по 65 000 тл на серия.

Можем само да чакаме времето да покаже  ooooh!

Гери, веднага удрям една ракия  Laughing   Hug

Лакунка, аз бях! Е как ще снима ? Дистанционно ли?

# 228
За да се върне му били вдигнали надницата, инак той рекъл, че остава там заради опетненото си име  Wink

# 229
Чучулигов  Mr. Green

окастрил е мустаките  Joy готов за подвизи на романтичния фронт  Mr. Green

# 230
За да се върне му били вдигнали надницата, инак той рекъл, че остава там заради опетненото си име  Wink

Аферим! Но дали 15 000 повече ще му купят опетнената гордост?
Да видим дали на толкова я е оценил!

# 231
Ти остави, ми то и положението с Ясин (Ръза) не е розово  Laughing Но при него поне се подсигуриха в края на сезона с прострелването, така че спокойно може да си остане там където се е запилял  Mr. Green

# 232
Ще отлетят един по един от таз мракобесна Турция.

# 233
Ти остави, ми то и положението с Ясин (Ръза) не е розово  Laughing Но при него поне се подсигуриха в края на сезона с прострелването, така че спокойно може да си остане там където се е запилял  Mr. Green

Него, завалията, в 3-ти пореден сериал си го трепят! Отиграл го е до съвършенство!
Ръза да си стои, където е, че какъвто е трън в очите и първи бунтар сред първите, да не опере пишкира накрая!

Малеее, мале! То артистите се изпокриха, ние сериали чакаме! Да не излезе тренда с фейскините, както е тръгнало!

# 234
Ще отлетят един по един от таз мракобесна Турция.

Хем си казвам: дано!, хем не ми се ще да стане така  Tired Много се овапцаха нещата за жалост. Днес попаднах на някакъв материал, в който се казваше, че е започнало целенасочено омаскаряване в медиите, но не разбрах по чий адрес са клеветите. Предполагам по всички фронтове. Евентуално актьорите и музикантите са едни от първите, де. Нито имат политически гръб, нито власт, за да отвърнат на каквато и да било помия. Могат само да си стегнат куфарчето и... "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде"

п.с. Според мен в Египет започна война, дано да съм в грешка!  Tired  Outta Joint

# 235
Лакунка, да си припомним за количествените натрупвания и за качествените изменения!
Вълните ще се надигнат и в Турция! Арабската пролет ще пукне и там....
Египет не прие диктатора.. и макар след години, го помете.. не понесе и ислямизма.. пак го помете..
Съсипаха Иран след шаха, но там също пластовете се движат...

# 236
Много взе да става мощна и обширна вълната  Tired Страх ме е да не обърше и нас, че само това ни е кусур.

Апропо, днес излезе опровержение за кокаинчето на Чаатай. Момчето било абсолютно чисто и това били пълни лъжи.  ooooh!  Sick

# 237
Много взе да става мощна и обширна вълната  Tired Страх ме е да не обърше и нас, че само това ни е кусур.

Апропо, днес излезе опровержение за кокаинчето на Чаатай. Момчето било абсолютно чисто и това били пълни лъжи.  ooooh!  Sick

Аз викам да вземе да ни залее, пък каквото сабя покаже после.
Иначе за нас отникъде не дебне спасение!!! Трагично, нали?
Е, добре е за Чаги! А онази пеперуда, Гиземката, която беше плъзната по наклонената плоскост от Чаги ( по думите на баща и ) пробата нали беше положителна? Знае ли се какво се случва с нея?

# 238
Ооо, тя си снима дизи /Benim Hala Umudum Var https://www.facebook.com/BenimHalaUmudumVar.Dizi/ , нищо й няма. Понаедряла ми се вижда малко.  Laughing

я виж кви левенти е навъртяла  Mr. Green нека й е лошо!

# 239

отново в подкрепа на Алабора  Peace днес мернах и Берен по същата тема

Общи условия

Активация на акаунт